• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι αυτή η Παρασκευή για κάθε ζώδιο; 

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Κατά την διάρκεια της μέρας, θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχτείτε μόνο στις δυνάμεις σας. Άτομα που σας εξόργισαν, μην δίνετε σημασία και αφοσιωθείτε στον στόχο σας.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Κρατήσετε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες σας και θα μεγαλουργήσετε… Πάντοτε υπάρχουν οι ευκαιρίες που μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ο παρορμητισμός σας είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρας.

    ΛΕΩΝ

    Βάλτε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σας σε θέματα καριέρας, και μην αφήνεστε να καθορίζουν οι γύρω σας την ατζέντα των επαγγελματικών σας ζητημάτων.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε, όμως, την ψυχραιμία σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Είστε μάλλον εριστικοί και ανταγωνιστικοί, με συνέπεια να δυναμιτίζετε το εργασιακό κλίμα. Προσέξτε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σας σιγουριά.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η τάση σας για επικυριαρχία και η ανταγωνιστική σας διάθεση ίσως αποτελέσει την αιτία σήμερα, να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφό σας.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα δείχνει έρωτα και διασκέδαση! Χαλαρώστε μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, απολαύστε την προσοχή των γύρω σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξή σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα.



    ΣΧΟΛΙΑ