• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι κέφια έχουν σήμερα, Παρασκευή τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    ΚΡΙΟΣ

    Όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και αισθάνεστε σε αρμονία με το Σύμπαν! Το μόνο μελανό σημείο είναι ένα οικονομικό άνοιγμα που δεν μπορέσατε να καλύψετε, ίσως ένας λογαριασμός που δεν πληρώθηκε ή μια αγορά που δεν κατέστη δυνατό να γίνει. Η επιθετική συμπεριφορά σας ωστόσο έναντι εκείνων που είναι πιο αδύναμοι, λιγότερο επιτυχημένοι, μεγαλύτεροι ή νεότεροι σε ηλικία, δεν θα είναι ευπρόσδεκτη. Να είστε σεμνοί και φιλικοί με τους γύρω σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Σήμερα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του βρίσκεται κοντά σας. Ίσως δε το γεγονός αυτό να συμβεί κάτω από δραματικές συνθήκες, κάτι που θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό… Ότι και να συμβεί όμως, μη χάνετε την πίστη σας στο καλό! Θα αποζημιωθείτε για όσα αρνητικά θα βιώσετε με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεση σας. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούργιο στην ζωή σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και αναλύστε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή στην ζωή σας από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενεργήστε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι βάρος, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις κατά την διάρκεια της μέρας! Μια εργασία σας που υπολογίζατε να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα και στην ώρα της, θα παρουσιάσει επιπλοκές και θα σημειωθούν καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν, γιατί θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και χρόνος από την πλευρά σας. Όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις, τα μάτι σας στο προσωπικό σας!!! Όσο για τα συναισθηματικά σας, χρησιμοποιείστε λίγο τη φαντασία σας οι αδέσμευτοι, για να σας βγει το ραντεβού που θέλετε, ενώ οι δεσμευμένοι για να ανανεώσετε την σχέση σας!

    ΛΕΩΝ

    Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου… Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια! Μην είστε ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

    ΖΥΓΟΣ

    Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να έχετε σήμερα έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά…

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξίας σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρετε, εάν αποφύγετε την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν μέλη της οικογένειας σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε τους την στήριξη και αγάπη σας. Επίσης, εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια συναισθηματική σχέση, ίσως να αισθανθείτε μια έντονη ανασφάλεια για τον άνθρωπο σας και για τις πραγματικές προθέσεις του…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η μέρα προσφέρεται σε όσους αναζητούν δουλειά! Θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει ή θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσο δε από εσάς δεν αισθάνεστε ευτυχείς στην δουλειά που βρίσκεστε, ίσως η σημερινή μέρα να σας φέρει κάτι καινούργιο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Μπακαλιάρος ψητός με λαχανικά από τον Άκη Πετρετζίκη



    ΣΧΟΛΙΑ