• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Πέμπτη τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Η επιθυμία σου να νιώθεις ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή είναι ισχυρή σήμερα. Με την όψη Άρη – Ποσειδώνα να επηρεάζει τη μέρα, είσαι συγκρατημένος. Εστιάζεις στο να βρεις την ισορροπία με ιστορίες του παρελθόντος και στο να εξερευνήσεις πιο βαθιές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα.

    Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη. Με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι σήμερα, έχεις την τάση να συγχωρείς αντί να πιέζεις τον εαυτό σου.

    Ταύρος

    Υπάρχει μια ανοιχτόμυαλη αίσθηση μέσα στη μέρα. Οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται πιο αποδεκτοί και γενναιόδωροι σήμερα και οι πιέσεις μειώνονται. Καταλαβαίνεις τους γύρω σου και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία.

    Οι άλλοι απολαμβάνουν πλήρως την παρέα σου σήμερα, καθώς η δημιουργική σου διάθεση τους εμπνέει. Ένας φίλος σε διευκολύνει να συνδεθείς με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

    Δίδυμοι

    Οι σημερινές διελεύσεις είναι εξαιρετικές για να αφήσεις στην άκρη την υπερβολική σκέψη και τις ανησυχίες. Σήμερα και αύριο αυτά τα αντιμετωπίζεις ως εμπόδια της ψυχικής σου ενέργειας αλλά και του χρόνου σου.

    Αναγνωρίζεις τα οφέλη των χαλαρωτικών δραστηριοτήτων, εκείνων που σε βοηθούν να απελευθερώσεις το άγχος σου. Μπορεί να προκύψει μια νέα ιδέα που σχετίζεται με την εργασία σου ή την υγεία σου. Έλκεσαι από προσπάθειες που σε βοηθούν να ανανεώσεις το πνεύμα σου.

    Καρκίνος

    Η ικανότητά σου να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους οδηγεί στην επιτυχία σήμερα. Διαπραγματεύεσαι, συμβιβάζεσαι και συμφωνείς μέσα στην ημέρα και αυτό είναι μόνο θετικό.

    Συναντάς κόσμο με περίσσια γοητεία και χάρη. Οι ρυθμοί της ημέρας δεν σε δυσκολεύουν. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους είναι θεραπευτικές, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου, αλλά και των γύρω σου. Οι κοινοί στόχοι αναγνωρίζονται και φαίνονται ελκυστικοί.

    Λέων

    Οι συγκρούσεις της περιόδου μπορεί να επιλυθούν σήμερα και τα πράγματα να εξομαλυνθούν. Η απελευθέρωση της αγανάκτησης ή της αρνητικότητας μέσω της σωματικής εργασίας, του μασάζ ή άλλων δραστηριοτήτων που σε ηρεμούν είναι χρήσιμη τώρα.

    Η επιβράδυνση των ρυθμών σε βοηθάει να προχωρήσεις. Η ανάληψη δράσης σε συναισθηματικά ζητήματα σε κάνει να νιώθεις ωραία. Απαιτείται μια πνευματική απόδραση. Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να εναρμονίζονται, έλκεσαι ιδιαίτερα από εκείνα τα πράγματα που τονώνουν το πνεύμα σου.

    Παρθένος

    Σήμερα έχεις ρομαντική και συνάμα δημιουργική διάθεση. Η έμπνευσή σου τώρα παίρνει φωτιά, ακριβώς επειδή βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση. Με την επιρροή του Άρη – Ποσειδώνα να μπαίνει στο παιχνίδι σήμερα και η ανταλλαγή ιδεών με κάποιον σε γεμίζει.

    Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Σήμερα λοιπόν συνδέεσαι με εκείνες τις επιθυμίες που συνήθως δεν αναγνωρίζεις και δεν ταυτίζεσαι.

    Ζυγός

    Σήμερα απελευθερώνεσαι από τις πρόσφατες εντάσεις σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων ή χρόνου, και βρίσκεις επιτέλους τρόπο να λύσεις τα προβλήματα αυτά. Οι τέχνες σε ελκύουν και σε ηρεμούν πολύ.

    Παραδείγματα; Η φωτογραφία, η κεραμική. Οτιδήποτε δίνει μορφή σε κάποια από τα συναισθήματα σου, σε ωφελεί σε αυτή τη φάση. Ένα σημαντικό για εσένα άτομο είναι πιθανώς κρυφά ερωτευμένο μαζί σου.

    Σκορπιός

    Εκφράζεις τη στοργή σου με τρόπο μοναδικό τώρα, για αυτό και οι γύρω σου σε βλέπουν με απόλυτη συμπάθεια και θαυμασμό. Είσαι πολύ πρόθυμη να διαπραγματευτείς, να συμβιβαστείς και να διατηρήσεις μια αρμονία στα πάντα.

    Η σοφία σου είναι εμφανής στους ανθρώπους σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να δυναμώσεις τις σχέσεις, όχι τόσο με λόγια αλλά με πράξεις. Το να δείχνεις την εκτίμησή σου έμπρακτα σου βγαίνει φυσικά μέσα στην ημέρα. Δείχνεις περισσότερη εμπιστοσύνη σε ένα ξεχωριστό για εσένα άτομο και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.

    Τοξότης

    Νιώθεις λίγο αποκομμένος σήμερα αλλά την ίδια στιγμή και χαρούμενος, για να χαλάσεις το mood απελευθερώνοντας αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Κάνεις όνειρα, είτε στον ύπνο είτε στον ξύπνιο σου, και αυτό είναι καλό.

    Η διαίσθησή σου ανεβαίνει σε άλλα επίπεδα. Εάν μπορείς να το διαχειριστείς, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη. Είναι καιρός να καθαρίσεις το μέσα σου ώστε να κάνεις χώρο για μελλοντικές ενέργειες. Ένα οικογενειακό ή οικονομικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί, χάρη στην ικανότητά σου να προσεγγίζεις υπομονετικά ένα δίλλημα.

    Αιγόκερως

    Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιό σου σήμερα, διεγείροντας την ανάγκη σου να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου. Οι συναισθηματικές ανάγκες είναι πιο έντονες τώρα. Πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στην σχέση σου.

    Αν και αυτή είναι μια κάπως παρορμητική διέλευση, θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα λειτουργούν περισσότερο προς όφελος σου εάν έχεις υπομονή, γι’ αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε τη στιγμή. Δεν έχεις χρόνο και διάθεση για συγκρούσεις σήμερα.

    Υδροχόος

    Η προαίσθησή σου σήμερα βγαίνει σωστή, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ψυχής σου και τον Άρη να οδεύει σε αρμονία με τον Ποσειδώνα. Παρόλο που φαίνεται αντιπαραγωγικό μερικές φορές, η χαλάρωση των ρυθμών σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά καθώς σταματάς την υπερβολική σκέψη.

    Σήμερα οι άνθρωποι φαίνονται πιο πρόθυμοι να ακούσουν παρά να κάνουν γρήγορη κριτική. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για σένα!

    Ιχθύες

    Μπορεί να νιώσεις στο στοιχείο σου σήμερα, με τον Άρη σε αρμονία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα.

    Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια, μείωσε το άγχος και άφησε τις αδικαιολόγητες πιέσεις στην άκρη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποδεσμευτείς από τεταμένα συναισθήματα ή σκέψεις και να απομακρυνθείς από δυσάρεστα περιβάλλοντα. Ευτυχώς οι άνθρωποι εκτιμούν και απολαμβάνουν τις απόψεις σου. Σήμερα υποστηρίζεις και βοηθάς κάποιον που έχει ανάγκη.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Στάση εργασίας στα ταξί σήμερα – 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22/11

    Καιρός: Έρχεται βαρυχειμωνιά δυο ημερών

    Γιάννης Κούστας: Τα 80 εκατ. ευρώ σε μερίσματα, τα 10 νέα πλοία και η… αγωνία για τις Σπέτσες

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ