• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη.

    Κριός
    Λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα και η ηρεμία επανέρχεται στις σχέσεις σας. Τα άστρα σας χαρίζουν εύνοια και θα έχετε συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας σε ότι σας απασχολεί.

    Ταύρος
    Κλίμα έντασης και μικροεμπόδια θα σας χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σήμερα. Η αλλόκοτη στάση του ερωτικού σας συντρόφου θα σας γεμίσει με ένταση και νευρικότητα. Το πλανητικό σκηνικό κάνει την ατμόσφαιρα κάπως περίεργη.

    Δίδυμοι
    Στα αισθηματικά θα επέλθει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις, καθώς παλιά προβλήματα και απωθημένα θα έλθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!

    Καρκίνος
    Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Κάποια μυστικά φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και να απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Προσοχή επίσης στις καινούργιες συνεργασίες.

    Λέων
    Οργανωθείτε και ταχτοποιήστε εκκρεμότητες, ειδικά σε περιουσιακά θέματα. Συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα θα σας χαλάσουν μεν τη διάθεση, κάπου όμως τις περιμένατε και είστε ψυχολογικά έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

    Παρθένος
    Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας σήμερα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές και ίσως να χαλαρώσετε και να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα.

    Ζυγός
    Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

    Σκορπιός
    Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε πριν εμπλακείτε σε μια παράλληλη σχέση…

    Τοξότης
    Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!!!

    Αιγόκερως
    Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας, κοινωνικές και συναισθηματικές. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα, όσοι είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το άλλο σας μισό.

    Υδροχόος
    Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

    Ιχθείς
    Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.



    ΣΧΟΛΙΑ