• LIFE&STYLE

  Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

  • NewsRoom
  Ζώδια

  Φωτογραφία από Gary Skirrow/Pixabay


  Τι λένε για σήμερα, Τετάρτη, τα ζώδια;

  Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

  Κριός

  Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

  Ταύρος

  Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

  Δίδυμοι

  Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και τακτοποιήστε μια οικονομική σας υπόθεση.

  Καρκίνος

  Το πλανητικό σύστημα σήμερα κρύβει πολλά απρόοπτα και όλα είναι πιθανό να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Η δουλειά είναι πολύ σήμερα και οι απαιτήσεις πολλές και πιεστικές. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

  Λέων

  Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα και το πιθανότερο είναι να μείνετε δυσαρεστημένοι με την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

  Παρθένος

  Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με ένταση. Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

  Ζυγός

  Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα σήμερα σας καλούν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας στον χώρο του σπιτιού σας, που από καιρό έχετε παραμελήσει.

  Σκορπιός

  Στα άστρα σήμερα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα σήμερα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως η οποία θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα προς όφελος σας.

  Τοξότης

  Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπίας. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτη ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

  Αιγόκερως

  Το σημερινό πλανητικό σκηνικό από αισθηματικής πλευράς φροντίζει ώστε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

  Υδροχόος

  Τα άστρα σήμερα σας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

  Ιχθείς

  Τα οικονομικά σας ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

  Πηγή: alindakanaki.gr

  Διαβάστε επίσης:

  Καλή Χρονιά και ‘Don’t look Up, but look inside…’

  Πότε ενεργοποιείται η αναρρωτική άδεια λόγω νόσησης από κορονοϊό – Τι ισχύει σε περίπτωση θετικού rapid test

  Δίδυμα γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές – Η φοβερή συγκυρία  ΣΧΟΛΙΑ