• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

    Ζώδια


    Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Κριός

    Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Πιθανόν να έχετε απώλειες

    Ταύρος

    Δέχεστε έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σήμερα και όλα είναι εναντίων σας, από το αυτοκίνητο σας, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ακόμη και τον εκτυπωτή σας. Τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας, κάτι που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, παρόλο που θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν ή να κατευνάσουν τα νεύρα σας με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Το απόγευμα, όταν πια θα έχετε αφήσει πίσω σας τα προβλήματα με την σύγχρονη τεχνολογία, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε το πρώτο μισό της μέρας. Χαλαρώστε με ψώνια, εάν σας παίρνει οικονομικά, ή προγραμματίστε τις διακοπές σας ή μια μικρή απόδραση.

    Δίδυμοι

    Μείνετε πιστοί στα σχέδια που έχετε κάνει για την μέρα σας, ειδικά σε εργασιακό επίπεδο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν. Παρόλα αυτά, στην δουλειά σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθώς όλα θα κυλίσουν ήρεμα και ομαλά. Όσο βραδιάζει θα αισθάνεστε την ρομαντική διάθεση να κερδίζει έδαφος μέσα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγείτε ένα ραντεβουδάκι με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν σύντροφο, καλό θα ήταν να στρέψουν την προσοχή τους εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

    Καρκίνος

    Η μέρα επιφυλάσσει αρκετές και μεγάλες χαρές για σας, φίλοι Καρκίνοι! Επαγγελματικά ίσως να έφτασε η στιγμή εκείνης της προαγωγής που περιμένατε ή ενδεχομένως να καταφέρετε να βρείτε την τέλεια θέση εργασίας, που για χρόνια ονειρευόσασταν! Και στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν πιθανότητες θετικών εξελίξεων, ειδικά για όσους μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι! Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα είναι έτοιμο ψυχικά και αποφασισμένο για σοβαρές δεσμεύσεις! Όπως καταλαβαίνεται, ευκαιρίες σαν και αυτή σπάνια έρχονται…

    Λέων

    Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα. Κάποια σημαντικά βήματα θα κάνετε που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας.

    Παρθένος

    από την άμεση ανταπόκριση σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να υποσκελίσετε έναν από τους συναδέλφους σας, προκειμένου να καταλάβετε μια θέση ευθύνης. Είναι επίσης πιθανό, όλες οι ευχάριστες ειδήσεις της μέρας να επικεντρώνονται στον τομέα των οικονομικών σας. Δεν συνιστώνται ωστόσο δείγματα απληστίας, κυνισμού και εγωιστικές συμπεριφορές (αυτό μπορεί να σας αποξενώσει από πιθανούς συμμάχους). Στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε ήρεμοι, με μεγάλη δόση διπλωματίας, αποφεύγοντας περιττές ερωτήσεις.

    Ζυγός

    Για ορισμένους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σας αναθέσουν μια περίπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψετε το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας είναι η ηθελημένη απομόνωση σας. Κάνετε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας ή δεν μπορούν να σας φέρουν κατάθλιψη.

    Σκορπιός

    Μην κατατρώγεστε με ζητήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνιση τους. Όταν έρθει η στιγμή θα τα αντιμετωπίσετε! Μάθετε να ζείτε στο παρόν και να βρίσκετε ευχαρίστηση σε κάθε νέα αναπνοή! Αφιερώστε μέρος της μέρας για τον πνευματικό σας κόσμο και την καλλιέργεια σας. Εάν έχετε απογόνους, αφιερώστε τους τον απαραίτητο χρόνο. Το βράδυ θα φέρει έντονη ρομαντική διάθεση. Περάστε το στην αγκαλιά του αγαπημένου σας.

    Τοξότης

    Για πολλούς Τοξότες η μέρα μπορεί να φανεί ατέλειωτη και εξαιρετικά κουραστική με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Οι πιθανότητες να πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν σας ευχαριστούν και θα θέλατε να τα αποφύγετε είναι μεγάλες. Στο μενού της μέρας μπορεί επίσης να υπάρχει και κάποια έλλειψη κατανόησης από τους συγγενείς, μια διαφωνία με έναν από τους στενούς συναδέλφους σας ή ένα συμβάν με έναν επιχειρηματικό εταίρο που θα φέρει δυσαρέσκεια. Για να αποβάλετε το στρες της μέρας θα βοηθούσε μια αθλητική δραστηριότητα ή το περπάτημα στην φύση. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία.

    Αιγόκερως

    Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκινήματα νέου ενδιαφέροντος.

    Υδροχόος

    Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. Επίσης, μην επεμβαίνετε στον ψυχισμό των άλλων και αποφύγετε να μπείτε στον πειρασμό να χειραγωγήσετε του γύρω σας.

    Ιχθείς

    Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές. Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ