• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Το να κάνεις πίσω από την προσπάθεια και να καταλάβεις ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση σου θα σε βοηθούσε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αισθάνεσαι λίγο πιο ευαίσθητη σήμερα από το συνηθισμένο. Οι προσδοκίες των άλλων ή οι δικοί σου στόχοι μπορεί να χρειάζονται προσαρμογές. Διαφορετικά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να εξερευνήσεις νέα πράγματα. Έχε στο νου σου ότι μερικές φορές μια καλή διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε υπερεκτίμηση και αυτό είναι δυνατό αργότερα σήμερα.

    Ταύρος

    Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς ένα τσίμπημα σήμερα, αν έχεις υπερβάλει με τις καθημερινές δραστηριότητες. Πρόσεξε να είσαι πιστή στις απόψεις σου, αλλά παράλληλα να μπορέσεις να αξιοποιήσεις νέες ιδέες και να εμπιστευτείς περισσότερο τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Τα θέματα φήμης ή οι στόχοι σταδιοδρομίας μπορεί να είναι περίπλοκα για να τα δει κανείς καθαρά αυτήν τη στιγμή και οι μεγάλες αποφάσεις ή οι υποσχέσεις καλό είναι να μπούνε για λίγο στην άκρη για αργότερα που θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

    Δίδυμοι

    Η ανάγκη για αυτοέκφραση είναι έντονη σήμερα. Λαχταράς περισσότερο χώρο σε συναισθηματικό επίπεδο. Είσαι λίγο αγχωμένη, όμως να ξέρεις ότι οι προοπτικές σε πρακτικά, αλλά και συναισθηματικά θέματα είναι θετικές και λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως σήμερα αποκαλυφθεί μια αλήθεια που πιθανώς σχετίζεται με ένα οικονομικό ή οικείο θέμα. Πάρε τον χρόνο σου προτού πάρεις μεγάλες αποφάσεις και απόλαυσε μια πνευματική άσκηση τώρα για καλύτερα αποτελέσματα.

    Καρκίνος

    Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σήμερα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει μεγάλη εστίαση σε θέματα εργασίας. Οι αποφάσεις όμως για αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο και προσπάθεια. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ή σε μια απόφαση τώρα. Η ψυχραιμία και η ηρεμία θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Μπορεί οι λεπτομέρειες τώρα να μην είναι σαφείς, η μεγαλύτερη εικόνα όμως μπορεί να σε εμπνεύσει. Όπως και να ‘χει είναι καλύτερο να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σήμερα.

    Λέων

    Βάζεις περισσότερο συναίσθημα στους στόχους σου. Νιώσεις την ανάγκη να κάνεις το καλύτερο δυνατό και αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την εργασία, τη φήμη ή τα έργα σου. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες. Συνεισφέρεις πιο φυσικά, μοιράζεσαι και συνδέεσαι με τους άλλους. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να μάθεις από τις διαφορές σου και μια διαφωνία μπορεί να προκαλέσει αυτήν την προοπτική. Χωρίς σαφή κατεύθυνση μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη και το να αφήσεις την υπερβολική σκέψη σε βοηθά να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

    Παρθένος

    Συνεχίζεις να νιώθεις την ανάγκη να στραφείς προς τα μέσα σου για να εξετάσεις τα κίνητρα σου, με τη Σελήνη να τελειώνει τη διέλευση της στον τομέα της οικειότητας σου. Αργότερα σήμερα μετακινείται στον τομέα του πνεύματος σου και κοιτάς μπροστά. Συναισθηματικά φαίνεται ότι θέλεις λίγο περισσότερα από τη ζωή, ειδικά από τους άλλους. Μπορεί να διχάζεσαι ανάμεσα στην επιθυμία σου για ελαφριά ψυχαγωγία και σε σοβαρές ασχολίες, αλλά μπορεί να χρειαστείς ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Οι παρεξηγήσεις με τους άλλους είναι πιθανές να προκύψουν, αν αφήσεις τις ανάγκες ανείπωτες με την ελπίδα ότι κάποιος θα τις καταλάβει διαισθητικά.

    Ζυγός

    Προτιμάς να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τις δραστηριότητες σου με κάποιον παρά να το κάνεις μόνη σου με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης. Κάποιος μπορεί έμμεσα να σε βοηθήσει να δεις τον εαυτό σου πιο καθαρά. Με πολλές επιλογές μπροστά σου σήμερα, ίσως είναι καλύτερο να τακτοποιήσεις τις προτεραιότητες σου. Αν περιμένεις να συμβεί κάτι, πιθανότατα θα είναι μια έντονη μέρα. Απόλαυσε νέες ιδέες που σε κρατούν ενθουσιώδη, αλλά σκέψου ότι οι λεπτομέρειες θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή αργότερα.

    Σκορπιός

    Υπάρχει η τάση για παρεξηγήσεις, αλλά είσαι αρκετά πρακτική σήμερα για να μάθεις από αυτές παίρνοντας το σαν μάθημα και προχωράς. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για τα σχέδια σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις υπερβολές. Οποιαδήποτε δραστηριότητα υποστηρίζει τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Ωστόσο είναι εύκολο να χάσεις την εστίασή σου προσωρινά και να νιώσεις λίγο πεσμένη την ενέργειά σου.

    Τοξότης

    Αναζητάς πνευματική ή συναισθηματική ανανέωση σήμερα, αλλά μπορεί να νιώθεις κάπως αποδυναμωμένη. Η τάση να ονειρεύεσαι ιδανικά σενάρια είναι έντονη, ειδικά στον οικονομικό και ερωτικό τομέα. Λάβε υπόψη ότι σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί να λείπουν τώρα και να χρειάζονται προσοχή αργότερα. Οι ρουτίνες σε φορτίζουν, αλλά δεν μπορείς να τις αποφύγεις εντελώς, ειδικά σήμερα που η Σελήνη θα περάσει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου.

    Αιγόκερως

    Αφιερώνεις χρόνο στις στενές σχέσεις και τις οικιακές δραστηριότητες στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ανοίγεσαι και είσαι έτοιμη να μοιραστείς όσο κυλά η μέρα. Η επικοινωνία είναι εύκολη σήμερα με τις διελεύσεις του Ερμή. Το μυαλό και η καρδιά σου δεν συντονίζονται σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να αντιταχθούν στα σχέδια σου ή να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

    Υδροχόος

    Μπορεί να υπάρξει κάποια ψυχική αναστάτωση σήμερα, αλλά θα σε βοηθήσει το μυαλό σου να αποφορτιστείς και να καταλήξεις σε ένα λογικό συμπέρασμα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα πράγματα ένα-ένα τη φορά, αντί να φθείρεσαι. Οι σχέσεις και οι διαθέσεις μπορεί να υποφέρουν, εάν οι προσδοκίες είναι μη ρεαλιστικές. Προς το παρόν είναι προτιμότερο να κάνεις λίγο πίσω ώστε να εξετάσεις καλύτερα τις επιλογές σου.

    Ιχθείς

    Ίσως είναι καλύτερο να κρατήσεις τα σχέδια σου ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές σήμερα. Υπάρχει η τάση από τους ανθρώπους γύρω σου να παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά. Ειδικά ένας φίλος ή ο σύντροφος είναι ιδιαιτέρως εύθικτοι και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένα βήμα πίσω. Μπορεί να κρίνεις λάθος τις καταστάσεις ή να υποφέρεις από τις μικρές αλλά ενοχλητικές συνέπειες του παρελθόντος και του κακού προγραμματισμού. Μια φρέσκια ή νέα προσέγγιση μπορεί να σε κρατήσει αφοσιωμένη και αν υπάρχει περιθώριο για εκπλήξεις είσαι στην καλύτερη φόρμα.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ