• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Αυτήν τη βδομάδα κυριαρχούν τα συναισθήματα και θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, καθώς έχεις την τάση να γίνεσαι έντονη στην έκφρασή τους. Προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς οι ενέργειες και οι όψεις είναι ευνοϊκότερες για τη λύση, για συζητήσεις ή αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά.

    Εκνευρισμός φαίνεται να επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό προκαλεί εντάσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και μην φορτίζεις περισσότερο από ότι ήδη είναι την ατμόσφαιρα.

    Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις να έλκεσαι από άτομα που ήδη γνωρίζεις, καθώς δίνεις περισσότερη βαρύτητα στην επικοινωνία και όχι στην εμφάνιση. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αυξάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία σου, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς με περισσότερο ευχάριστες δραστηριότητες.

    Ταύρος

    Αρκετά θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς ο Ερμής, με τις όψεις που δημιουργεί, παίζει καθοριστικό και ευνοϊκό ρόλο στις υποθέσεις σου.

    Πρόσφορο είναι το έδαφος στα εργασιακά για συζητήσεις και νέες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις, αλλά και να κάνεις τις προτάσεις σου. Κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν, λάβε τις υπόψη σου, καθώς φαίνεται να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου.

    Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας προσπάθησε ένα αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, καθώς μπορεί να διαστρεβλωθούν κάποια λεγόμενα και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

    Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές συναντήσεις, οι οποίες κατά βάση αφορούν στο παρελθόν σου. Σε κάθε περίπτωση, εσύ που είσαι μόνη να θυμάσαι πως αυτήν η βδομάδα έχει σασπένς και ενδιαφέρον.

    Δίδυμοι

    Αυτήν τη βδομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο κυβερνήτης σου, Ερμής που, με τις όψεις που δημιουργεί, σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις τις όποιες υποθέσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία.

    Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου στα εργασιακά και μην διστάσεις να τις θέσεις στο τραπέζι. Ακόμα κι αν σκέφτεσαι να συζητήσεις κάποια οικονομικά θέματα, οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι οι πιο κατάλληλες.

    Η Αφροδίτη, από το ζώδιο του Σκορπιού σε μια αντίθεση με τον Ουρανό, πιθανά να δημιουργήσει κάποια παρατράγουδα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό θα ήταν, πριν ανοίγεις το στόμα, να σκέφτεσαι αυτά που θα πεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική γνωριμία επανέρχεται, πολλά υποσχόμενη. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου, όμως μην δένεις και κόμπο τις υποσχέσεις του.

    Καρκίνος

    Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των συναισθηματικών σου και σε αυτό συμβάλλει ο Ερμής και οι θετικές όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες.

    Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς έχεις την απόλυτη πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά και διατίθεσαι να το παλέψεις δυναμικά. Συναντήσεις και συζητήσεις σου δίνουν πληροφορίες και νέες δυνατότητες.

    Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις στα ερωτικά – συναισθηματικά σου. Παθιασμένους έρωτες ή ακόμα και οριστικές ρήξεις, που όμως επιδιώκονται από εσένα και μόνο.

    Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

    Λέων

    Οι σκέψεις και το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα περιστρέφονται γύρω από τα επαγγελματικά. Τις υποχρεώσεις, αλλά και την εξέλιξή τους. Περιόρισε το άγχος και έλεγξε τον εκνευρισμό που μειώνει την ενέργειά σου.

    Εμπιστεύσου τις ικανότητες και το ένστικτό σου, αλλά και τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή, που λειτουργούν βοηθητικά για σένα. Σε πιθανές νέες προτάσεις να ξέρεις πως θα υπάρξει μια υπερβολή, για αυτό μην ενθουσιάζεσαι και τόσο.

    Παρά τα προσωπικά σου άγχη, θα πρέπει να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου, να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και να επιλέγεις ουδέτερα θέματα συζήτησης αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

    Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ μέσα στον εργασιακό σου χώρο με διακριτικότητα, έως ότου τουλάχιστον βεβαιωθείς για τις προθέσεις του ενδιαφερόμενου.

    Παρθένος

    Με πρωταγωνιστή τον Ερμή να δημιουργεί διάφορες θετικές όψεις το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, τα σχέδιά σου φαίνεται να διευκολύνονται και να εξελίσσονται.

    Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανωτέρους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη της επικοινωνιακής ικανότητας και ευελιξίας σου.

    Προς το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.

    Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

    Ζυγός

    Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν τη βδομάδα, κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεσή σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου.

    Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις, χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

    Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου, καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις, αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους.

    Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου, καθώς επανέρχονται.

    Σκορπιός

    Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη.

    Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και, αφού σου επιτρέπεται, βάλε για λίγο τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου πιο πίσω. Μετά την Τετάρτη, μπορείς να μπεις στο παιχνίδι και να επιδείξεις τις ικανότητές σου.

    Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους, απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε, λοιπόν, τα μάτια και εμπιστεύσου την τυφλά.

    Τοξότης

    Η νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές, ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα.

    Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει την ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Όσο περνούν οι μέρες, όμως, ανακτάς και πάλι τον έλεγχο, με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και που ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα, δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου.

    Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείρισή του ή με τα έξοδα που πιθανά θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία, που ίσως προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητές σου, φαίνεται να σε μαγεύει.

    Αιγόκερως

    Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται την προσοχή σου και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις, αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους.

    Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα, όμως, απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου.

    Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του, προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή.

    Υδροχόος

    Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει και δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες, που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειάς σου. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας, που ο Ερμής σου χαρίζει μεγαλύτερη εύνοια.

    Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου.

    Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τρίτα πρόσωπα, έστω κι αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς, λέγοντάς του πράγματα που δεν πρέπει.

    Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε ταράξει ευχάριστα.

    Ιχθείς

    Κάποιες ενέργειες στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργούν εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μην διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς και ενοχικά.

    Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις, άλλωστε, είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη.

    Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε εκπλήσσει ευχάριστα αυτήν τη βδομάδα.

    Πηγή: Tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – Έχασαν τον αγαπημένο τους σκύλο, Λούπο

    Δημήτρης Μπέλλος-Μαρία Μπέη: Ανάρρωσαν από κορονοϊό – Ποιο σύμπτωμα παραμένει μέχρι και σήμερα

    Η υγιεινή μακαρονάδα που θα αγαπήσουμε: Πλεξούδες με φασολάκια, σπανάκι και τυρί κρέμα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ