• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

    • NewsRoom


    Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια; Πώς θα κυλήσει η μέρα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια επιφύλαξη, δισταγμό ή ανάγκη επανεκτίμησης μιας κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξετάσεις ζητήματα ή επιφυλάξεις που σε εμποδίζουν να απολαύσεις πραγματικά τη ζωή σου. Ακόμα κι αν το χρονοδιάγραμμα δεν είναι αρκετά σωστό ή αν νιώθεις κάποιο δισταγμό, η επιβράδυνση μπορεί να είναι χρήσιμη τώρα. Το να κρατάς τα πράγματα χαλαρά είναι λογικό για την ώρα. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι πρόθυμοι ή γενναιόδωροι και ενώ αυτό οφείλεται κυρίως σε φόβο ή ανασφάλεια, υπάρχουν καλύτερες στιγμές για να ζήσεις χαρές ή να παρουσιάσεις τα έργα ή τα συναισθήματα σου.

    Ταύρος

    Εάν έχεις καταπονηθεί ή θεωρηθεί δεδομένη πρόσφατα θα το νιώσεις πιο βαθιά σήμερα. Ένας έλεγχος πραγματικότητας σε μια φιλία ή σε ένα οικονομικό θέμα μπορεί να είναι μέρος της μέρας. Είναι ένα σημαντικό σημείο που θα τραβήξει την προσοχή σου, αλλά μόνο προς το παρόν -και μπορεί να φαίνεται πιο αρνητικό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου τείνει να μεγεθύνει τα ελαττώματα. Ένα κοινωνικό ή συναισθηματικό ζήτημα μπορεί να σε βαρύνει ή να σε εμποδίσει να εκφραστείς φυσικά. Βάλε στόχο να δαμάσεις τυχόν φόβους που μπορεί να έχεις.

    Δίδυμοι

    Εκτιμάς την προσωπική σου ελευθερία περισσότερο απ’ το συνηθισμένο αυτήν τη στιγμή. Ίσως όμως προκύψει μια υποχρέωση που σε κρατά πίσω ή ένα εμπόδιο που εμφανίζεται ακριβώς τη στιγμή που αισθάνεσαι ανίκητη. Αυτά είναι πιθανώς μόνο προσωρινές αναποδιές. Επιπλέον μπορεί να είναι καιρός να αναγνωρίσεις τους περιορισμούς συγκεκριμένων έργων ή προσπαθειών και να καθορίσεις το τι πρέπει να γίνει, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις πιο ανάλαφρη και χαρούμενη. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια ασυνήθιστα ή άβολα συναισθήματα σήμερα, πιθανότατα να ωφεληθείς από μια επιβράδυνση των ρυθμών σου.

    Καρκίνος

    Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις ή να επεξεργαστείς κάποια σημεία στα σχέδιά σου πριν προχωρήσεις. Ίσως, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διαχειριστείς. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλύτερο για προβληματισμό παρά για αποφασιστική δράση. Με αυτήν τη σύντομη διέλευση, η κριτική ή ο φόβος της κριτικής μπορεί να οδηγήσει σε αμυντική στάση, είτε προέρχεται από εσένα είτε από τους κοντινούς σου, καθιστώντας δύσκολο το να πλησιάσει ο ένας τον άλλον.

    Λέων

    Ενώ οι διελεύσεις είναι γενικά ισχυρές για να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη, οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες επιπλοκές. Μπορεί να αισθανθείς κάποια ένταση, εάν για παράδειγμα υπάρχει μια κατάσταση που χρειάζεται να χειριστείς. Η επιθυμία να απολαύσεις τις φιλίες σου και να μοιραστείς είναι έντονη, αλλά κάτι ή κάποιος μπορεί να σε κρατήσει πίσω ή να σταθεί προσωρινά εμπόδιο. Προσπάθησε να μην παίρνεις τα σκαμπανεβάσματα τόσο βαριά. Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, οι εκδηλώσεις συναισθημάτων μπορεί να είναι λιγότερο γενναιόδωρες.

    Παρθένος

    Σήμερα μπορεί να χρειαστούν μερικές προσαρμογές και μπορεί να είναι τελικά μια ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα πριν προχωρήσεις. Ανησυχίες σχετικά με την καριέρα, τους μακροπρόθεσμους στόχους, την κατεύθυνση της ζωής και τη συνεργασία μπορεί να εμφανιστούν σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Η αναμονή αρνητικών απαντήσεων μπορεί να μετατραπεί σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία υπό αυτή την επιρροή. Ακόμα κι αν είσαι θετική, ίσως να υπάρξουν κάποια αρνητικά σχόλια. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σχεδιάσεις το πως θα τα αντιμετωπίσεις όσο το δυνατόν πιο ώριμα και να στοχεύσεις να μάθεις από τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν.

    Ζυγός

    Με μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλύτερο να επιβραδύνεις, να επεξεργαστείς και να σκεφτείς. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις εάν προσπαθήσεις να προχωρήσεις πολύ γρήγορα και κυρίως συναισθηματικά. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο μπλοκάρισμα σε πρόσφατα σχέδια ή πρωτοβουλίες. Ένα έργο ή ακόμα και μια σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Εάν αισθάνεσαι απογοητευμένη, μην επιτρέψεις να αποδυναμώσει αυτό την αποφασιστικότητα σου.

    Σκορπιός

    Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μια μικρή οπισθοδρόμηση, ένα εμπόδιο ή ένα πείσμα μπορεί να σταματήσει τα σχέδια σου. Ωστόσο κάποιες μικρές προσαρμογές θα σου επιστρέψουν γρήγορα να επανέλθεις στον σωστό δρόμο. Στο πρώτο μισό της ημέρας κάποιες ανησυχίες ή μια συναισθηματική απόσταση μπορεί να χρειάζονται διαχείριση. Είναι πιθανό ένα σχόλιο να επιβραδύνει προσωρινά τα πράγματα ή να σε αποθαρρύνει. Ενώ η ενέργεια για την καταπολέμηση των αυτοκαταστροφικών σκέψεων μπορεί να είναι προσωρινά χαμηλή, είναι μόνο ένα σημάδι για να κάνεις ένα διάλειμμα και να προσαρμοστείς.

    Τοξότης

    Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου φέρνει ευαίσθητες και περίπλοκες ενέργειες στην ημέρα. Ένας έλεγχος της πραγματικότητας χρειάζεται. Μια μικρή απογοήτευση είναι πιθανή σήμερα. Οι ευθύνες στο σπίτι μπορεί να είναι επιβαρυντικές ή περιοριστικές, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Κάτι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί σε μια σχέση, κατά πάσα πιθανότητα σε οδηγεί το ένστικτο σου. Αυτό ίσως σε οδηγήσει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα.

    Αιγόκερως

    Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να μεγεθύνει προσωρινά μερικά από τα ελαττώματα μιας κατάστασης. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις κάποιες σχέσεις και αυτού του είδους η αναθεώρηση μπορεί να είναι χρήσιμη -εάν δεν καταλήξεις σε προβλήματα. Υπάρχει η τάση να δρας αδιάκριτα, κάτι που μπορεί να χρειάζεται λίγη προσοχή. Εναλλακτικά, ίσως υπάρχει ένα εμπόδιο για να ξεκαθαρίσεις με αυτήν τη διέλευση, ένα μπλοκάρισμα ή κάποιες χρονικός περιορισμός.

    Υδροχόος

    Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και μπορεί να νιώθεις ανανεωμένη. Ωστόσο ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στις σχέσεις σου ή να νιώσεις έντονα την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο ώστε να χαλαρώσεις και να συντονιστείς καλύτερα. Αν τις τελευταίες μέρες σε κινητοποιούσε το πάθος και η δημιουργική ενέργεια, ίσως τώρα νιώσεις ένα μπλοκάρισμα. Τα εμπόδια μπορεί να είναι εσωτερικές επιφυλάξεις ή φόβος και άγχος ότι κάτι δεν πάει καλά.

    Ιχθείς

    Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να συγκεντρωθείς καλύτερα. Καθώς το κάνεις, μπορεί να δεις τι χρειάζεται επεξεργασία πριν προχωρήσεις. Πρέπει να γυρίσεις την πλάτη στο αρνητικό και να αγκαλιάσεις το θετικό. Πρώτα όμως το να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματα φαίνεται απαραίτητο με τις τρέχουσες διελεύσεις. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο πως σε αποδέχονται οι άλλοι . Γενικά σε αυτή τη φάση είσαι ιδιαιτέρως ευάλωτη απέναντι στην απόρριψη. Η αγάπη είναι περίπλοκη και χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Maestro: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

    Χάρι Πότερ: Έρχεται τηλεοπτική σειρά με νέο καστ ηθοποιών στο HBO Max

     



    ΣΧΟΛΙΑ