• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη

    Πώς θα είναι η πρώτη μέρα του Αυγούστου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

    ΚΡΙΟΣ

    Αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η φαντασία σας ανταγωνίζεται με την λογική σήμερα και της επιβάλλεται. Μην υπογράφετε συμβόλαια και καινούργιες συνεργασίες. Τα πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας κάνει φανερό, ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι απατηλή.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες καθώς και δολοπλοκίες πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν. Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Ξανασκεφτείτε τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση.

    ΛΕΩΝ

    Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση. Με εξυπνάδα, μεθοδικότητα αλλά και καταπόνηση του εαυτού σας θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Τα άστρα σήμερα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκρηκτική. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις οργής και παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Γίνετε ποιο διαλλακτικοί με τους συναδέλφους σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    ΖΥΓΟΣ

    Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας. Η προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις που από καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν και δεν λείπουν τα απρόοπτα, η κατάληξη θα είναι θετική λιγάκι αργότερα. Τα ερωτικά σας θέματα ωστόσο είναι στην αποκορύφωση τους αυτό το διάστημα. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η ευαίσθητη ψυχή σας θα νοιώσει ανασφάλεια σήμερα. Χαρείτε μια γαλήνια οικογενειακή κατάσταση και αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Προσοχή στη διατροφή. Κάποιες αρνητικές κρητικές σας στενοχώρησαν βαθιά. Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η μέρα θα είναι γεμάτη ανασφάλειες. Μη γκρινιάζετε και μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με ανούσια πράγματα. Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Κάποιο παλιό χρέος θα σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα σας προειδοποιεί να προσέχετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κίνδυνος εξαπάτησης. Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με νεύρα στο σύντροφο σας.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα άστρα σας γεμίζουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Το πλανητικό θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά σας. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι προς όφελος σας. Πάθος και έρωτας κυριαρχεί συναισθηματικά.

    Πηγή: alindakanaki.gr



    ΣΧΟΛΙΑ