• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ

    Επαγγελματικά: Σήμερα δείχνεις ανεκτικότητα στους γύρω σου και επιζητάς την ηρεμία. Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Δεν είναι και από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογία, κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτα γεγονότα).

    Αισθηματικά: Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σου φέρνει μια τάση για απομόνωση σήμερα. Μην κλείνεσαι όμως στον εαυτό σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να λύσεις με αυτόν τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σε απασχολεί στον αισθηματικό σου τομέα.

    Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

    Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

    Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σου δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία.

    Αισθηματικά: Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου με έμφαση ή να ενεργήσεις βιαστικά. Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρήξεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να το μετανιώσεις αργότερα.

    Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

    Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επαγγελματικά: Η Σελήνη, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 9ο οίκο. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα λειτουργήσεις συναισθηματικά με πρωτοτυπία, ιδεαλισμό και κόντρα στα καθιερωμένα. Η κακή σου ψυχολογική κατάσταση, το αίσθημα απομόνωσης, κάποια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξει τη μέρα σου στο χώρο της εργασίας σου.

    Αισθηματικά: Μια δυσκολία στην επικοινωνία, η κακή σου ψυχολογική διάθεση, δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους τομείς και κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Χαλάρωσε και μη δημιουργείς εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου. Κάνε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σου έχει κουραστεί.

    Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

    Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματικά: Ο Ήλιος, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο οίκο. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα επικεντρώσεις την προσοχή και θα επιδιώξεις επιμελώς, πρακτικά, πειθαρχημένα και μέσα από τις συνεργασίες, σπουδαία πράγματα. Φρόντισε οι αποφάσεις σου να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις.

    Αισθηματικά: Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού την σημερινή μέρα θα έχεις την τάση να μην ανέχεσαι καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σου, απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Καθόλου παράξενο να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση.

    Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

    Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους σήμερα Παρασκευή θα έχεις την τάση να μην ανέχεσαι καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σου. Απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

    Αισθηματικά: Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο. Τα άστρα σε κάνουν συναισθηματικά ασταθή και αναζητάς διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθεις ανασφάλεια και μην συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν, γιατί σε πάει πίσω.

    Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

    Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

    Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά: Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του ή δεν μπορείς να ανεχτείς τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν να αποτραπούν, αν ασχοληθείς με μια δύσκολη δουλειά, κυρίως χωρίς την επέμβαση τρίτων.

    Αισθηματικά: Αν είσαι single, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα ουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείς μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις ζωής. Για τις δεσμευμένες, αγάπη, ομορφιά και αρμονία, οι πιο κατάλληλες λέξεις για σήμερα! Ωστόσο τα σχέδιά σου ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή.

    Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

    Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

    Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

    ΖΥΓΟΣ

    Επαγγελματικά: Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο τη δουλειά σου. Αν θέλεις να έχεις καλή επικοινωνία με συνεργάτες σου ή το κοινό, τώρα είναι καλύτερη ευκαιρία. Στείλε λοιπόν μηνύματα, επικοινώνησε. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.

    Αισθηματικά: Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεσαι να απαντήσεις. Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις. Άφησε τη μέρα να σε παρασύρει. Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε τίποτε λεπτομέρειες, τόσο που να τον εκνευρίσει. Αν δεις ότι είναι κάπως διστακτικός, σκέψου ότι μπορεί να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν θέλει να σου φανερώσει.

    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

    Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

    Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Επαγγελματικά: Ο Δίας, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 1ο οίκο. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα επιδιώξεις την επέκταση με διεισδυτικότητα και καχυποψία, και μέσα από την προσωπική σου λάμψη και αυτοεκτίμηση. Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείς, θα σε αναγκάσουν να δεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, που τώρα παρουσιάζουν κάποια προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη.

    Αισθηματικά: Μην επιμένεις στις απόψεις σου, όταν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σου. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σου πούνε που θα σου αλλάξει τις απόψεις. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Προτίμησε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία.

    Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

    Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

    Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επαγγελματικά: Ο Κρόνος, κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 2ο οίκο στο ζώδιο του. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα ελέγξεις πειθαρχημένα και θα προχωρήσεις συγκρατημένα. Η συναισθηματική σου κατάσταση σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες που έχουν αντίκτυπο στον επαγγελματικό σου τομέα. Έχεις την τάση να μείνεις για λίγο μόνη, να σκεφθείς να ονειρευτείς ίσως, μακριά όμως από τον κόσμο που σήμερα σε φοβίζει περισσότερο.

    Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό της σημερινής Παρασκευής κρύβει παρασκήνιο. Προσοχή στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μη ξεθάβεις ενοχές και πάθη, αν είσαι single. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Επίσης αν είσαι σε σχέση, τα παιδιά μπορεί να σου δώσουν κάποιες επιπλέον φροντίδες.

    Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

    Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

    Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 26, 10.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επαγγελματικά: Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή και υπομονή.

    Αισθηματικά: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια. Απόφυγε πείσμα, κτητικότητα, συμφεροντολογία. Η φαντασία και η διαίσθησή σου σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σου ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθεις έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

    Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

    Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

    Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Επαγγελματικά: Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σε εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξε προσοχή, συγκέντρωσε πληροφορίες και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες αργότερα.

    Αισθηματικά: Ο Ερμής κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο οίκο. Οι singles του ζωδιακού δεν ευνοούνται σήμερα. Ίσως κάποια δυσάρεστη είδηση θα υπάρξει ή άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν, με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σου ενδιαφέροντα και σκοπούς δεν οδηγούν πουθενά!

    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Επαγγελματικά: Ο Ήλιος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινούς τόπους, σήμερα μάλλον θα σε απασχολήσουν.

    Αισθηματικά: Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλεις την προσωπικότητά σου. Άνετα θα μπορέσεις να μεταβιβάσεις τα από ψυχής αιτήματά σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης.

    Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

    Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

    Της Αλίντας Κανάκη

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H μεγάλη αλλαγή του Viber: Τι μπορεί να κάνει πλέον ο κάθε χρήστης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κίνδυνος πίσω από τη νέα μόδα του #10yearchallenge

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Public Café Restaurant: Τον Ιανουάριο Δοκιμάζουμε Σαντορίνη!



    ΣΧΟΛΙΑ