• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

    Κριός

    Αυτό που είναι κάτω από την επιφάνεια ή κρυμμένο από τα μάτια σου είναι πιο ενδιαφέρον για εσένα σήμερα, αλλά η πνευματική εστίαση είναι δυνατή, καθώς προσπαθείς να κατανοήσεις ένα πρόβλημα. Η τάση να ανησυχείς για τη δουλειά, τις επιδόσεις ή τα επιτεύγματα σου μπορεί να παρεμβαίνει σε άλλα τμήματα της ζωής κυρίως στις σχέσεις.

    Ιδιαίτερα συμβαίνει εάν νιώθεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τις ανησυχίες και τους στόχους σου. Είναι υψηλές οι πιθανότητες να αγχώνεσαι άσκοπα ή ότι εάν δεν υπάρχουν διαφαινόμενα προβλήματα, είναι καλύτερα να εργαστείς για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις αντί να αγχώνεσαι.

    Ταύρος

    Σήμερα μπορεί να προκύψουν εντάσεις λόγω διαφορετικών μεθόδων, προσεγγίσεων και απόψεων που πιθανά να διαταράξουν τη δουλειά ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Κάτι που επικοινωνείς μπορεί να σε εκνευρίσει, αλλά μάλλον είναι καλύτερο να μην αντιδράσεις, καθώς πρόκειται για μια κατάσταση που δεν κερδίζετε.

    Οι λέξεις μπορούν να πονέσουν σήμερα, με τον Πλούτωνα ενεργό και αμφισβητούμενο, ωστόσο όλοι φαίνεται να θέλουν να εκφραστούν. Εάν τα προβλήματα δημιουργήθηκαν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων στις σχέσεις σου ή σχετικά με το φόρτο εργασίας είναι πιθανό να ξεσπάσουν τώρα.

    Δίδυμοι

    Ακόμη και με παλιά θέματα που επανέρχονται στην επιφάνεια, μια νέα συζήτηση για αυτά τα θέματα δεν είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς μπορεί κάλλιστα να κάνει κύκλους κάτω από τις σημερινές διελεύσεις. Αναζητάς μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πλέον τα καλύτερα συμφέροντα σου γι’ αυτό αποφάσισε να τα αντιμετωπίσεις αργότερα.

    Η επιθυμία σου να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και να κάνεις τα δικά σου είναι επιτακτική αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί επίσης να φοβάσαι να αφήσεις κάτι ή κάποιον μόνο του. θα είναι σημαντικό να μην ενεργήσεις λόγο αυτής της εσωτερικής έντασης.

    Καρκίνος

    Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες και δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις συμβουλές ή να ακούσεις τις δικές σου ανησυχίες σχετικά με μια σχέση. Μπορεί να χάνεσαι όταν πρόκειται να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις, τα λόγια ή την αδιαφορία κάποιου.

    Ίσως είναι καλύτερο να απολαύσεις μια αίσθηση αυτονομίας προς το παρόν, στοχεύοντας να επαναλάβεις αυτά τα ζητήματα σε μια μέρα που οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία ή αντικειμενικότητα. Πρόσεξε τους ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια μυαλού τώρα και σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν συνδεδεμένες χορδές αν ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο τρόπο.

    Λέων

    Οι ψυχικές πιέσεις μπορεί να είναι έντονες κατά διαστήματα σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις. Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι φορτισμένη με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο και τον Ερμή να έρχονται εναντίον του Πλούτωνα.

    Παιχνίδια δύναμης μπορεί να συμβούν, ιδιαίτερα με άτομα που μοιράζονται τα καθημερινά σου προγράμματα, τη δουλειά ή τις ρουτίνες σου ή οι πιέσεις για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να είναι αμείλικτες. Ωστόσο μέρος αυτής της πίεσης μπορεί να προέρχονται από μέσα σου και μπορεί να την βιώνεις υπερβολικά.

    Παρθένος

    Υπάρχει μια τάση να στεκόμαστε σε προβλήματα ή ελαττώματα σήμερα με τον Πλούτωνα στο επίκεντρο και προκλητικό. Είναι καλύτερο να προσέχεις τα άκρα με τα χρήματα και τις σχέσεις, ιδίως με σκέψεις ή συζητήσεις γενικά.

    Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνεται ότι σε εξαντλούν υλικά ή συναισθηματικά και τα ζητήματα των ορίων μπορεί πλέον να είναι ένα καυτό θέμα. Μπορεί να αισθάνεσαι υποτιμημένη, αλλά κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις ηττοπαθείς συμπεριφορές. Κάποιος θέλει προσοχή και δε θέλεις να το κάνεις όταν αισθάνεσαι να σε πιέζουν γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα μπορείς να μάθεις πολλά για τα συναισθήματα και τους φόβους σου, ακόμα κι αν εμφανίζονται με ενοχλητικούς τρόπους.

    Ζυγός

    Διάφορες εσωτερικές ανησυχίες μπορεί να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη σου σε σημεία σήμερα. Η επιθυμία για ανεξαρτησία και η διαφυγή των ευθυνών σου μπορεί να είναι έντονη. Η ανησυχία είναι το πιθανό αποτέλεσμα. Λάβε υπόψη ότι τα παιχνίδια εξουσίας είναι απίθανο να βοηθήσουν τα πράγματα.

    Η άκαμπτη σκέψη μπορεί να είναι πρόβλημα τώρα, είτε δικό σου είτε ασχολείσαι με κάποιου άλλου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και βρες μια ισορροπία. Επίσης απέφυγε να ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Σκέψου ότι ένα τετράγωνο από τον Πλούτωνα προς τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο σου, μπορεί να μεγεθύνει τους φόβους ή να ξεθάψει παλιά παράπονα.

    Σκορπιός

    Το να σκέφτεσαι υπερβολικά πράγματα είναι απίθανο να σε οδηγήσει σε ένα καλό σημείο σήμερα. Αντίθετα, μπορεί να καταλήξεις να χάσεις κάποια αντικειμενικότητα. Το άλμα στην επικοινωνία μπορεί να μην είναι η πιο σοφή επιλογή στις σημερινές διελεύσεις, καθιστώντας το καλύτερο να παρατηρήσεις και να υιοθετήσεις μια στάση αναμονής.

    Η διάθεση σου μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω της και μέρος του λόγου, είναι ότι μπορεί να διαβάζεις υπερβολικά τις πράξεις και τα λόγια των άλλων, αναζητώντας κάτι λάθος. Ίσως επειδή φοβάσαι τα χειρότερα, πηδάς μπροστά από τον εαυτό σου προσπαθώντας να το βρεις, για να μη σε βγάλουν απρόθυμη.

    Τοξότης

    Καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς και να συνθέσεις τον εαυτό σου σήμερα. Με τις σημερινές διελεύσεις υπάρχει μια γενική τάση να πιέζεις για να φτάσεις στο βάθος ενός θέματος ή να αποκαλύψεις μια αλήθεια προτού σκεφτείς το αν είσαι έτοιμη γι’ αυτό.

    Είναι καλύτερο να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για ένα φίλο με αυτή την επιρροή που οδηγεί σε ακραίες σκέψεις. Κάτι που εκφράζεται ή έρχεται στην μνήμη σου μπορεί να προκαλέσει φόβους τώρα και είναι καλύτερο να το διαχειριστείς ελέγχοντας τις αντιδράσεις.

    Αιγόκερως

    Οι επικοινωνίες μπορούν να φορτιστούν σήμερα και μπορεί να νιώσεις σα να είσαι στο μικροσκόπιο. Οι ανασφάλειες σχετικά με ένα έργο ή μια λειτουργία μπορεί να μεγεθύνονται και θα μπορούσε να παλεύεις με λίγη παράνοια κάτω από τις σημερινές διελεύσεις που περιλαμβάνουν τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου.

    Πρόσεξε για κακή συμπεριφορά που προέρχεται από φόβους. Εάν σε οδηγεί η ανησυχία ότι είσαι εκτός κυκλώματος, μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις σου ή στη φήμη σου. Αντίθετα, βάλε στόχο να προχωρήσεις με την αποφασιστικότητα να διαχειριστείς τη ζωή σου πιο αποτελεσματικά.

    Υδροχόος

    Απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις σήμερα, ιδιαίτερα αν είσαι σε κατάσταση ανησυχίας κάτι που είναι πιθανό με τις σημερινές διελεύσεις και εντάσεις. Ενώ η στρατηγική σκέψη μπορεί να σε ωφελήσει, η υπερβολική σκέψη πιθανότατα θα σε παρασύρει.

    Πρόσεξε το πως επεξεργάζεσαι τόσες πολλές πληροφορίες που υποφέρεις από αισθητηριακή υπερφόρτωση. Είναι καλύτερο να κάνεις διακρίσεις με ότι καταλαβαίνεις. Ωστόσο μην ξεφεύγεις από τα προβλήματα και σήμερα. Τα σημερινά γεγονότα μπορούν στην πραγματικότητα να αποκαλύψουν που έχεις προσκολληθεί υπερβολικά.

    Ιχθύες

    Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ψυχική ένταση ή μια μάχη θελήσεων σήμερα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να συγκρούονται με τον Πλούτωνα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο κοντά στις απόψεις τους ή αποφασισμένοι να είναι σωστοί, κάνοντας τις υγιείς ανταλλαγές μια πραγματική πρόκληση.

    Αντίθετα, μπορεί να αισθάνεσαι αυξημένη ένταση γύρω από μια δύσκολη θέση ή πρόβλημα ή μπορεί να δυσκολευτείς να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου. Μπορεί να εμφανιστεί μια θαμμένη απογοήτευση. Αν και προορίζεται να βγει στην επιφάνεια για να μπορέσεις επιτέλους να το αντιμετωπίσεις μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ευερέθιστη και ίσως ακόμα και προσβεβλημένη.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Adelaide Hall: Ποια είναι η τραγουδίστρια που τιμά η Google

    MTV Awards: Ακυρώνονται για λόγους ασφαλείας τα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία

    Αντζελίνα Τζολί: Αυτή είναι η σουίτα όπου έμεινε στην Ηλεία – Κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα



    ΣΧΟΛΙΑ