• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Σήμερα ψάχνετε τρόπους να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Πώς προβλέπεται η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    ΚΡΙΟΣ

    Η ανάγκη να δημιουργηθεί μια λογική δομή, καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες βελτίωσης μιας κατάστασης θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Ωστόσο, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η απώλεια ελέγχου είναι κάτι το οποίο δεν το αντέχετε, αλλά και οι υπερβολικές ευθύνες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αυτή την θέση. Η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ανάγκη να ενθουσιαστείτε με κάτι δυνατό θα είναι έντονη σήμερα και η ημέρα υποστηρίζει οτιδήποτε γίνεται μέσα από την καρδιά σας. Οι αξίες είναι πολύ σημαντικές αυτή την στιγμή για εσάς.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Είναι σημαντικό να νιώσετε ανεξάρτητη/ος και ελεύθερη/ος να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Παραμείνετε στην κατεύθυνση η οποία σας δίνει περιθώρια κινήσεων και αφήστε πολύ σημαντικά πράγματα για μια άλλη ημέρα.

    ΛΕΩΝ

    Ένα αίσθημα ενοχής μπορεί να λάβει χώρα σήμερα ή φόβοι και ανησυχίες να βαρύνουν κάπως την ενέργειά σας. Σταθείτε σε ό,τι έχει αντικειμενική υπόσταση και μην αναλωθείτε.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Σήμερα έχετε το σθένος και το θάρρος να αντιμετωπίσετε παρελθοντικές υποθέσεις με αποτέλεσμα να κερδίσετε με κάποιον τρόπο συναισθηματική απελευθέρωση. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Η εσωτερική σας δύναμη είναι έντονη και, παρόλο που σήμερα η τάση της ημέρας σας ωθεί να απομονωθείτε με κάποιον τρόπο από τα τετριμμένα, την ίδια στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με καθαρότητα ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η φαντασία σας σήμερα είναι πάρα πολύ ενεργή και, μαζί με αληθινά συναισθήματα, μπορεί να οδηγηθείτε σε σκέψεις οι οποίες κρύβουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική και χρειάζεται να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να την κερδίσετε. Σε συνδυασμό με την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά πως μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε, είναι σίγουρο πως τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η σημερινή ημέρα σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με άλλους ή με ζητήματα τα οποία είναι απαραίτητη η συνεργασία. Δραστηριοποιηθείτε αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η αποφασιστικότητά σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό σήμερα σε ζητήματα που αφορούν στην εργασία σας ή μια δραστηριότητα στην οποία αφιερώνετε χρόνο και ενέργεια αυτή την στιγμή. Παραμείνετε σε σταθερές βάσεις.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η αισιοδοξία και το ταπεραμέντο σας σήμερα κερδίζει και τους πιο δύσπιστους του είδους. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν με όμορφα, δημιουργικά συναισθήματα.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Απόστολος Γκλέτσος: Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του

    Τι κάνουν στην Καλαμάτα Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας;

    Τζιλ Μπάιντεν: Η πιθανή επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που θα διαδεχθεί την Μελάνια Τραμπ

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ