LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28/10 έως 2/11/2019)

  • NewsRoom
ζώδια


Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε σίγουρα καλά, με τους περισσότερους να απολαμβάνουν το τριήμερο που δημιουργήθηκε με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Πώς θα κυλήσει, όμως, η υπόλοιπη εβδομάδα για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιείται τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης του μήνα, στις 4 ο 25΄του Σκορπιού, σε αντίθεση με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου, της ανατροπής και της επανάστασης. Ένα νέα πρόσωπο μπορεί να μπει τις μέρες αυτές ξαφνικά στην ζωή μας, να σπείρει τον όλεθρο στο πέρασμά του και να εξαφανιστεί σαν κομήτης, τόσο ξαφνικά, όπως εμφανίστηκε.

Είναι ένα φεγγάρι που θα φέρει πολύ μεγάλες προκλήσεις στις σχέσεις, καθώς η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ των συντρόφων. Και ο άκρατος εγωισμός που φέρνει ο Σκορπιός απέναντι από τον Ουρανό δεν βοηθάει καθόλου να διατηρηθεί μια ήπια ατμόσφαιρα.

Οι υγιείς και σταθερές ερωτικές σχέσεις, μετά από μια περίοδο έντονων αναταράξεων, θα καταφέρουν να βρουν το βηματισμό τους. Οι σχέσεις, όμως, που παρουσιάζουν χρόνια προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης, ίσως, την περίοδο αυτή, δεχτούν την χαριστική βολή.

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Sirma του Σκορπιού, στις 4 ο 03΄ του Σκορπιού. Η όψη αυτή αναδεικνύει την προσωπική ευθύνη του καθένα μας για την αναζήτηση και απόκτηση πνευματικής δύναμης. Αποτελεί, επίσης, μια υπενθύμιση, ότι πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση για όσα έχουμε τυχόν διαπράξει, που προκάλεσαν πόνο, ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί ή πνευματικά εξελιγμένοι είμαστε ή θεωρούμε ότι είμαστε.

Η άλλη όψη των ημερών που προκαλεί εξαιρετικές ανησυχίες είναι η σύνοδος του Ουρανού, με τον σταθερό αστέρα Sheratan στις 4 ο 14΄ του αστερισμού του Κριού. Η όψη αυτή προκαλεί σωματικούς τραυματισμούς και ατυχήματα, πρόσκαιρες νίκες που κατακτήθηκαν με ανήθικα μέσα, βία, καταστροφές από φωτιά, πόλεμο ή σεισμό.

Ο αστέρας Sheratan βρίσκεται στο κέρατο του Κριού και έχει μια εξαιρετικά βίαιη φύση, μια φύση που οδηγεί σε παρορμητικές και ανόητες πράξεις. Ο συνδυασμός του με τον Ουρανό προβληματίζει, καθώς και το γεγονός ότι η σύνοδος πραγματοποιείται στην Νέα Σελήνη. Στα πλαίσια αυτά, δεν αποκλείεται να βιώσουμε, το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, νέα πολεμικά μέτωπα, που θα ανοίξουν ξαφνικά από τις παρορμητικές ενέργειες φιλοπόλεμου ηγέτη και που θα αποβλέπουν σε μια γρήγορη ήττα του αντιπάλου με ύπουλα μέσα.

Πολιτικοί ηγέτες ανά την υφήλιο θα πάρουν παρορμητικές και αψυχολόγητες αποφάσεις το διάστημα αυτό, που μπορούν να οδηγήσουν σε βίαιες αντιδράσεις, κοινωνικές εξεγέρσεις και αναταραχές στις χρηματιστηριακές αγορές. Τα απρόβλεπτα γεγονότα, από την άλλη, θα αναγκάσουν πολλά πολιτικά πρόσωπα να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ, που μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες.

Η Νέα αυτή Σελήνη του Οκτωβρίου θα αναζωπυρώσει κινήματα και εξεγέρσεις σε πολλά μήκη και πλάτη του πλανήτη, που θα πάρουν μια πιο βίαιη τροπή. Ανάμεσα στα σημεία εστίασης της προσοχής μας, με αφορμή τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, αναμένεται να είναι και το μέχρι πρότινος φιλειρηνικό Χονγκ Κόνγκ…

Στις 31 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε στάση, για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα πρέπει να μας προϊδεάσει ότι για τις επόμενες τρεις, περίπου, εβδομάδες υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν μυστικά, να υπάρξουν ίντριγκες ή ακόμη και συνωμοσίες ή θεωρίες συνωμοσίας, που θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο επάνω μας.

Με λεπτομέρειες, όμως, θα εξεταστεί η δράση του ανάδρομου Ερμή στις πλανητικές όψεις του Νοεμβρίου, καθώς θα κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μέχρι τότε, λοιπόν, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μετριοπαθείς στις κινήσεις σας!

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι και ενδέχεται να ξεσπάσει μια αντίθεση σ’ αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση σας, αποφεύγοντας να δώσετε διαστάσεις σε θέματα που σας απασχολούν με το σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς θα αναζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κάποιο άτομο που ενδεχομένως να σας παραπλανήσει. Θέματα αγάπης βρίσκουν περισσότερη σαφήνεια μετά τις 28 του μήνα με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, γι’ αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές όσο μπορείτε, διότι η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό στις 28.10 ενδεχομένως να σας φέρει εξάρσεις, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν προβλέπεται, με την Αφροδίτη σε ουδέτερη θέση στον 7ο ηλιακό σας οίκο, να έχετε κάτι άξιο λόγου αυτό το επταήμερο. Χαλαρώστε, λοιπόν και χαρείτε τις κοινωνικές σας επαφές. Τα σπουδαία έπονται…

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και, όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Θα υπάρχει σύμπνοια με τον σύντροφό σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και με το φιλικό σας περίγυρο.

Οι πλανητικές θέσεις και όψεις, όμως, που σας επηρεάζουν, ίσως φέρουν αποκαλύψεις που αφορούν στο ταίρι σας, ώστε να δείτε μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που θα σας βάλει σε σκέψεις, ιδιαίτερα με τον Ερμή από τον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία από 31.10 και μετά ! Είναι, πλέον, καιρός να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, προσέχοντας περισσότερο τον εαυτό σας, κάτι που θα σας κάνει καλό και στην ψυχολογία.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας
σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα, με το ξεκίνημα της εβδομάδας, φροντίζουν, ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Κοινωνικές επαφές και νέα πρόσωπα θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και, κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. \

Η επιρροή της Ν. Σελήνης στον Σκορπιό στις 28.10 αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, με τον Άρη από τον 4ο οίκο σε αδυναμία, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικρά προβλήματα, σχετικά με κάποιο παιδί σας. Χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις κοινά αποδεκτές.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

ΛΕΩΝ

Τα πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ωθεί πολλούς από εσάς, φίλοι μου Λέοντες, να ερωτευθείτε, με την Ν. Σελήνη στον Σκορπιό 28.10. Οι παντρεμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες, που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, κάνοντας πολλούς από εσάς να πειραματιστείτε σε άγνωστα ερωτικά πεδία, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σας και επακολουθώντας τις ανάγκες σας.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα, μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στο θέμα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ο έρωτας θα πάρει σάρκα και οστά προς
τα τέλη του επταημέρου. Θα πρέπει, όμως, να είστε αποφασισμένοι να λάμψετε και να προβληθείτε όσο ποτέ άλλοτε, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον Άρη στον 2ο οίκο σας. Αφήστε τα προσχήματα και απολαύστε όπως επιθυμείτε τα πράγματα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα και η Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, με το εξάγωνο στο ωροσκόπιό σας, κάνει την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική. Στους δεσμευμένους θα επικρατήσει περισσότερη λογική, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις με οικογένεια, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να υπάρξει μια αιφνίδια αλλαγή, που απλά θα πρέπει να αποδεχτείτε για να περάσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας.

Τα άστρα ευνοούν την κοινωνικότητά σας , δεν θα πρέπει να γίνει η αφορμή, όμως, να δυσαρεστήσετε τον σύντροφό της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από τον φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία θα φουντώσουν και ενδεχομένως να σας αποπροσανατολίσουν από τα σημαντικά. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, μετά την Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28.10, η διάθεσή σας αλλάζει και μια νέα γνωριμία, με ένα ειδύλλιο που θα εξελιχτεί σε σχέση θα κάνει το τέλος του μήνα φανταστικό, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και το ταμπεραμέντο σας.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε λίγο ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα ή από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, με τον Ερμή από τον Σκορπιό στον 12ο οίκο σας. Το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε μια δική σας ανάγκη να είστε υπερβολικά αυστηροί στις απαιτήσεις σας. Η δυναμική που θα υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα απουσιάζει από την προσωπική σας ζωή, κάτι που θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις!

Αφεθείτε περισσότερο στις μικρές χαρές της ζωής και προστατέψτε όσο γίνεται την ευαισθησία και το πορτοφόλι σας. Οι δεσμευμένοι από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα χαλαρώσετε, ξεκαθαρίζοντας αισθηματικά θέματα που, τους τελευταίους μήνες, σας πίεσαν αρκετά. Χρειάζεται, όμως, προσοχή και όχι μεγάλη αυτοπεποίθηση ή αυταρχισμός, γιατί θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να καταγράφετε ήττες!

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, απολαμβάνοντας στιγμές ιδανικής ψυχαγωγίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και το κλίμα πολύ σπουδαίο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χαλαρώσετε και, όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από το σύντροφό σας, θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό στις 28.10 θα φορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την καλή σας διάθεση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις, από τα μέσα της εβδομάδας, εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας του συντρόφου σας, αλλά και των παρεξηγήσεων που μπορεί να δημιουργήσει ο ανάδρομος Ερμής στις 31.10. Απροσδόκητα γεγονότα από την πλευρά του συντρόφου σας ενδέχεται να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, αποφεύγοντας δυσάρεστες καταστάσεις.

Από το Σάββατο και μετά, τα πράγματα θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους και το κέφι σας θα ανέβει αρκετά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ετοιμαστείτε για αλλαγές και νέες γνωριμίες, με την Ν. Σελήνη και τον Ήλιο στον Σκορπιό. Όσοι έχετε χωρίσει, αποφασίζετε να επιστρέψετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας,
ξεπερνώντας λεπτομέρειες και απογοητεύσεις που μέχρι τώρα σας ταλαιπώρησαν αρκετά.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, διότι η κατάσταση απαιτεί προσεκτικό χειρισμό, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν ρήξεις και λογομαχίες. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, τα πράγματα θα βαδίσουν σε πιο ήπιους ρυθμούς και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα θέματα με τον σύντροφό σας. Συζητήστε, μετακινηθείτε και οργανώστε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει και, ίσως, κάποιοι από εσάς οδηγηθούν και στα σκαλιά της εκκλησίας μελλοντικά. Θα πρέπει, όμως, φίλοι μου, να είστε λίγο συγκρατημένοι όσον αφορά στην ευαισθησία σας, εξ αιτίας υπερβολών, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 31.10 και μετά.

Η νέα Σελήνη της 28-10-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.


ΣΧΟΛΙΑ