• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; 

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η αρμονία και η θετική σκέψη κερδίζουν την ημέρα.

    ΚΡΙΟΣ

    Η αυτοσυγκράτηση σήμερα είναι το ατού σας, την στιγμή που θα θέλετε να φέρετε άμεσα το αποτέλεσμα που θέλετε, αλλά εμπόδια μπορεί να δυσκολεύουν την ροή. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Καλή ημέρα για πρακτικά θέματα. Με υπομονή, μπορείτε να προσθέσετε όμορφες αποχρώσεις σε κάτι που ασχολείστε και να δώσετε ομορφιά στην καθημερινότητά σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ανάγκη να νιώσετε οικεία και όμορφα μέσα σε ένα περιβάλλον με αποδοχή θα είναι έντονη σήμερα. Καλή ημέρα για να ξεμπερδέψετε καταστάσεις, οι οποίες θέλουν ηρεμία και λογική.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι αμφιβολίες είναι μέρος της εποχής που διανύουμε, αλλά σήμερα μπορείτε να βρείτε την άκρη του κουβαριού σε κάτι που σας απασχολεί. Το σπίτι και η προσωπική σας ζωή ζητούν την φροντίδα και θαλπωρή σας.

    ΛΕΩΝ

    Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Νέες ιδέες ή ακόμη και νέες σχέσεις μπαίνουν στην ζωή σας ή, με κάποιον τρόπο, αναπροσαρμόζονται οι ήδη υπάρχουσες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλουν πολλή σκέψη και χρειάζεται να εστιάσετε σε λεπτομέρειες. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε τα μέχρι τώρα δρώμενα, κάνοντας αναπροσαρμογές, αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο.

    ΖΥΓΟΣ

    Καλή ημέρα να προσεγγίσετε ένα θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μια πρόταση ή πρόσκληση ενδέχεται να είναι ελκυστική, ωστόσο χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτική/ός πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η ανάγκη για μια μεγάλη αγκαλιά γίνεται εντονότερη αυτή την στιγμή. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή να μείνετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ακόμη και αν εμπόδια δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτό που θέλετε στους χρόνους που εσείς θέλετε, αξίζει τον κόπο να αναμένετε το αποτέλεσμα με ευλάβεια.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Καλή στιγμή να δράσετε ομαδικά. Η κατανόηση, η αλληλεγγύη, η ομαδοποίηση είναι τα συστατικά της επιτυχίας σήμερα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η αρμονία είναι ο στόχος σας σήμερα και είναι σίγουρο πως μπορείτε να τον φτάσετε με επιτυχία. Δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

    ΙΧΘΥΕΣ

    Σήμερα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, ακόμη και αν υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σας. Εμπόδια ή προβλήματα θα πρέπει να εξεταστούν γιατί ενδέχεται να μην έχουν αντικειμενική υπόσταση.

    Πηγή: portraits.gr

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ