• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021


    Πώς θα εξελιχθεί η μέρα, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    ΚΡΙΟΣ

    Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την υποστήριξη κάποιων αγαπημένων σας προσώπων, με τις παράλογες απαιτήσεις, τα τελεσίγραφα και τις παραξενιές σας. Γι αυτό, πριν γκρεμίσετε το σύμπαν γύρω σας, αναρωτηθείτε: Πρόκειται για κάτι πραγματικά σημαντικό ή είναι μια ιδιοτροπία της στιγμής; Η συμβουλή της ημέρας είναι, να καταπιέσετε λίγο το συναίσθημα και να αφήσετε την λογική να βγει μπροστά. Εάν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την καθαριότητα, με τον καλλωπισμό σας, να κάνετε κάποια ψώνια ή μια σύντομη επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, η μέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ό,τι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

    ΛΕΩΝ

    Θα αισθανθείτε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σας που να αισθάνεστε ασφαλείς, και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε, εάν πρέπει να δουλέψετε και να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρά όμως την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

    ΖΥΓΟΣ

    Οι περισσότεροι από σας θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Συνιστάται στην περίπτωση αυτή να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στη δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Εβελίνα Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα

    Παντρεύτηκε η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Ελβίνα

    Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «Μελέτης» αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες



    ΣΧΟΛΙΑ