• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, προσπαθήστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η σημερινή ημέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα! Ξεκαθαρίστε καταστάσεις από το παρελθόν, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα… Αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας τόπο στην οργή. Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

    ΛΕΩΝ

    Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές, που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι επικίνδυνη για όσους από εσάς δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τα νευρικά τους ξεσπάσματα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

    ΖΥΓΟΣ

    Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Μπορεί το σύμπαν να θέλει να σας προφυλάξει. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Τα άστρα θα σας γεμίσουν με ένταση και ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε ρίσκα και επενδύσεις. Δεν είναι καιρός για περιττούς κινδύνους!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Από αισθηματικής πλευράς, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η ευαίσθητη ψυχή σας θα νιώσει ανασφάλεια σήμερα. Χαρείτε μια γαλήνια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Προσοχή στη διατροφή.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα οικονομικά σας, παρ’ όλο που υπάρχουν καλές προοπτικές, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζέψετε τις δαπάνες σας, χωρίς κατ’ ανάγκη να στερηθείτε αυτή τη στιγμή…



    ΣΧΟΛΙΑ