LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου 2019

  • NewsRoom
ζωδια


Πώς θα είναι αυτός ο προτελευταίος μήνας του έτους; Πώς θα πάει ο Νοέμβριος για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα, κυρίως τις εκλείψεις του μήνα, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Αν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, μετά το τέλος του μήνα μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό προς όφελος σας. Χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί.

Η υπερδραστηριότητα και οι σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας, προς το τέλος του μήνα, θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και μια βελτίωση προς το καλύτερο, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας που έχει σχέσεις με τα χρήματα, περνάει στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευνοώντας τις συνεργασίες με το εξωτερικό και τα ταξίδια! Στις 26.11, δε, εισέρχεται στον οίκο σας που αφορά στην καριέρα και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, φέρνοντας κέρδη και την δυνατότητα να ανεβείτε ένα σκαλί στην ιεραρχική σκάλα. Μεταξύ 23 και 25 Νοεμβρίου σχηματίζει αρμονική όψη με τον Δία και φέρνει τύχη σε ζητήματα έρωτα και χρημάτων.

Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε. Χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και μην γίνεστε υπερευαίσθητοι σε σχέση με άτομα που ίσως υπονομεύουν τα σχέδια σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με τη ανάδρομη πορεία του Ερμή αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με τον αγαπημένο σας πρόσωπο μέχρι τα τέλη του μήνα. Μετά από αυτό το διάστημα, τα άστρα θα είναι πιο φιλικά απέναντι σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω βιασύνης και απερισκεψίας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα.

Είναι καλύτερα να συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που ακούτε από τρίτους, αν και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε εύκολα τον κόσμο, γιατί ίσως υπονομεύουν τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής, όντας στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 20.11, σχηματίζει αρμονικές πτυχές με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όψεις που ευνοούν την επαναφορά στο προσκήνιο των σημαντικών ζητημάτων που προκαλούν προστριβές στην σχέση σας, με σκοπό να επιλυθούν οριστικά, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση προς το μέλλον.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας αναζητάτε άτομα καλλιεργημένα, εκλεπτυσμένα, ίσως και τολμηρά να σας απογειώσουν. Μετά τις 26.11, δε, που περνάει στον 10ο οίκο σας, η αγάπη μπορεί να ανθίσει και μέσα στον χώρο εργασίας σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Το μήνα αυτό, η φαντασία σας θα είναι εξαιρετικά δημιουργική! Εκμεταλλευτείτε το εάν έχετε δημιουργικό ταλέντο στην γραφή. Είμαστε, όμως, σε φάση οπισθοδρόμησης του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να αισθανθείτε το υποσυνείδητό σας να ξετυλίγει εικόνες που έχουν την βάση τους στα έντονα προβλήματα που βιώνετε αρκετό καιρό τώρα.

Στον οικονομικό τομέα είστε αρκετά πιεσμένοι εδώ και αρκετό καιρό. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται προς το τέλος του μήνα, από εργασίες όπου έχετε ρίξει το βάρος σας το τελευταίο καιρό. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν προς το τέλος του μήνα, μετά τον ανάδρομο Ερμή, και θα μπορείτε να υπολογίζετε, στο άμεσο μέλλον, στην στήριξή τους.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, που είναι ιδιαίτερα ισχυρή μεταξύ 23 και 25.11, φέρνοντάς σας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που ελπίζατε εδώ και καιρό! Η τελευταία βδομάδα του μήνα θα χαρακτηριστεί από ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, που, αν και θα σας
δημιουργήσουν άγχη, εν τούτοις επί της ουσίας δεν θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ίσως μάλιστα να συμβούν πράγματα που θα είναι για το καλό σας!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό, ότι θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφό σας, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και θα πρέπει να καταβάλετε ενδεχομένως μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε μια καλή και αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας.

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει αυτή τη φορά να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας ή κάποια άλλα άτομα που βρίσκονται στην ζωή σας. Οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 12.11 ο Ερμής με Κρόνο και Ποσειδώνα στηρίζουν την προσπάθειά σας να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας και να χτίσετε το κοινό σας μέλλον!

Μετά τις 19.11 απολαμβάνετε την στήριξη του Άρη σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, εάν καταφέρετε να περιορίσετε το πείσμα και την κτητικότητά σας απέναντι στον σύντροφό σας. Η τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είναι αρκετά ταραγμένη, αλλά η αρμονική όψη Αφροδίτης- Δία από τον 8ο οίκο σας υπόσχεται την στήριξη από δικά σας άτομα και την εξομάλυνση της κατάστασης.

Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσετε έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα. Στα αισθηματικά σας, οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υγεία και εργασία). Ακόμη και εάν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα εργασία σας, θα υπάρξουν δελεαστικές προτάσεις για καινούργιες θέσεις εργασίας, που θα σας βάλουν στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί, να εξετάσετε διεξοδικά κάθε προσφορά και κυρίως να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην βρεθείτε στον δρόμο…

Οι αρμονικές όψεις Ερμή με Κρόνο και Ποσειδώνα εντείνουν τον ρεαλισμό και οξύνουν τη διαίσθηση σας, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε, σε επαγγελματικό επίπεδο, να είναι εμπνευσμένες και με μακροχρόνια πνοή. Μετά τις 19.11 στην επαγγελματική σας ζωή κυριαρχεί η ενέργεια του Άρη, προσθέτοντας δυναμισμό και αγωνιστική διάθεση.

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού, ωστόσο, θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα σας, ιδίως μεταξύ 22 και 26 του μήνα! Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο όσους βρίσκονται στον εξωτερικό, επιδιώκουν την μετεγκατάστασή τους στο εξωτερικό για οικονομικούς λόγους, όσους εργάζονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή όσους δραστηριοποιούνται στον δικαστικό κλάδο. Οι ομαδικές εργασίες φαίνεται, το διάστημα αυτό, να βαλτώνουν, να υπάρχουν διαφωνίες και διάσταση απόψεων.

Το τέλος του μήνα βρίσκει αρκετούς από σας μετέωρους και με αρκετή ανασφάλεια για το μέλλον. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Ουρανού ευνοεί εξαιρετικά όσους από εσάς θα βρουν το θάρρος να κάνουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα τους, αλλαγές που θέλανε εδώ και χρόνια να κάνουν και τις ανέβαλλαν!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τα άστρα, με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20.11 ενδεχομένως να δημιουργήσει, ωστόσο, κλίμα παρανόησης στη σχέση σας. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (συνεργασίες και γάμος), όπου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη την 1η Νοεμβρίου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε μια καινούρια συναισθηματική σχέση, οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ενδεχομένως να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην συναισθηματική σας ζωή, που θα καθορίσει το μέλλον σας.

Στις 22 του μήνα ξεκινάει τη διέλευση του Ήλιος στον 7ο οίκο σας, όπου και θα συναντηθεί με τη Σελήνη στις 26.11. Η Νέα Σελήνη του μήνα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ρομαντική σας σχέση μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονική φάση, πολύ πιο ευχάριστη. Είναι, επίσης, μια ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όσοι είστε ελεύθεροι, ιδίως εάν έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι.

Τα άστρα θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Μπορείτε να είστε πνευματικά προσανατολισμένοι και να κλίνετε προς τον μυστικισμό, τη μουσική, τις τέχνες ή να βρείτε επιτέλους την αποστολή σας σ΄ αυτή τη ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσατε να γίνετε ιδιαίτερα οξυδερκείς, διορατικοί και μάλιστα με πολύ έντονα προαισθήματα, όχι μόνο για τη δική σας ζωή, αλλά για των άλλων.

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, που σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία, με μακροχρόνια οφέλη. Η Αφροδίτη διέρχεται, το διάστημα αυτό, στον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά στην εργασία σας και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεργασίες και ομαδικά προγράμματα, ενώ θα έχετε τη ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Μην περιμένετε, όμως, να συμβούν από μόνα τους όλα τα θαυμαστά που υπόσχονται οι πλανητικές διελεύσεις. Θα πρέπει να κινηθείτε και σεις, μεθοδικά και στοχευμένα. Ο Άρης θα διέρχεται από τον οίκο της δημιουργικότητάς σας μετά τις 19 Νοεμβρίου και, με την θετική του ενέργεια, μπορείτε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητες και την μαχητικότητά σας.

Μπορείτε, υπό την θετική του επιρροή, να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επικερδή δραστηριότητα. Προσοχή χρειάζεται
μόνο μέχρι τις 22 του μήνα, καθώς μπορεί η βιασύνη και η απροσεξία σας να προκαλέσει ατυχήματα! Στις 22 Νοεμβρίου εισέρχεται, επίσης, ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας (εργασία) και έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Μπορεί να είναι από μια καλύτερη θέση εργασίας, ίσως από μια δεύτερη δουλειά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα.

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας. Οι ελεύθεροι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με έντονο τρόπο. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα, έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στον αισθηματικό τομέα, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό την ομαλότητα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, από όπου διέρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, κάνοντας σας ευαίσθητους, δεκτικούς και με διάθεση να δείτε και να κατανοήσετε και την οπτική του συντρόφου σας. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, που τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας και να καταλήξετε σε οριστικές λύσεις.

Στις 19 του μήνα, που ξεκινάει τη διέλευση του από τον 5ο οίκο σας ο Άρης, τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο! Η πιθανότητα να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Μπορεί, όμως και να υπάρξουν επιπλοκές σε υπάρχουσες σχέσεις από κουτσομπολιά που θα φέρουν συναισθηματική αστάθεια…

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ευνοούνται στόχοι και νέα ξεκινήματα με μελλοντική επιτυχία στον εργασιακό τομέα κατά τον Νοέμβριο, μόνο όμως από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά.

Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σας της καριέρας θα διέρχεται, μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου, μέσα από τον οίκο της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να ασχολείστε με ό,τι απολαμβάνετε ή σας διασκεδάζει.

Βρίσκετε, όμως και πάλι την χαρά της σκληρής δουλειάς, και μέσα από αυτή θα καταφέρετε να κάνετε κάποια σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου θα γίνει το κλίμα από βαρύ έως εκρηκτικό, εάν εμπλέκεστε σε ομαδικές δράσεις, καθώς θα έχετε την τάση να επιβάλετε την άποψή σας στην ομάδα.

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20.11 να επηρεάζει το πορτοφόλι σας, η λέξη-κλειδί είναι «σύνεση»! Περιορίστε τα έξοδα σας, επαναδιαπραγματευθείτε τις πληρωμές σας και φροντίστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11. Το πλανητικό σκηνικό κάνει το κλίμα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Μην αμελείτε τον σύντροφό σας, γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας.

Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες εντάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

Η συναισθηματική σας ζωή, ωστόσο, ευνοείται με το ξεκίνημα του μήνα από την παρουσία του Δία και της Αφροδίτης και, αργότερα, μετά τις 22 Νοεμβρίου, του Ήλιου, σε οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα, επίσης, στον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας, παρέχοντας σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας.

Την περίοδο μεταξύ 23 και 26.11 ίσως να πάρει μια απόφαση το ταίρι σας που θα σας αναστατώσει, γιατί θα αισθανθείτε ότι τον χάνετε. Εάν υπάρχει, όμως, πραγματική αγάπη μεταξύ σας, μπορείτε να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία… Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας, τουλάχιστον μέχρι και τις 20 του μήνα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά μελλοντικά επακόλουθα, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα σχέδιά σας. Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι, κάνοντας ριζικές αλλαγές και εξασφαλίζοντας την εύνοια των άστρων που επιτέλους αρχίζουν να σας επηρεάζουν θετικά.

Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να επανεξετάσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας και να αποφασίσετε για αλλαγές που θα σας φέρουν στον μέλλον πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Ξεπεράστε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και δαπάνες.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας σε ζητήματα εργασίας και χρημάτων, θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας
(οικογένεια και παρελθόν). Το διάστημα αυτό θα έχετε την στήριξη και την ηθική ή υλική βοήθεια της οικογένειάς σας, ίσως όμως όχι στο βαθμό που θα θέλατε.
Κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στην οικογένεια προς το τέλος του μήνα. Πρόκειται για ζητήματα που δεν είναι εύκολο να τακτοποιηθούν, αλλά, τόσο η τύχη, όσο και η οικογένεια είναι με το μέρος σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, για όσους είστε παντρεμένοι, να συζητήσετε για ένα παιδί που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Θα είναι μια τεράστια πηγή της ευτυχίας για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης ένας μήνας εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπότε πολλές φορές δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων.

Οι παρανοήσεις θα είναι συχνές, με λίγη υπομονή, όμως, δεν θα υπάρξουν πολλά παρατράγουδα. Ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα μεταξύ 12 και 14.11, όψεις που επαναλαμβάνονται και μεταξύ 27 και 30, μόνο που τώρα θα είναι ορθόδρομος ο Ερμής. Αυτό το αστρολογικό συμβάν ευνοεί την επανάληψη συζητήσεων, που την πρώτη φορά δεν οδήγησαν σε αποτελέσματα ή στις επιθυμητές λύσεις. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου ίσως να βασανίζεστε από υποψίες για τις κινήσεις του συντρόφου σας, αποφύγετε όμως τις εντάσεις, γιατί μπορεί να φαντάζεστε πράγματα που δεν συμβαίνουν.

Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου μέσα στο μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματά σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα.

Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Με το ξεκίνημα του μήνα, ο Ερμής βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία. Απελευθερωθείτε από ό,τι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνετε πιο δημιουργικοί και αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από τις 20 του μήνα και μετά, για να καταφέρετε επιτέλους να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Τον μήνα αυτό, θα κληθείτε να πληρώσετε παλιά λάθη και τεράστια οικονομικά ανοίγματα και σπατάλες, ενώ θα φέρει καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα στα οικονομικά σας. Ο Ερμής διέρχεται μέσα από τον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασία και προσωπικούς πόρους) και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσετε κινήσεις του παρελθόντος που σας οδήγησαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να αναλάβετε δράση για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων.

Σχηματίζει, δε, θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα, που σας βοηθούν να εκτιμήσετε με ρεαλιστικό τρόπο τα προσόντα σας και να κατακτήσετε όσα αξίζετε στην δουλειά. Μετά τις 27 Νοεμβρίου έχετε πολύ καλές πιθανότητες να επιτύχετε μια αύξηση στις αποδοχές σας, εάν κάνετε προσεκτικές διαπραγματεύσεις. Στις τις 20.11 ο Άρης εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, οπότε οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι ομαδικές δράσεις είναι παραγωγικές, ακόμη και εάν μεταξύ 23 και 26.11 θα υπάρξει κάποια ένταση.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Κάποια θέματα στον τομέα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, επιλέγοντας έπιπλα και συσκευές που θα ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια της αισθητικής σας. Τα άστρα θα επηρεάσουν, ωστόσο, τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Ο Άρης, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (σχέσεις και γάμος) φιλοξενείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, που θα φέρει παρανοήσεις και εντάσεις, ιδίως επάνω σε οικονομικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου από τον οίκο της επικοινωνίας σας, μαζί με τον Δία και σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τα σωστά λεκτικά μέσα, τα ιδανικά επιχειρήματα και το κατάλληλο timing για να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει στα προβλήματα που σας απασχολούν.

Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν, με τον ανάδρομο Ερμή, ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις για να επιλυθούν οριστικά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας! Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε προσεκτικές επιλογές, γιατί μπορεί να πλανηθείτε οικτρά, να επενδύσετε πρόωρα πολλά σε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει και να συντριβείτε συναισθηματικά. Εκτός αυτού, υπάρχει και το ενδεχόμενο όλη αυτή η περιπέτεια να σας στοιχίσει και από οικονομικής άποψη αρκετά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα προκαλέσει εμπόδια σε επικοινωνίες και μικροεντάσεις που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Θα αντιμετωπίσετε σκαμπανεβάσματα, εσωτερικές φοβίες και ανασφάλεια που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Μετά τις 25 του μήνα θα έρθουν στη ζωή σας πολλά καινούργια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση.

Ο μήνας αυτός θα φέρει αλλαγές, με την οπισθοδρόμηση του Ερμή που σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιον τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Οι έγνοιες, οι εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να αναβληθεί έως και τις 25 του μήνα, όπου πολλά απρόσμενα γεγονότα προκύπτουν στην
επαγγελματική σας ζωή.

Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον 2ο οίκο σας (εργασία και απολαβές), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26.11. Με τις διελεύσεις αυτές αναμένεται να έχετε αρκετή τύχη σε ζητήματα επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά! Συνιστάται, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, για να μην προκαλέσετε καινούργια προβλήματα.

Με τον Ερμή, δε, ανάδρομο στο ζώδιό σας και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (πόροι, εισοδήματα, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις) είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις δαπάνες σας, να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας ή να προγραμματίσετε την αποπληρωμή ενός παλαιότερου χρέους σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, να κυκλοφορήσετε και να προκαλέσετε αίσθηση γιατί θα λάμπετε. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Ήλιο, τον Ερμή, ανάδρομο έως τις 20.11, αλλά και τον Άρη! Την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που φέρεστε στους γύρω σας, αλλά και στο ταίρι σας.

Εάν αποτελείτε μέλος ενός ερωτικού τριγώνου, ίσως θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναρωτηθείτε που πηγαίνει η σχέση και εάν βλέπετε κάποιο φως στον ορίζοντα. Κάποιο μυστικό μπορεί, την περίοδο αυτή, να αποκαλυφθεί, αλλά θα είναι για το καλό σας, καθώς θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα, που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν οι υποψίες που έχετε απέναντι στο ταίρι σας, που σας κατατρώνε.

Είναι η εποχή που μπορείτε να επιτύχετε μια ευχάριστη, αρμονική ατμόσφαιρα στη σχέση ή στον γάμο σας, αφήνοντας κατά μέρος τις ζήλιες και τις έριδες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλη τύχη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου στον έρωτα και τον ρομαντισμό και, με οδηγό την διαίσθησή σας, να ξεκινήσετε μια πολύ ελπιδοφόρα σχέση.

Ωστόσο, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ιδίως τις μέρες μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου! Μέσα από τις συγκρούσεις όμως αναμένεται να γίνουν σημαντικά βήματα προόδου που έχει ανάγκη η σχέση σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, τις μέρες αυτές ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο οίκο σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη) και έτσι θα υπάρξουν αναταράξεις, μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά και μια οπισθοδρόμηση στην καριέρα σας. Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τα άστρα δείχνουν ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσκολίες, για αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες τη χρονική αυτή περίοδο. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Μέχρι και τις 20 του μήνα τα άστρα δεν υπόσχονται και πάρα πολλά και ενδεχομένως θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις
επαγγελματικές σας σχέσεις.

Προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα στις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Στήριξη, ωστόσο, σας παρέχει η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιό σας μέχρι τις 26.11, που στην συνέχεια, περνώντας στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα διέρχεται τον οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας.

Θα σας βοηθήσει από την νέα αυτή θέση να αναδειχθείτε στην δουλειά σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά περίπλοκη μέσα στον Νοέμβριο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής διέρχεται μέσα από τον 12ο οίκο σας μέχρι τις 20.11, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές στην σχέση σας με το ταίρι σας. Θα γίνετε, σε στιγμές, πολύ πιο απαιτητικοί με τον σύντροφό σας, καθώς δεν θα είστε σε θέση, πλέον, να καταλάβετε τι σκέφτεται και τι θέλει, ο οποίος όμως θα εισπράξει από εσάς καταπίεση και θα αντιδράσει.

Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Δεν πρέπει, επίσης, να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι τις 26.11 και, στη συνέχεια, το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου θα σας
χαρίσουν φωτεινότητα, σαγήνη και δύναμη αποπλάνησης.

Μέσα στον μήνα αυτό, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11, σε όποια συναισθηματική κατάσταση και αν βρίσκεστε! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούν την σύναψη νέων φιλικών σχέσεων, που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές να εξελιχθούν, με την πάροδο του χρόνου, σε υπέροχες ερωτικές σχέσεις.

Μια πολύ καλή, δε, ημερομηνία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σας είναι η 19.11! Εάν την εκμεταλλευτείτε, ίσως να καταφέρετε το ακατόρθωτο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 31.10 την ανάδρομη του πορεία του μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και προστριβές, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου! Θα ασχοληθείτε σίγουρα με πολύ περισσότερους ανθρώπους στον κοινωνικό σας περίγυρο, περισσότερο από ποτέ και μερικοί από εσάς μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, γνωρίζοντας έμπειρους ανθρώπους που θα συμβάλουν στην μελλοντική σας οικονομική ευμάρεια.

Υπάρχει πιθανότητα να προσφερθούν κάποια πρόσωπα να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, ο Άρης διέρχεται από το 10ο οίκο σας (καριέρα), βοηθώντας σας να βρείτε την δύναμη και την ενέργεια να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας.

Αισθάνεστε, όμως, το διάστημα αυτό της μεγάλης κρίσης, ασφαλείς από την στήριξη και την συνεχή παρουσία της οικογένειάς σας. Οι τελευταίες μέρες του
μήνα μπορεί να φέρουν ανέλπιστη τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και να κερδίσετε σημαντικά ποσά από κερδοσκοπικές τοποθετήσεις χρημάτων, αρκεί να ξέρετε ακριβώς που έχετε επενδύσει.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι σας, εάν επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν ανάμεσά σας. Χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία, για να μην ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματική φόρτιση θα αισθανθείτε να σας επιβαρύνουν στον ερωτικό τομέα με την Πανσέληνο του μήνα. Όσοι και όσες γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο, αποφύγετε να οξύνετε τα πνεύματα και μην πιέζετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος οριστικού χωρισμού.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 20 Νοεμβρίου και μετά. Μετά τις 26
Νοεμβρίου μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος έρωτας, κάτι που θα σας αναγεννήσει ψυχολογικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ένταση και βαρύ κλίμα θα επικρατεί το μήνα Νοέμβριο, με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό να προκαλεί συνεχείς αναταράξεις. Είναι μια περίοδος στασιμότητας και εκνευρισμού, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11! Είναι, όμως, το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη, καθώς οι μέρες ευνοούν το οριστικό κλείσιμο εκκρεμοτήτων.

Κάποια σχέση γάμου, μια επιχειρηματική συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει αρκετά χρήματα στο άμεσο μέλλον, αλλά χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία των συμφωνιών. Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές, που θα υλοποιήσουν επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας. Προγραμματίστε τις όμως προς τα τέλη του μήνα, εάν θέλετε να έχουν θετική εξέλιξη!

Τα πράγματα αποκτούν για σας ενδιαφέρον μετά τις 19 Νοεμβρίου, που ο Άρης περνάει στον 10ο οίκο σας (καριέρα και κοινωνικές- επαγγελματικές φιλοδοξίες). Οι διαπραγματεύσεις μπορεί τώρα να μην τελεσφορούν εύκολα, αλλά θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή, ωστόσο, να προβάλετε τον εαυτό σας και τα προσόντα σας και, μέσα από την προβολή αυτή, να ανοίξετε καινούργιες πόρτες.

Ό,τι έχει σχέση με το χρήμα, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε με άλλους, να επενδύσετε σε νέα τεχνολογικά μέσα ή να αναμορφώσετε την επιχείρηση σας, εάν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι. Μετά τις 20 Νοεμβρίου, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ιδίως για εύκολα και γρήγορα κέρδη.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου σας της αγάπης, βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε, όσοι είστε μόνοι, ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι. Έχετε στο ραντάρ σας άτομα που μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά κινηθείτε προς τα τέλη του μήνα. Ο επαγγελματικός σας χώρος θα αποτελεί, την περίοδο αυτή, μια πολύ καλή δεξαμενή γνωριμιών, με ελκυστικά άτομα να φαίνονται πρόθυμα για φλερτ και τα ρομαντικά παιχνίδια.

Στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάει τη διέλευσή του ο Ήλιος, ο κυρίαρχος του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και φιλίες), μέσα από τον 11ο οίκο σας (φίλοι, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και διαδικτυακός χώρος). Έτσι, εάν αναζητάτε μια καινούργια αγάπη, θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Μην κάνετε, όμως, βιαστικά βήματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά!

Προσέξτε, επίσης, τις διαδικτυακές γνωριμίες, τα έξαλα πάρτι και τις εξόδους με φίλους, ιδίως εάν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι, γιατί θα υπάρξουν σκηνές
ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά – Καριέρα

Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις, με προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την αρχή του μήνα μέχρι τις 20.11! Παρόλα αυτά, υπάρχει η στήριξη από την Αφροδίτη και τον Δία μεταξύ 1 και 26.11, καθώς και από τον Ήλιο μετά τις 22 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να έχετε καλές προοπτικές στην καριέρα σας. Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης της εργασίας σας (10 ος οίκος), και μετά τις 22.11 έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να αναδειχθείτε και να φανούν τα προσόντα σας.

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου περνάει μέσα από τον 8ο οίκο σας ο Άρης και είναι καιρός να δράσετε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να απαλλαγείτε από παλιά χρέη! Για κάποιους από εσάς ίσως να ήρθε η χρονική στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να περιορίσετε τις σπατάλες και να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες εποχές. Η λαχτάρα σας, ωστόσο, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό μετά τις 19.11 να αναλάβετε ρίσκα που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα αναλαμβάνατε.

Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί μετά τις 23.11 υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά από συναλλαγές με το εξωτερικό ή εξ αιτίας νομικών επιπλοκών. Εάν καταφέρετε να ελέγξετε την παρόρμηση σας και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, θα καταφέρετε μέσα στον μήνα αυτό να σημειώσετε σημαντικά βήματα προόδου, τόσο στην καριέρα σας, όσο και στα οικονομικά σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα γεγονότα το μήνα αυτό, με τον ανάδρομο Ερμή να δίνει το δικό του στίγμα. Όντας ο Ερμής ο κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η ανάδρομη πορεία του ευνοεί την αναθεώρηση των σχέσεων σας, την επανεξέταση της πρόθεσής σας να δεσμευτείτε με το άτομο που μοιράζεστε αυτή τη στιγμή τη ζωή σας ή των υποχρεώσεών σας που απορρέουν από τον γάμο σας.

Για τους παντρεμένους ή σε μόνιμη σχέση, ο Νοέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας! Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να περάσει από το ένα άκρο στο άλλο, διανύοντας όλο το φάσμα των συναισθημάτων μέσα σε λίγες βδομάδες. Έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση ή τον γάμο σας και να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, μπορεί όμως και να περάσετε από την αγάπη στην απόγνωση, και πάλι στην αγάπη.

Η ερωτική σας έξαψη των ημερών, εάν δεν τεθεί υπό έλεγχο, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, είτε προκαλώντας την αγανάκτηση του συντρόφου σας, είτε με τα νυχτοπερπατήματά σας και την αντίδραση που θα προκαλέσουν από το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ας είναι προσεκτικοί στις γνωριμίες που θα κάνουν πριν τις 20 Νοεμβρίου, καθώς το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν μια νέα σχέση με ένα άτομο που δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του ή από μια σχέση, ή με ένα άτομο που αποφεύγεις τις σοβαρές δεσμεύσεις και τις ευθύνες.


ΣΧΟΛΙΑ