• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα; Ποιοι ευνοούνται και ποιο πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί;

    Οι προβλέψεις για σήμερα από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Για σας αυτή η μέρα θα μοιάζει με «περιπέτεια», γεμάτες με δράσεις και συμπράξεις. Πιθανότατα, δε, αυτές οι δράσεις να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρείτε την από μακρού αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχετε ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένες πτυχές ίσως να παραμείνουν στη σκιά… Εάν έχει υπάρξει πρόσφατα μια διαμάχη με το ταίρι σας, επιτρέψτε του λίγη περισυλλογή για να ηρεμήσει και να επανέλθει.

    Ταύρος

    Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως, όμως, και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

    Δίδυμοι

    Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σας! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περιμένατε ή ενδεχομένως να καταφέρετε να βρείτε την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσασταν! Και στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά για όσους μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεται, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

    Καρκίνος

    Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σήμερα! Εάν κάτι σας λέει μέσα σας, ότι θα πρέπει να μείνετε στην ασφάλεια του σπιτιού σας, ίσως θα πρέπει να την ακούσετε, εάν βέβαια έχετε την πολυτέλεια να την ακολουθήσετε. Εάν πάλι σας λέει να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε, εμπιστευθείτε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ένστικτο και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει εκεί που θα πρέπει να βρεθείτε σήμερα, για κάποιους προφανείς αλλά προς το παρόν αδιευκρίνιστους λόγους.

    Λέων

    Βρίσκεστε σε μια δύνη, σε ένα καταλυτικό σημείο της μεταβατικής περιόδου. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχετε καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους

    Παρθένος

    Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που δε σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Κάντε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας…

    Ζυγός

    Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δε θα μπορεί να σας βγάλει από τη νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά.

    Σκορπιός

    Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψιλά γράμματα… Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σας.

    Τοξότης

    Σήμερα θα προκύψει κάποιο θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσετε θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σας σήμερα… Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι να δείτε και άλλους γύρω σας να εκδηλώνονται ανάλογα.

    Αιγόκερως

    Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

    Υδροχόος

    Υπάρχει μια πιθανότητα, τα πρόσφατα βιώματα σας να προκαλέσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποιες υπάρχουσες χρόνιες ασθένειες θα επιδεινωθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού σας. Η μέρα ωστόσο μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας. Γενικά, συνιστάται να περάσετε όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.

    Ιχθείς

    Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα. Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Επίθεση σε δημοσιογράφο του Fox News κοντά στο Κίεβο

    Σαν χθες έφυγε από τη ζωή ο Αριστοτέλης Ωνάσης – Ποια ήταν η περιουσία του όταν πέθανε;

    Στην πρώτη γραμμή του πυρός ο ΑΝΤ1 – Πρωτιά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ