• LIFE&STYLE

    Ζήτω το braless! Επιτέλους οι γυναίκες απελευθερώνονται από τα “δεσμά” του σουτιέν

    • NewsRoom


    Ας είμαστε όλες ειλικρινείς, δεν υπάρχει κάτι που να ανακουφίζει μια γυναίκα περισσότερο από τη στιγμή που θα γυρίσει στο σπίτι της ύστερα από μία κουραστική μέρα και θα βγάλει το σουτιέν της! Αδιαμφισβήτητα η αίσθηση είναι παρόμοια με αυτή όταν βγάζουμε τις ψηλές μας γόβες μετά από μία εξουθενωτική βραδινή έξοδο! Σαν γυναίκες λοιπόν η σχέση μας με τα σουτιέν είναι σχέση αγάπης-μίσους!

    soutien678473

    Σήμερα όμως, αρκετά “It Girl”, όπως η Gigi Hadid, η Kendall & Kylie Jenner, η Rihanna και η Kim Kardashian West κάνουν την καθημερινότητα εκατομμύρια γυναικών σαφώς ευκολότερη δημιουργώντας μία νέα τάση της μόδας .. αυτή του “braless”.

    soutien49586586 soutien4596967 soutien48596 soutien38372 soutien46337

    Η πράξη ίσως να έχει αμφισβητηθεί κοινωνικά αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την εξυπηρέτηση ενός σκοπού που θα έχει σαν αποτέλεσμα την “απελευθέρωση” των γυναικών από τα σουτιέν.  Τα social media έχουν γεμίσει με hashtag από εκστρατείες γυναικών όπως #FreeTheNipple και #NoBraDay ως διαμαρτυρία για τη λογοκρισία του γυναικείου σώματος αλλά και για την αφύπνιση του κοινού με σκοπό τη σωστότερη ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Ακόμη για τον σκοπό αυτό έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα χωρίς σουτιέν η 13η Οκτωβρίου.

    soutien 5363fhf

    Μεγάλο ή μικρό, στητό ή όχι, το καλύτερο συναίσθημα έρχεται όπως αναφέραμε στο σπίτι απελευθερώνοντας το στήθος μας από από τον εγκλωβισμό του. Αντί να περιμένουμε όμως για εκείνη την ανακούφιση όλη μέρα, γιατί να μην δοκιμάσουμε ορισμένους εναλλακτικούς τρόπους σχετικά με το πως να φορέσουμε τα σουτιέν μας! Οι παρακάτω 6 εναλλακτικοί τρόποι εκτός από ανακούφιση ταυτόχρονα θα σας προστατέψουν από αμήχανες στιγμές σε ένα παγωμένο γραφείο ή από ένα “ατύχημα” που θα προκύψει από μπλούζες με μεγάλο ντεκολτέ!

    1. Εκκεντρικά αυτοκόλλητα  

    Όταν έχετε καιρό να νιώσετε τον άνεμο στο δέρμα σας, αλλά  δεν θέλετε να δείξετε σε όλους τα αποτελέσματα της χαλάρωσης του,  είναι μια διασκεδαστική επιλογή. Μετατρέποντας τα μπορείτε επίσης να τα  χρησιμοποιήσετε σαν μια τολμηρή αποκριάτικη στολή και να μεταλλαχτείτε εύκολα σε Lil ‘Kim ή σε Μικρή Γοργόνα!

    soutien

    soutien1

    2. Ταινίες ανόρθωσης στήθους 

    Χρησιμοποιήστε τα αναλώσιμα αυτοκόλλητα για να “ανορθώσετε” το στήθος  και να κρατήσετε κρυφά τα επίμαχα σημεία στη θέση του για ώρες. Οι ταινίες εγγυημένα είναι κατασκευασμένες για να υποστηρίξουν στήθος μεγέθους Α έως D !

    soutien3

    3. Ταινίες διπλής όψεως (No Nip Slips) 

    Όταν οι γυναίκες θέλουν να αναπνεύσουν, αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν την αποφυγή της ακούσιας έκθεσης, χρησιμοποιηούν την ταινία διπλής όψεως!

    soutien5

    4. Ράψτε τις μπανέλες σας!!

    Πιάνουν τα χέρια σας; Προτιμάτε να αφήσετε το σουτιέν σας στο σπίτι αλλά θέλετε να διατηρήσετε μια καλλίγραμμη φιγούρα; Τότε ξεσηκώστε τα βελόνια πάρτε ένα ζευγάρι από μπανέλες και αρχίστε να ράβεται πάνω στις μπλούζες σας! ‘Εύκολη λύση με αρκετά θηλυκό αποτέλεσμα.

    soutien7

    5. Μπουστάκια 

    Για τις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, οι ταινίες και τα αυτοκόλλητα ίσως να μην έχουν την καλύτερη εφαρμογή, μια ασφαλή λύση λοιπόν είναι η εναλλαγή του σουτιέν σας με ένα κομψό μπουστάκι!

    soutien 38476455

    Αφήσαμε για το τέλος τα αγαπημένα μας..

    6. Κορμάκια

    Κομψά, όμορφα και αρκετά θηλυκά! Ταυτόχρονα μπορούν να κάνουν την σιλουέτα σας να φαίνεται αρκετά πιο εντυπωσιακή!

    soutien756473

     



    ΣΧΟΛΙΑ