• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαϊου 2020)

    ζώδια


    Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Χρησιμοποίησε και διαχειρίσου σωστά αυτήν την εβδομάδα την επικοινωνία σου. Υπάρχουν και παρουσιάζονται ευκαιρίες που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό, προκειμένου να αξιολογηθούν και να εκμεταλλευτούν σωστά. Στις 22/5, η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει νέα δεδομένα και θα ευνοήσει καινούρια ξεκινήματα.

    Πριν πάρεις αποφάσεις στα εργασιακά, φρόντισε να είσαι απόλυτα ενήμερη για την παραμικρή λεπτομέρεια. Πιθανόν παλιές συζητήσεις ή και συμφωνίες να επανέλθουν.

    Έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φέρνει η καινούρια εβδομάδα. Κοινοί στόχοι, όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα οικονομικά και ό,τι σχετίζεται με τα χρήματα πιθανόν να σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Ο Ήλιος, όμως, που περνά στο ζώδιο των Διδύμων, να θυμάσαι πως λειτουργεί βοηθητικά, καθώς και η νέα Σελήνη στις 22/5, που πραγματοποιείται επίσης στους Διδύμους.

    Περιόρισε το άγχος σου λοιπόν και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Οι κόποι σου στα εργασιακά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο. Νέα ξεκινήματα ή αλλαγές να ξέρεις πως ευνοούνται.

    Η δυσαρμονική όψη του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να διαταράξει το επίπεδο επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά και τα λεγόμενά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια στη ζωή σου και μην βασανίζεσαι άδικα. Πάρε τα πάνω σου, γοήτευσε και φλέρταρε.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η νέα εβδομάδα σε θέλει πρωταγωνίστρια, μιας και ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και η νέα Σελήνη επίσης στο δικό σου ζώδιο σού δίνει τη λάμψη και το φως της σε νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τη διεύρυνση των στόχων και γνώσεών σου.

    Ερμής και Αφροδίτη, πάλι στο δικό σου ζώδιο, δείχνουν πως αρκετά μέτωπα θέλουν αντιμετώπιση και δράση από πλευράς σου, προκειμένου να επιλυθούν. Είναι ευκαιρία αυτήν την περίοδο να πάρεις αποφάσεις στα εργασιακά, να μάθεις και να πειραματιστείς σε νέες εμπειρίες.

    Όσον αφορά βέβαια στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι. Βάλε εσύ τους όρους και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό.

    Οι επιλογές στα αισθηματικά μπορεί να σου δημιουργήσουν διλήμματα ή και αμφιβολίες, κυρίως για σένα που είσαι μόνη. Εσύ που έχεις βρει το μόνιμο σύντροφό σου, μην βασανίζεσαι με απαισιόδοξες σκέψεις και επικεντρώσου στην ουσία.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι τόνοι και το άγχος αυτήν την εβδομάδα πέφτουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ξεκούρασή σου. Λόγω των πλανητικών όψεων, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου, μιας και θα υπάρξουν αρκετές παραπλανήσεις.

    Άκου το ένστικτό σου και απόφυγε παγίδες και εκμεταλλεύσεις από κάποιους επιτήδειους, κυρίως στα εργασιακά. Μελέτησε προσεκτικά τις πληροφορίες που διαρρέουν ή που προσπαθούν να σου περάσουν.

    Η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σε βάζει στη διαδικασία να θελήσεις να κλείσεις συναισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι, καιρός να άρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις μπροστά. Δώσε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και βρες τρόπους να επουλώσεις παλιές πληγές.

    ΛΕΩΝ

    Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να βρεθείς και να περάσεις αρκετό χρόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις ότι έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση να σε ακούσουν μεγαλώνει. Μια άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα και θετικό κλίμα στα εργασιακά σε βοηθά στο να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να αποκτήσεις συμμάχους και να πείσεις για τις ιδέες σου.

    Καλού κακού, σε όλα αυτά που ακούς βέβαια κράτα και μικρό καλάθι, καθώς υπάρχει μια υπερβολή ή μια διάθεση εκμετάλλευσης από τους άλλους. Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο των Διδύμων, βάλε τις προτεραιότητές σου και αξιολόγησε, διαχώρισε φιλίες και έρωτες – κυρίως εσύ που είσαι μόνη.

    Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μην κολλάς και μην επαναφέρεις παρελθοντικά θέματα και πληγές του παρελθόντος. Κοίτα μπροστά και εμπιστεύσου το σύντροφό σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επαγγελματικά θέματά σου αυτήν τη βδομάδα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων μεγαλώνει την ανάγκη σου για διάκριση, αναγνώριση και επιτυχία.

    Από τη μια, η νέα Σελήνη της εβδομάδας φέρνει νέες προκλήσεις και προτάσεις, από την άλλη το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτά που ακούς, σου υπόσχονται ή και σε ενθουσιάζουν.

    Τα συναισθηματικά αυτήν τη βδομάδα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αμελήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες χρόνο για αυτόν και αφουγκράσου τις ανάγκες του.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου το ένστικτο αλλά και την ικανότητά σου να ψυχολογείς τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά.

    ΖΥΓΟΣ

    Η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων με απόλυτη φιλικότητα για σένα αυτήν τη βδομάδα, δίνει την εύνοιά της στις υποθέσεις σου. Μπορείς, λοιπόν, να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να επηρεάσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη ευκολία.

    Κάποιες έξτρα υποχρεώσεις σου στα εργασιακά μπορεί να σου φανούν αγγαρεία και να πιέσουν τους χρόνους σου, όμως είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Στο τελείωμά τους να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις ανακούφιση.

    Απόφυγε τις υπερβολικές δηλώσεις, τα ψέματα και τους όρκους απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε παρασύρει και μπορείς να εκτεθείς. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες, φλέρταρε, όμως μη δεσμεύεσαι σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά ή ακούγονται υπερβολικές.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Προετοιμάσου για μια εβδομάδα άκρως δυναμική και δραστήρια, μιας και τα δύο αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν σε ευνοούν. Η Αφροδίτη βελτιώνει την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καιρός να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να καλύψεις τα όποια κενά και αποστάσεις, να κατανοήσεις και να εισπράξεις το πραγματικό ενδιαφέρον τους για σένα.

    Και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/11 σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που, είτε σχετίζονται με υποχρεώσεις του παρελθόντος, είτε με την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες εργασιακές προτάσεις που, ναι μεν μπορεί να σε αγχώσουν αρχικά, όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως, μέσα από αυτές, σου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες.

    Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο και αυξήστε την κοινωνικότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προμηνύονται αυτό το διάστημα, που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μια ευχάριστη και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα, καθώς η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε προετοιμάζει για αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα. Προετοιμάσου, λοιπόν, για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου που θα σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης των μέχρι πρόσφατων δεδομένων.

    Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και τήρησε τις ημερομηνίες σου. Είναι σημαντικό να παραδώσεις υποχρεώσεις στα πλαίσια των δεσμεύσεων και υποσχέσεών σου.

    Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτήν τη βδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητά σου, για αυτό και επικεντρώνεσαι, αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να δώσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις προσωπικές ανασφάλειες και την έλλειψη συντροφικότητα που νιώθεις έντονα, να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και πιθανά ψεύτικες αγκαλιές.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου είχαν προκαλέσει πόνο. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου, γι’ αυτό και ίσως να γίνεις λίγο παραπονιάρα, έως και γκρινιάρα. Δες από μια άλλη οπτική τα πράγματα και σκέψου πως ό,τι σε πλήγωσε στο παρελθόν σε έχει κάνει πιο δυνατή.

    Η αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά σε κάνει πιο διεκδικητική με τους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να βρεις νέα ενδιαφέροντα, ακόμα και να κάνεις το χόμπι σου μια προσοδοφόρα εργασία.

    Εκπλήξεις σε περιμένουν από τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν τη βδομάδα. Μια πρόταση γάμου, συγκατοίκησης, πάντως κάτι που θα σε κάνει πλέον να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται και έτσι έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το φλερτ και να κάνεις τις επιλογές σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η νέα εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, με την νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Ομαδικές δραστηριότητες σου κινούν το ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς και οι φίλοι σε παρακινούν για συλλογικές ενασχολήσεις.

    Δείξε επιφυλακτικότητα στα εργασιακά καθώς ένα παρασκήνιο πλέκεται γύρω σου, που με την καλοπροαίρετη πάντα διάθεσή σου πιθανά να μην αντιληφθείς. Μην λες πολλά για τα σχέδιά σου και μην μπλέκεις σε πηγαδάκια. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει.

    Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου από τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθερώσου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ακόμα και χρόνια να είσαι μαζί του, να ξέρεις πως οι άνθρωποι αλλάζουν με τον καιρό, καθώς και οι ανάγκες τους.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην εκτίθεσαι άσκοπα. Κράτα τις επιφυλάξεις σου στα όσα σου υπόσχονται και βεβαιώσου πριν χαρίσεις την καρδιά σου.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και επωφελήσου από κάθε γνωριμία που θα προκύψει, κυρίως αυτές που αφορούν στα εργασιακά σου. Θα γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να φανούν χρήσιμοι για την επίτευξη των στόχων και ιδεών σου.

    Κάνε κάποιες αλλαγές στα εργασιακά, έστω κι αν σου φαίνονται παράτολμες. Να είσαι βέβαιη πως μόνο σε καλό θα σου βγουν.

    Η ανάγκη σου να αλλάξετε παραστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να προσθέσετε νέες δραστηριότητες και να αυξήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, να είσαι σίγουρη πως θα βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και θα τον βρει απόλυτα σύμφωνο και εκείνο.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση μη σου κάνει εντύπωση αν διαπιστώσεις πως αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ερωτική. Απλά μη βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ