• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Σήμερα χρειάζεται ευελιξία στις δράσεις, αλλά και στις σκέψεις. Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    ΚΡΙΟΣ

    Η παρόρμησή σας σήμερα είναι έντονη και η αποφασιστικότητά σας ισχυρή. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας σε παραγωγικά έργα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Οι διαφορετικές απόψεις είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο σήμερα δεν φαίνεται να έχετε την διάθεση να το δείτε έτσι. Η επιμονή σε κάτι που δεν αλλάζει δεν θα είναι ευνοϊκή. Σεβαστείτε την ιδιαιτερότητα του άλλου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η επικοινωνία σήμερα θέλει προσοχή. Δώστε χώρο και κυρίως χρόνο στους συνομιλητές σας πριν εκφράστε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Το αποτέλεσμα που θέλετε αυτή την στιγμή δεν έρχεται εύκολα. Χρειάζεται προσπάθεια και αφιέρωση στον στόχο σας. Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών μπορεί να σας απασχολήσουν.

    ΛΕΩΝ

    Η ανάγκη να αποδεσμευτείτε από έγνοιες οι οποίες τριβελίζουν το μυαλό σας θα είναι έντονη σήμερα. Καλό θα είναι να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να σας δώσει χαρά και να ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δύσκολη στιγμή για δράσεις, οι οποίες θέλουν πολλή ενέργεια από μέρους σας και μπορεί να απογοητευτείτε. Προχωρήστε το πρόγραμμά σας με περισσότερη ηρεμία και ξεκουραστείτε όσο είναι εφικτό.

    ΖΥΓΟΣ

    Σήμερα, καλό θα ήταν να μην αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ό,τι είναι κάπως ενοχλητικό για εσάς ή σας βαραίνει με κάποιον τρόπο. Δώστε χώρο και κυρίως χρόνο όταν αποφασίζετε να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η αντικειμενική σας ματιά και οι ρεαλιστικές προσδοκίες μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα σε ενέργειες που κάνετε. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε την ροή. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Σήμερα υπάρχει η εύνοια να φέρετε ισορροπία σε καταστάσεις ή θέματα που σας απασχολούν. Αρκεί είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές που τυχόν θα χρειαστεί να γίνουν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η δύναμη της θέλησής σας είναι αισθητή και η ηγετική σας στάση μέσα από τις δράσεις σας. Ωστόσο, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν συμμεριστείτε και τις απόψεις των ανθρώπων γύρω σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Σήμερα έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με ζητήματα, για τα οποία, μέσα από την δράση σας, θα πετύχετε την σταθερότητα που θέλετε και θα έρθουν ανταμοιβές.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μεταμορφωτικές αλλαγές έχει η σημερινή ημέρα, ωστόσο τα ξεκαθαρίσματα είναι μια αναγκαία συνθήκη για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Αφεθείτε στην ροή της αλλαγής.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Στον ΑΝΤ1 η Πόπη Τσαπανίδου

    H τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα ανιχνεύει τον κορονοϊό από το βήχα

    Ένα μικρό μυστικό για να ανεβάζετε τη διάθεση σας όταν αισθάνεστε άσχημα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ