• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Αναμνήσεις. Σήμερα ο νους ταξιδεύει. Τι κέφια έχουν τα άστρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Σήμερα καλό θα ήταν να παραμείνετε σε ότι είναι βατό και εύκολο για εσάς. Το θάρρος και η δύναμη σας, θα είναι χρήσιμη και αποτελεσματική από αύριο και μετά.

    Ταύρος

    Δεν είναι καλή ημέρα για πολλές δράσεις, γιατί εύκολα έρχονται ανατροπές κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες.

    Δίδυμοι

    Ευκαιρία σήμερα δίνεται για να ξεκαθαρίσετε κάτι που σχετίζεται με το σήμερα της ζωής σας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν θα είναι καλός αρωγός.

    Καρκίνος

    Σήμερα καλό θα ήταν να σταθείτε στα επιτεύγματά σας και να πάρετε χαρά μέσα από αυτά. Τα παιδιά έρχονται πρώτη προτεραιότητα.

    Λέων

    Οι αντιπαραθέσεις είναι εύκολα να λάβουν χώρα σήμερα κυρίως σε ό,τι αφορά πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα η ιδιωτική σας ζωή ζητά την προσοχή σας σήμερα.

    Παρθένος

    Η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται την προσοχή σας. Περάστε τα μηνύματα σας με ευελιξία και δώστε χώρο και χρόνο στους συνομιλητές σας.

    Ζυγός

    Η αντικειμενικότητά σας είναι το κλειδί σας σήμερα. Καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και κυρίως ευνοϊκή ημέρα για να ανακαλύψετε αλήθειες χρήσιμες για την πορεία σας.

    Σκορπιός

    Η ανάγκη σας να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή είναι έντονη. Καλή ημέρα για αναθεωρήσεις και καλό σχεδιασμό των δράσεων σας. Η προβολή σας είναι σημαντική.

    Τοξότης

    Η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος σήμερα είναι απαραίτητες ιδιότητες. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι να έχετε όλα τα δεδομένα.

    Αιγόκερως

    Σήμερα χρειάζεται να είστε ειλικρινής με τις προθέσεις σας κυρίως εάν σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι με τα σχέδια σας. Καλή ημέρα για αναθεωρήσεις και σχεδιασμό πλάνων για το άμεσο μέλλον. Κάτι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

    Υδροχόος

    Η πρόοδος έρχεται σιγά σιγά ενόψει των καταστάσεων και των συνθηκών και εσείς χρειάζεται να είστε καλά προσηλωμένη/ος κυρίως σε επαγγελματικές προσδοκίες και κοινωνικά θέματα.

    Ιχθύες

    Η αντικειμενική σας ματιά θα είναι χρήσιμη ιδιότητα σήμερα. Καλό θα ήταν να αναλύσετε επιμελώς τις καταστάσεις ώστε να δράσετε με ασφάλεια.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέρασε κορονοϊό ο Χιου Γκραντ – Πώς περιγράφει τα συμπτώματα (video)

    Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης

    Η εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της καραντίνας: Τηγανιά με απάκι & μανιτάρια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ