• LIFE&STYLE

    Αντζελίνα Τζολί: Αυτή είναι η σουίτα όπου έμεινε στην Ηλεία – Κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα

    • NewsRoom
    H Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

    Αντζελίνα Τζολί


    Η Αντζελίνα Τζολί συζητήθηκε όσο λίγα πρόσωπα τις τελευταίες μέρες αφού βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» που αφορά τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

    Η 48χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα σε θέατρο στον Πύργο και την Τετάρτη έφυγε από την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η Αντζελίνα Τζολί, όσο ήταν στον Πύργο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Aldemar Resort στη Σκαφιδιά.

    Εμεινε στην πολυτελή προεδρική σουίτα Phaidra η οποία κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα.

    Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, η Phaidra Suite είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για όσους δεν συμβιβάζονται όταν πρόκειται για τις διακοπές τους. Κάθε πτυχή αυτής της πολυτελούς σουίτας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κομψότητα. Αυτή η χαλαρωτική σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες φιλοξενίας πέντε αστέρων. Η σουίτα Φαίδρα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το ένα με γραφείο, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι ή/και ντους. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ιδιωτική τους πισίνα και την επιπλωμένη βεράντα, με εκπληκτική θέα στην ακτή και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζολί πήγε αρκετές φορές και στο Κατάκολο όπου βρίσκεται ήδη η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O».

    Η επιλογή της θρυλικής θαλαμηγού που άνηκε κάποτε στον εφοπλιστή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η Μαρία Κάλλας είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση.

    Διαβάστε επίσης:

    Αντζελίνα Τζολί: Τα γυρίσματα στην Ηλεία και η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση
    Atelier Jolie: Νέο επιχειρηματικό project για την Αντζελίνα Τζολί



    ΣΧΟΛΙΑ