• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Νέα αρχή, νέος κύκλος αρχίζει σήμερα με νέες ευκαιρίες.

    Τι κέφια έχουν τα άστρα για κάθε ζώδιο;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Κριός

    Ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα ωστόσο μετά το απόγευμα η διάθεση σας αλλάζει και η αισιοδοξία λαμβάνει χώρα απομακρύνοντας τις. 

    Ταύρος

    Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Ένας τομέας ο οποίος θα σας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα με σκοπό να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. 

    Δίδυμοι

    Δημιουργικά συναισθήματα σας βοηθούν να κάνετε ένα βήμα μπροστά, τακτοποιώντας ζητήματα που τρέχουν κυρίως στην δουλειά σας ή στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

    Καρκίνος

    Καλή ημέρα να βάλετε τα κατάλληλα εφόδια ώστε να χτίσετε κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε κυρίως συναισθηματικά ασφαλής. 

    Λέων

    Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας ενδέχεται να πάρουν χρόνο από την ημέρα σας. Προγραμματίστε με σύνεση ζητήματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο τομέα. 

    Παρθένος

    Η επικοινωνία σήμερα έχει την τιμητική της αλλά και γενικότερα είναι καλή στιγμή να περάσετε τα μηνύματά σας και να επικοινωνήσετε σε βάθος στα συναισθήματά σας. 

    Ζυγός

    Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια, κάθε είδους. Είτε αφορά την συναισθηματική σας ζωή είτε τις υλικές απολαβές μπορείτε να βρείτε παραγωγικούς τρόπους να επεκταθείτε σε αυτούς τους τομείς.

    Σκορπιός

    Η ημέρα είναι δική σας, με την έννοια ότι μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν πραγματικά αξία για εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρωγός της ημέρας. 

    Τοξότης

    Σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα πάρουν πολύ χρόνο ή ενέργεια για να ολοκληρωθούν. Οι εσωτερικές διεργασίες από την άλλη ευνοούνται. 

    Αιγόκερως

    Καλή ημέρα για κοινωνικές συναναστροφές, ακόμη και εάν δεν μπορούν να γίνουν διά ζώσης. Ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. 

    Υδροχόος

    Η δημιουργικότητα, σας χτυπά την πόρτα, αρκεί να είστε και εσείς σε θέση να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Ο δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ωστόσο υπόσχεται ευνοϊκό αποτέλεσμα. 

    Ιχθύες

    Προσπαθήστε σήμερα να απελευθερωθείτε από σκέψεις οι οποίες πραγματικά δεν έχουν κάποιον σκοπό. Εστιάστε σε ότι βοηθά και αναπτερώνει κυρίως την πίστη και το ηθικό σας. 

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Πώς ήταν τα πρόσωπα των αγωνιστών της Επανάστασης του ’21: Δημοπρασία με άγνωστα πορτρέτα

    Νίκος Κουρκούλης: Εδώ και οκτώ μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι (video)

    H τέλεια συνταγή για τα αγαπημένα μας λαχματζούν από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ