• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα, σύμφωνα με το κάθε ζώδιο; Ποιοι τομείς ευνοούνται;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από διεκδίκηση…

    Κριός

    Το θάρρος σας είναι αξιοσημείωτο αλλά η δεξιοτεχνία σας κρατά το κλειδί της επιτυχίας.

    Ταύρος

    Παρόλο που η παρόρμησή σας είναι υπό έλεγχο, σήμερα, ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να δράσετε χωρίς σκέψη. Καλό θα ήταν να είστε περισσότερο επιφυλακτική/ός.

    Δίδυμοι

    Αναθεωρήσεις σε πολλά πράγματα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σήμερα αρκεί να είστε ανοιχτή/ός και ειλικρινής σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες.

    Καρκίνος

    Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά εάν μπείτε στην διαδικασία να τους εξηγήσετε τα κίνητρά σας.

    Λέων

    Η ανακούφιση μέσα από την ολοκλήρωση μιας κατάστασης θα είναι μεγάλη αλλά θα χρειαστεί ακόμη λίγη υπομονή από μέρους σας.

    Παρθένος

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις τις οποίες δεν έχετε προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια. Ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια.

    Ζυγός

    Σήμερα μπορείτε να δείτε την κατάσταση που σας ενδιαφέρει αρκετά ξεκάθαρα αλλά θα χρειαστείτε και άλλα δεδομένα πριν φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

    Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν την ευαίσθητη πλευρά τους

    Σκορπιός

    Οι συνεργασίες με κάποιον τρόπο παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα. Με σύνεση και προσοχή προχωρήστε σε αυτή την κατεύθυνση.

    Τοξότης

    Η ανάγκη να μείνετε λίγο με τις σκέψεις σας χωρίς αποσπάσεις θα είναι έντονη σήμερα. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ουσία των πραγμάτων.

    Αιγόκερως

    Είναι περίοδος που γίνονται ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Καλό θα είναι να είστε προς αυτή την κατεύθυνση πριν κάνετε νέα βήματα.

    Υδροχόος

    Προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Η υπομονή είναι αρετή και εσείς γνωρίζετε καλά πως πρέπει να έχετε όλα τα δεδομένα πριν πάρετε μια απόφαση με υπευθυνότητα.

    Ιχθύες

    Οι μετακινήσεις δεν ευνοούνται αυτή την στιγμή οπότε οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε από την έδρα σας με όποιον τρόπο μπορείτε, είναι προτιμότερο.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ