• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι μας επιφυλάσσει η μέρα, σύμφωνα με τα ζώδια; Ποιοι τομείς ευνοούνται;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Σήμερα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων, φίλοι Κριοί, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στην προσωπική σας ζωή, και δεν θα πρέπει να το ξεχάσετε ούτε λεπτό! Φροντίστε όσο περισσότερο μπορείτε για την ασφάλεια σας και αποφύγετε επικίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες. Πέρα από αυτό το δεδομένο, η μέρα σας είναι ιδανική επικοινωνιακά ή δημιουργικά. Ο παιδαγωγικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσετε σε άτομα νεώτερης ηλικίας ή με μικρότερη εμπειρία από τη δική σας θα σας αφήσει μια βαθιά ικανοποίηση. Αποφύγετε όμως τις επισκευές κάθε είδους, καθώς και τις δαπανηρές αγορές!

    Ταύρος

    Θα αισθανθείτε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σας που να αισθάνεστε ασφαλείς, και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε, εάν πρέπει να δουλέψετε και να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρά όμως την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

    Δίδυμοι

    Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σας, καθώς κάποιοι σας περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημα σας και να σας εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ταύρο μέσα σας, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

    Καρκίνος

    Θα πρέπει να έχετε κατά νου, να γιορτάζετε τις νίκες ή επιτυχίες σας, μικρές ή μεγαλύτερες, διακριτικά και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, καθώς υπάρχουν άτομα στον περίγυρο σας έτοιμα να σας βλάψουν. Πέρα από αυτό, η μέρα προσφέρει πολλές δυνατότητες! Διακοσμήστε ένα διαφορετικό στιλ διακόσμησης το σπίτι σας, ασχοληθείτε με τις τέχνες, ξεκινήστε γυμναστική ή ακόμη βγείτε ένα πρώτο ραντεβού με ένα άτομο που σας κίνησε το ενδιαφέρον. Προσέξτε όμως την ασφάλεια σας, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει ατυχήματα και τραυματισμούς.

    Λέων

    Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα φέρνατε από μόνοι σας.

    Παρθένος

    Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σας δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

    Ζυγός

    Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.

    Σκορπιός

    Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα! Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σας, μια και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Μια καινούργια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι τελείως καινούργιο.

    Τοξότης

    Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης που θα υπάρχει θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στην σωστή τους διάσταση.

    Αιγόκερως

    Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας συναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

    Υδροχόος

    Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σας δυσαρεστεί και να σας φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης με την ανάδρομη πορεία αρκετών πλανητών. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε από τα τεκταινόμενα, διατηρήσετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας, βρείτε διεξόδους στοχιούμορ και στην χαλαρή επικοινωνία. . Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στην σχέση σας. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε την συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση.

    Ιχθείς

    Η δημιουργικότητα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας που θα πρέπει να επενδύσετε. Έχετε την πλανητική εύνοια να μετατρέψετε τις ιδέες σε πράξη και να κάνετε την διαφορά. Θέλετε όμως να επιβάλετε τις ιδέες, τις επιδιώξεις και τα όνειρα σας στους γύρω σας, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας για να εισακουστούν.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Τσουχτερό κρύο και τοπικές βροχές

    Τρόμος στην αγορά τέχνης – Θα ρευστοποιήσουν τις συλλογές τους οι Ρώσοι συλλέκτες;

    Τζο Μπάιντεν: Ο «δικτάτορας» Πούτιν είναι πιο απομονωμένος παρά ποτέ



    ΣΧΟΛΙΑ