• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν οι πλανήτες;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Τα οικονομικά είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημά της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση, με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμά σας την ημερήσια άσκηση.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε.

    ΛΕΩΝ

    Μια χαλαρή μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνεται και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας σχέση…

    ΖΥΓΟΣ

    Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας. Αποφύγετε, όμως, συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σήμερα στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Σημαντικές ευκαιρίες χαλάρωσης και διασκέδασης θα φέρει η μέρα. Επωφεληθείτε και χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Εάν επιδιώξετε να κινηθείτε σήμερα στο παρασκήνιο για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας, δεν θα έχετε αφενός τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αφετέρου θα εκτεθείτε…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα, που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή, όμως, στην υπερβολική σιγουριά ή στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.



    ΣΧΟΛΙΑ