• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα; Πώς θα κυλήσει αυτή η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Ημέρα γεμάτη αυτοπεποίθηση

    Κριός

    Με αυτοπεποίθηση σήμερα προβείτε σε τακτοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα. Φίλοι και ομάδες ανθρώπων λειτουργούν υποστηρικτικά.

    Ταύρος

    Πολλά τα δεδομένα, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν βγάλετε το τελικό πόρισμα σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Εργασιακά θέματα ευνοούνται σήμερα.

    Δίδυμοι

    Απελευθερωτικές τάσεις έχει η σημερινή ημέρα για εσάς. Με θάρρος και αποφασιστικότητα προχωρήστε μπροστά ή αλλάξτε κατεύθυνση, κατά περίπτωση.

    Καρκίνος

    Σήμερα μπορεί να είναι παραπλανητική η μέρα. Μπορεί να αισθάνεστε δυνατή/ος και αποφασισμένη/ος, ωστόσο χρειάζεται να προχωρήσετε αργά και σταθερά.

    Λέων

    Η αποφασιστικότητά σας είναι ισχυρή τις τελευταίες ημέρες και θα είναι και σήμερα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

    Παρθένος

    Ευκαιρίες δίνονται σε πράγματα και καταστάσεις που αφορούν κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Ανακούφιση έρχεται σε αυτούς τους τομείς.

    Ζυγός

    Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά σήμερα η ημέρα είναι δική σας. Μέσα από δημιουργικές σκέψεις και ιδέες μπορείτε να κερδίσετε τα πλήθη.

    Σκορπιός

    Η εσωτερική σας δύναμη είναι ισχυρή και μπορείτε να κάνετε ό,τι θελήσετε. Ωστόσο, χρειάζεστε ξεκούραση, οπότε ασχοληθείτε με κάτι σήμερα το οποίο θα σας βγάλει εκτός ρουτίνας.

    Τοξότης

    Η επικοινωνία σήμερα είναι καλή, οπότε μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες που γνωρίζετε πως θα σας ωφελήσουν. Άνθρωποι στον στενό σας κύκλο είναι κοντά σας.

    Αιγόκερως

    Οικονομικά θέματα και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με την υλική σας κυρίως ασφάλεια ευνοούνται σήμερα, οπότε μπορείτε να κατευθύνετε την ενέργεια σας προς τα εκεί.

    Υδροχόος

    Καλή ημέρα για δράσεις, οι οποίες έχουν το στοιχείο της συνεργασίας. Είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή πολλά πράγματα θα έχουν καλύτερη έκβαση μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους ή συνεργάτες.

    Ιχθύες

    Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να απομονώσετε οτιδήποτε σας προκαλεί σύγχυση και να αφιερωθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Κάτι το οποίο σας γεμίζει και κυρίως σας γαληνεύει.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Γιώργος Κιμούλης: Καταιγισμός καταγγελιών μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα

    Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται: «Ο δάσκαλός μου-σκηνοθέτης υπερέβη τα εσκαμμένα» (video)

    Η αγαπημένη συνταγή των Ιταλών: Γευστική πολέντα με μανιτάρια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ