• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Φωτογραφία από Christo Anestev/Pixabay


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Πέμπτη τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Για μερικούς μεταξύ σας, η μέρα θα φέρει πολύ χαρά και διασκέδαση μέσα από εκδρομές και συναντήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους. Δεν θα ήταν ωστόσο σοφό, φίλοι Τοξότες, να αποκαλύψετε σήμερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, για να προστατευτείτε από τον κυνισμό των γύρω σας, τη δυσπιστία ή τον φθόνο. Σε γενικές γραμμές, τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας αναστατώσει, να προκαλέσει συναισθήματα απογοήτευσης ή να φέρει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια.

    Ταύρος

    Τα αποθέματα ενέργειας πολλών μεταξύ σας δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά κατά την διάρκεια της μέρας. Αυτό είναι πιθανό να παρεμποδίσει την υλοποίηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σας. Συνιστάται να περάσετε το απόγευμα σας χαλαρά και χωρίς κουραστικές δουλειές στο σπίτι, αποφύγετε να ταξιδέψετε σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και οποιαδήποτε θα μπορούσε να σας επιβαρύνει σωματικά. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Απολαύστε τον ελεύθερο σας χρόνο με επικοινωνία, εκδρομές και συναντήσεις.

    Δίδυμοι

    Οι περισσότεροι από τους Δίδυμοι θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Συνιστάται στην περίπτωση αυτή να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο.

    Καρκίνος

    Πιθανώς να υπάρξει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να είναι ένας νέος πολύτιμος φίλος ή, για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία με έντονο ερωτικό και όχι μόνο ενδιαφέρον! Άλλο πιθανό σενάριο, η επιστροφή ενός προσώπου στην ζωή σας, που σας λείπει εδώ και πολύ καιρό. Μια απρόβλεπτη δαπάνη, που δεν είναι καθόλου απίθανη σήμερα, μπορεί να σας βγάλει εύκολα από τον προϋπολογισμό σας! Το βράδυ μπορεί να υπάρξει ανάγκη για περισυλλογή και σιωπή. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

    Λέων

    Πολλοί μεταξύ σας, φίλοι Λέοντες, θα έχετε να παλέψετε σήμερα με εσωτερικές συγκρούσεις. Είναι κάτι που δεν σας ευχαριστεί και το αποφεύγετε, και κάπως έτσι θα κλείσετε και πάλι την πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στην ζωή σας. Ίσως να έχετε την επιθυμία να απομονωθείτε, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, να παραμείνετε σε μια κατάσταση περισυλλογής ή να ασχοληθείτε με ένα χόμπι που παραμελήσατε εδώ και πολύ καιρό.

    Παρθένος

    Δεν συνιστάται να ξεκινήσετε σήμερα συζητήσεις ουσίας με άτομα, που δεν γνωρίζετε τα κρυφά τους κίνητρα. Υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιο ανέντιμο άτομο να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχετε για να σας πλήξει. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα ενός απρογραμμάτιστου ταξιδιού, το οποίο θα φέρει μια αντιφατική σειρά συναισθημάτων. Η κόπωση από το χρόνο που θα πέρασε στο τιμόνι είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο. Παράλληλα όμως, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, μπορεί να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες.

    Ζυγός

    Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βιώσουν νέες ανησυχίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί βοήθεια ένα νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της οικογένειας σας. Είναι πιθανό ότι θα υπάρξει ένα μικρό δίλημμα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την ενεργό δράση. Μπορεί να χρειαστείτε και εσείς ηθική στήριξη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να επανέλθει η απαισιοδοξία σας και οι φοβίες σας να κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά για την επιτυχία, θυμηθείτε τις προηγούμενες νίκες σας και μην πανικοβάλλεστε για κανέναν λόγο.

    Σκορπιός

    Σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η μέρα μπορεί να πάει αρκετά καλά. Δεν αποκλείεται μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα ή κάποιο κέρδος από μια απροσδόκητη πηγή. Προσέξτε ωστόσο την υγεία σας! Αργότερα το βράδυ, συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσετε το μέγιστο δυνατό χρόνο με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό, ορισμένοι από αυτούς να χρειαστούν την στήριξη σας.

    Τοξότης

    Σήμερα συνιστάται να είτε προσεκτικοί καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος τραυματισμού! Σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ο εγωισμός μπορεί να σας βλάψει. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τον εαυτό σας να δημιουργήσετε προβλήματα σε σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις. Για όσους είναι αδέσμευτοι, υπάρχει η πιθανότητα να πέσετε στα δίχτυα μια επικίνδυνης για την ισορροπίας σας ερωτικής έλξης…

    Αιγόκερως

    Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

    Υδροχόος

    Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

    Ιχθύς

    Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται το εμβληματικό γλυπτό «Maman»

    Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην Ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία

    Καιρός: Λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και καταιγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ