• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι μας επιφυλάσσει η νέα μέρα, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Βοήθεια έρχεται σήμερα από ανθρώπους ή καταστάσεις…

    Κριός

    Η ασφάλεια είτε συναισθηματική είτε υλική ενεργοποιείται έντονα σήμερα. Ασχοληθείτε με ότι έχει αξία για εσάς.

    Ταύρος

    Η ανταμοιβή έρχεται μέσα από δράσεις οι οποίες έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Σήμερα η βοήθεια που θα λάβετε θα βοηθήσει στην εικόνα σας.

    Δίδυμοι

    Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε από μέρους σας σχετικά με κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσα από συνεργασίες.

    Καρκίνος

    Σήμερα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Βοήθεια έρχεται από τους ανθρώπους γύρω σας ή από μια κατάσταση ωστόσο θα υπάρχει ένα τίμημα.

    Λέων

    Κρατήστε τις ισορροπίες σήμερα κυρίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Το κέρδος και η επιτυχία έρχεται μέσα από ενήλικες δράσεις.

    Παρθένος

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να δράσετε χωρίς προφύλαξη ή πολύ καλή προετοιμασία. Η εύνοια υπάρχει αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να διαρκέσει όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στο μέλλον.

    Ζυγός

    Αμφιβολίες μπορεί να γεννηθούν σχετικά με κάτι που σκέφτεστε να κάνετε αυτή την στιγμή ή να το αφήσετε για λίγο αργότερα. Θα ήταν καλό να περιμένετε λίγες ημέρα ακόμη, πριν αποφασίσετε.

    Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν την ευαίσθητη πλευρά τους

    Σκορπιός

    Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες έρχονται στο τραπέζι σήμερα. Συζητήσεις γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει από κοινού θα γίνουν με σκοπό την επανατοποθέτηση.

    Τοξότης

    Η δύναμη του λόγου είναι ισχυρή σήμερα και μπορείτε να επωφεληθείτε προς αυτή την κατεύθυνση εάν θέλετε να περάσετε μηνύματα ή ιδέες.

    Αιγόκερως

    Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και το αποτέλεσμα θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε περισσότερο ασφαλής. Η ασφάλεια ακόμη και σε σωματικό επίπεδο είναι σημαντική σήμερα.

    Υδροχόος

    Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι στο τραπέζι σήμερα. Με ηρεμία και κυρίως σκεπτόμενη/ος το πόσο πολύτιμος είναι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας για εσάς, δράστε κατά περίπτωση.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία σήμερα είναι έντονη και μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα εγχείρημα ή κάτι που ζητάτε να μάθετε. Διερευνήστε τα πράγματα.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ισχυρός σεισμός 5R στη Ναύπακτο – Συνεχείς μετασεισμοί

    Κακοκαιρία «Μήδεια»: Παγετός στους δρόμους-Επί ποδός η Πολιτική Προστασία για να αποκατασταθούν οι βλάβες

    Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής – Τι θα γίνει με τις αδιάθετες δόσεις



    ΣΧΟΛΙΑ