• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

    Κριός

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να δραστηριοποιηθείς μεθοδικά και με ωριμότητα, ώστε να ανταποκριθείς απόλυτα σε ότι ζήτημα προκύψει σε σχέση με την καριέρα σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι κερδίζει τις εντυπώσεις σε όποιον περιβάλλον κι αν βρεθείς αφού ο δυναμισμός σου είναι ευδιάκριτος.

    Σήμερα η συναισθηματική αποστασιοποίηση που μπορεί να υπάρχει μπορεί να τραυματίσει τη σχέση σου, επικεντρώσου στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής.

    Ταύρος

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αισιοδοξία είναι στα ύψη καθώς επικεντρώνεσαι στο να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να περάσεις μοναδικά σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερά βήματα και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε σχέση με το εξωτερικό. Ο δυναμισμός και η ωριμότητα που σε διέπει είναι άμεσα εμφανής με όποια παρέα κι αν βρεθείς. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε γεμίζει ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα και μπορείς να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας και φλερτάροντας με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

    Σήμερα απόλαυσε την κάθε στιγμή στη σχέση σου καθώς ταυτίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συναισθηματικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα νιώσεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό.

    Δίδυμοι

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έντονη είναι η νευρικότητα που επικρατεί από το πρωί γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην εκτονωθείς την προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει πιθανές ανασφάλειες και την κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρχει, προσπάθησε να μη συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για υπέροχες ερωτικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση σου.

    Σήμερα μείνε στον αισθησιασμό και στον πόθο και μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες να σε κυριεύσουν επηρεάζοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, οι συναισθηματικές εναλλαγές θα είναι έντονες και το πάθος διάχυτο.

    Καρκίνος

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θέλεις να δημιουργήσεις τις θετικότερες προϋποθέσεις για την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει το δυναμισμό και τη διάθεση να βάλεις γερές βάσεις στην προσωπική σου ζωή δραστηριοποιώντας σε σέ επικοινωνιακό και κοινωνικό επίπεδο. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο απογειώνει τη διάθεσή σου, σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά στη σχέση σου ικανοποιώντας το ταίρι σου.

    Σήμερα η προσωπική σου ζωή κυριαρχεί και έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα θεμέλια που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές θα είναι οι προσκλήσεις για διασκέδαση και οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν συνθήκες σταθερότητας.

    Λέων

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δρομολογείς ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας μπορεί να σε απασχολούν καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις ότι οι πιθανότητες μπορεί να έχεις. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο αυξάνουν κατακόρυφα την ενέργειά σου και σου δίνουν την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που πρέπει να λύσεις. Ζητήματα εργασίας δεν αποκλείεται να προκύψουν, έχεις την αποφασιστικότητα να διεκπεραιώσεις. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι επιθυμείς σε εργασιακό επίπεδο, επιδιώκοντας το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.

    Σήμερα η θετική διάθεση που έχεις μπορεί να βοηθήσει στο να λύσεις ζητήματα και λεπτομέρειες μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σου δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας.

    Παρθένος

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι το κέφι και η χαρά που εκπέμπεις κατακλύζει το περιβάλλον σου. Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και είναι γεγονός ότι μπορείς να βάλεις σταθερές βάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου φωτίζει την προσωπικότητά σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα και να κατακτήσεις τους πάντες όπου κι αν βρεθείς.

    Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, απόλαυσέ το. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου και πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

    Ζυγός

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς επιδιώκεις να αισθανθείς τρυφερότητα και ασφάλεια που μόνο το οικείο περιβάλλον μπορεί να σου δώσει. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά σε μελαγχολούν και σε πληγώνουν δημιουργώντας αναστάτωση στους γύρω σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο εντείνει το δυναμισμό και βοηθά στο να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απογοητεύσει σε οικογενειακό επίπεδο.

    Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια στο προσωπικό σου χώρο δεν αφήνει περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή.

    Σκορπιός

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι στα ύψη καθώς νιώθεις έντονα επικοινωνιακός και κοινωνικός και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο κοντινό σου περιβάλλον. Προσκλήσεις για διασκέδαση και πάρτι είναι πολύ πιθανές. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο σοβαρές προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο απογειώνει το κέφι και το βέβαιο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσεις όπου κι αν βρεθείς καθώς νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

    Σήμερα η από κοινού δραστηριοποίηση και οι στιγμές ξεγνοιασιάς που θα βιώσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξει το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την ενεργητικότητα η χαρά και το δυναμισμό σου.

    Τοξότης

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσω των οικονομικών πόρων και της σχέσης σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σχέδια οικονομικής φύσεως που πιθανά να δρομολογήσεις και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε γεμίζει δυναμισμό και αυτό γίνεται έκδηλο κυρίως σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον αφού δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

    Σήμερα το πάθος κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από φόβους και απωθημένο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει καθώς νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ.

    Αιγόκερως

    Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και εκδηλώνεις άμεσα και πιθανά χωρίς πολλή σκέψη συναισθήματα και απαιτήσεις κυρίως σε ότι αφορά τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σε γεμίζουν ωριμότητα και δυναμισμό για να πάρεις αποφάσεις που απαιτούνται για πιθανές επαγγελματικές προτάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεφαντώσεις με την παρέα ή το ταίρι σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

    Σήμερα η θετικότατη διάθεση και η ανάγκη για διασκέδαση θα δώσουν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις με την αισιοδοξία για τη διάθεση να χαρείς κάθε στιγμή της ζωής.

    Υδροχόος

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και πιθανό είναι να έχεις απομονωθεί από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου μνήμες του παρελθόντος που μπορεί να σε απογοητεύουν και να σε οδηγούν στη μελαγχολία. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει το θυμό που κρύβεις μέσα σου, παράλληλα όμως εντείνει και το ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε πληγώνει. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο εκτοξεύει το πάθος και τον αισθησιασμό δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις τη ζήλια και την καχυποψία στην άκρη.

    Σήμερα ο πόθος και η έξαψη εκτοξεύονται, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις ανασφάλειες που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν που θα σε αναστατώσουν, αλλά θα σε βοηθήσουν στο να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου.

    Ιχθύες

    Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και απολαμβάνεις την παρέα με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς εκεί έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις θεωρώντας ότι μπορεί να γίνουν κατανοητές. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις όνειρα ή φιλοδοξίες που έχεις σε συνεργασία με φίλους σου. Αργότερα, το τρίγωνο της με τον Ήλιο στην Παρθένο σε γεμίζει χαρά και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που γίνεται έκδηλο στο ταίρι σου ή σε πιθανή γνωριμία μπορεί να σηματοδοτήσει πολλά για σένα.

    Σήμερα η καλή παρέα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.



    ΣΧΟΛΙΑ