• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Αισθάνεστε σήμερα σαν να ξαναγεννιέται μια ερωτική σχέση σας ή να αναβιώνουν οι παλιές καλές εποχές. Όλα είναι λίγο ομιχλώδη και εσείς μάλλον αδυνατείτε να βρείτε λογικές εξηγήσεις.

    Ταύρος

    Έχετε θετική διάθεση και αισθάνεστε σημαντικά πιο δυνατοί να χειριστείτε καταστάσεις. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες για μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα, μην πανηγυρίζετε όμως πρόωρα, γιατί μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα πριν οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

    Δίδυμοι

    Είστε ανήσυχοι και δεν ικανοποιείστε εύκολα με τα αποτελέσματα των ασχολιών σας. Για να ισορροπήσετε ασχοληθείτε και φροντίστε τα δικά σας άτομα, κάτι που μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.

    Καρκίνος

    Η αυξημένη αδρεναλίνη θα χαρακτηρίσει την μέρα σας. Το μεγαλύτερο αφροδισιακό σας είναι όταν αισθάνεστε ότι ολοκληρώσατε την δουλειά σας με επιτυχία ή όταν λύνετε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

    Λέων

    Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσετε να το χειριστείτε αποτελεσματικά. Ίσως να αγχωθείτε, εάν κινηθείτε όμως έγκαιρα δεν θα έχει συνέπειες…

    Παρθένος

    Έντονο συναίσθημα συμπόνιας σας χαρακτηρίζει για τους ανθρώπους γύρω σας. Θα διαπιστώσετε ότι, εάν καταφέρετε να συμβιβαστείτε με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας, η ζωή σας θα αποκτήσει άλλα, πιο ευγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά.

    Ζυγός

    Κάτι σας αποσπά την προσοχή και σας γυρίζει στο παρελθόν σας. Οι νοσταλγικές στιγμές σας κατακλύζουν και αισθάνεστε ότι τα καλύτερα τα έχετε αφήσει πίσω σας.

    Σκορπιός

    Η αυτοπεποίθηση σας είναι ιδιαίτερα τονωμένη σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει από την μια να διεκπεραιώσετε την μέρα σας με σχετική άνεση, και από την άλλη να κάνετε κάποια γνωριμία, εάν είστε ελεύθεροι, που θα σας καθορίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

    Τοξότης

    Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείτε να γευτείτε την χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαβίωση.

    Αιγόκερως

    Είστε λίγο μπερδεμένοι και προβληματισμένοι, ως προς ποια πορεία θα πρέπει να ακολουθήσετε. Άλλα θα σας λέει το ένστικτο σας και άλλα η λογική σας, με συνέπεια να αδρανήσετε.

    Υδροχόος

    Η υγεία σας θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά, μια και κάποιες μικρές ενοχλήσεις θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν ζείτε ιδιαίτερα υγιεινά. Κάψτε τις κακές συνήθειες και εντάξτε στο πρόγραμμα σας υγιεινότερη διατροφή και άσκηση, για να βελτιώσετε την φυσική κατάσταση σας.

    Ιχθείς

    Εάν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι θα πρέπει να τερματίσετε μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση, ίσως να είναι η σωστή χρονικά στιγμή να το κάνετε.



    ΣΧΟΛΙΑ