• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη; Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Ευκαιρίες στις συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις…

    Κριός

    Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει αυτή την στιγμή σχετικά με τις αξίες σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα συναισθηματικά ή/και οικονομικά ζητήματα.

    Ταύρος

    Η ανάγκη να νιώσετε περισσότερο ασφαλής αυξάνεται αυτή την στιγμή. Πετυχημένες κινήσεις μπορείτε να κάνετε με κέντρο την προβολή και την εικόνα σας.

    Δίδυμοι

    Αυτή η στιγμή είναι πολύ ευνοϊκή εάν θελήσετε να ασχοληθείτε με δικά σας προσωπικά θέματα ή ακόμη και θέματα που σχετίζονται με την εμφάνισή σας. Η ομορφιά και η καλή συνεργασία σας χτυπά την πόρτα.

    Καρκίνος

    Είναι πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα. Φίλοι, ομοϊδεάτες και άνθρωποι που μπορούν αντικειμενικά να σας στηρίξουν έρχονται κοντά σας.

    Λέων

    Σταδιακά επαγγελματικά θέματα βελτιώνονται και οι καταστάσεις κινούνται υπέρ σας. Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι σωστές, σταθερές συνεργασίες και απολαβές.

    Παρθένος

    Αυτή την στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξετε και να επεκτείνετε ένα εγχείρημα. Θα μπορούσε επίσης κάτι ευνοϊκό να σχετίζεται με το εξωτερικό ή σπουδές.

    Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής

    Ζυγός

    Ξεκινά μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να βάλετε πιο σταθερά θεμέλια σε κάτι που ασχολείστε ή που έχετε κατά νου. Μια επισημοποίηση λαμβάνει άμεσα χώρα ή/και οικονομικές απολαβές.

    Σκορπιός

    Άνθρωποι που είναι κοντά σας αυτή την στιγμή μπορούν να λειτουργήσουν πάρα πολύ βοηθητικά και κυρίως σταθερά δίπλα σας, στηρίζοντάς σας.

    Τοξότης

    Καθημερινές μικρές αλλαγές ομορφαίνουν την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Ο στόχος είναι να νιώσετε περισσότερο ήρεμη/ος και γαλήνια. Επίσης ενδέχεται να έρθουν οικονομικές απολαβές.

    Αιγόκερως

    Καλή στιγμή να διεκδικήσετε κάτι που ποθεί η καρδιά σας. Θα μπορούσε να είναι από ένα αισθηματικό ζήτημα μέχρι ένα ερωτεύσιμο εγχείρημα.

    Υδροχόος

    Η σχολαστική σας μελέτη και εναπόθεση των προσπαθειών σας κυρίως σε ένα προσωπικό ζήτημα θα φέρει καρπούς και θα σας δώσει ικανοποίηση πολύ άμεσα.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία αλλάζει προς το καλύτερο για το επόμενο διάστημα και φαίνεται να μπορείτε να πάρετε χαρά από ανθρώπους που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στο άμεσό σας περιβάλλον.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ