• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 13 έως 19 Ιουλίου 2020)

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει να επιδιώξεις την προώθηση των στόχων σου, κυρίως στα εργασιακά. Τώρα που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία, είναι πιο εύκολο για σένα να επικοινωνήσεις και να αφήσεις παρεξηγήσεις πίσω σου. Τακτοποίησε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις σου που βρίσκονταν σε στασιμότητα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω.

    Αυτήν τη βδομάδα μπορείς να ονειρευτείς και να κάνεις σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να οργανώσεις τις διακοπές και την ξεκούρασή σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων και του Άρη στο δικό σου ζώδιο ευνοούν τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου, να διασκεδάσεις και να ανοίξεις τις πύλες της καρδιάς σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία βοηθά την επικοινωνία σου και αποκαθιστά το κλίμα στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Βέβαια, καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται.

    Με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου, να κάνεις κάτι, προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η βδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι.

    Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου, δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Γι’ αυτό, βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες και απόλαυσε τη βδομάδα σου, που δεν κρύβει και λίγες εκπλήξεις.

    Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας την αγαπημένη σου κουζίνα και τις αμαρτίες της.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα, με τη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά.

    Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις και συνεργασίες και να μπορέσεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

    Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν καλό για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνισμό και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά.

    Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια, οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν τη βδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα.

    Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν από το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο.

    Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου, κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία, η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Για αυτό, αν και κουρασμένη, μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες.

    ΛΕΩΝ

    Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα, σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος, βέβαια, για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

    Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους, χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης, που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου δυνατότητα, μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου.

    Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες.

    Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν άλλες επιλογές από το να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων.

    Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου.

    Προς το παρόν, δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στον συναισθηματικό σου τομέα. Βέβαια, εγώ θα πρότεινα, προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες μελλοντικά, να αλλάξεις τακτική και να του αφιερώσεις χρόνο, έστω κι αν χρειαστεί να ζοριστείς λιγάκι.

    Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη μελαγχολία από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και προετοίμασε την καρδιά σου, για να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα, που θα παρουσιαστεί άμεσα στη ζωή σου.

    ΖΥΓΟΣ

    Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεσή σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια της ζωής σου, με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία.

    Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και με το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεσή σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε εκθέσει.

    Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον παραμελείς, βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, να ξέρεις πως ρισκάρεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας, γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σου εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι θαυμαστές σου.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε, είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και, κατά διαστήματα μάλιστα, εμμονικά.

    Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτό σου. Μην λες πολλά και, στην ανάγκη, κινήσου και λιγάκι μυστικά.

    Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν, κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου.

    Κάποιες αποκαλύψεις με τον ερωτικό σύντροφό σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα θα ήταν φρόνιμο να βάλεις φρένο στο καχύποπτο μυαλό σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία, που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική παρουσιάζεται η νέα εβδομάδα, με τον Ερμή επιτέλους να επανέρχεται σε ορθή πορεία. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη.

    Τέρμα η μονοτονία και η απαισιοδοξία για σένα. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις, προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά.

    Ο Άρης, από το ζώδιο του Κριού, σου δίνει όλη του την εύνοια για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να φτάσεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου.

    Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου. Δείξε του τα συναισθήματα και τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρά σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οι ανησυχίες, καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές, τείνουν να σου γίνονται εμμονή.

    Η εβδομάδα, βέβαια, κρύβει πολλές ευκαιρίες που, αν τις αξιοποιήσεις σωστά, θα διαπιστώσεις πως, βήμα βήμα, μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και τους στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου.

    Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσα σας. Απελευθερώσου λιγάκι και δείξε τις αδυναμίες σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία, που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, για αυτό μη λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

    Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης, αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται η εβδομάδα σου. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου.

    Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που, αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από το δικό σου χέρι. Ό,τι περνάει απ’ το χέρι των πλανητών, το κάνουν ήδη για σένα.

    Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία, η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσέ τη.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, για θέματα που αφορούν στα οικονομικά, τα επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Θέλεις να τελειώνεις με αυτά.

    Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ξεκούρασή σου.

    Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασέ τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησε τον να τα ξεχάσει κι εκείνος.

    Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ