• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα άστρα σήμερα; Πώς θα είναι η Πέμπτη για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Τα άστρα σας προσγειώνουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά. Θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από αυτά που ελπίζετε να κερδίσετε. Ευκαιρία να βελτιώσετε λίγο τις σχέσεις σας, δείχνοντας ένα πιο συγκαταβατικό χαρακτήρα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή, όμως, στα οικονομικά σας, ιδίως στην διαχείρισή σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελός σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με παράλληλη τόνωση του εισοδήματός σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι πλανήτες θα σας φέρουν μικροπροβλήματα σήμερα και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

    ΛΕΩΝ

    Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα σας μεταφέρουν σε μια δύνη αρνητικής ενέργειας, που μπορούν να εκτροχιάσουν την μέρα σας. Ηρεμήστε και σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος.

    ΖΥΓΟΣ

    Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια χωρίς να ελέγξετε προσεκτικά και τον παραμικρό όρο. Τα άστρα ευνοούν, μεν, τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν συγχωρούν τα λάθη και τις παραλήψεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τα επαγγελματικά σας σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, καθώς και συγκρούσεις και εντάσεις με τους γύρω σας ή αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις!

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το πλανητικό σύστημα θα κάνει ξεκαθαρίσματα σε προβληματικές καταστάσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει κάποιος κύκλος σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.



    ΣΧΟΛΙΑ