• LIFE&STYLE

    Ζενεβιέβ: Μια προσβλητική κυρία με λεοπάρ που αποθεώνουν όλοι

    Genevieve Majari


    Ω! Η Κατερίνα Καραβάτου, βλέπει το βίντεο από το πρόγραμμα της εκπομπής του καναλιού που εργάζεται και η ίδια για το πρόγραμμα «GNTM» και στα όρια της συγκίνησης με τρεμουλιαστή χαρά, ρωτάει πότε θα ‘χουν καλεσμένη την αποκάλυψη αυτή, την Ζενεβιέβ στην εκπομπή της και μόνο αυτό τη νοιάζει!

    Στα social media αποθεώνουν την κυρία αυτή -μια προσβλητική κυρία με λεοπάρ που αποθεώνουν όλοι την αποκάλυψη ντε!- ως «ντάνα», «θεάρα», «λατρεμένη σκύ@α». Ζητούν να της δώσουν εκπομπή, να την πάρουν τέταρτη κριτή και να διώξουν εκείνη την μαύρο Ηλιάνα με τη διεθνή καριέρα και άλλα τέτοια, αποθέωσης για μια γυναίκα που, στα λιγάκι χειροτέρα απ’ την Καγιάκ, κάνει πως είναι πολύ σοβαρό πράγμα, δηλαδή ζούμε πεθάνουμε, αν σετάρει η φούστα με την μπλούζα!

    Στα social media, αυτό είναι το χάζι. Να βρούμε κάποιον να ασχολούμαστε και τίποτα άλλο! Η κυρία, ονόματι Ζενεβιέβ Μαντζαρί, είναι, λέει η Art Director του Greece’s Next Top Model, πράγμα που μάλλον δεν της αρέσει πολύ, γιατί δε σπάει χαμόγελο με τίποτα, έχει τα νεύρα της που μετά βίας συγκρατεί και πετάει κουβέντες στα κορίτσια που θέλουν κι αυτές να μπουν σ’ αυτόν τον λαμπερό κόσμο της μόδας, μη χάσουν καμία προσβολή, αγένεια, πόζα και μόνο.

    ζουλιας-λεοπαρ-ζενεβιεβ
    Βασίλης Ζούλιας και Genevieve Majari

    Η κυρία Ζενεβιέβ με το ύφος, «πόσο χάρη σας κάνω που είμαι εδώ, ενώ με ήθελε στον Όλυμπο η Αφροδίτη να την ετοιμάσω που είχε να πάει για προσθετική στήθους στον Ασκληπιό», γουρλώνει μάτια, σπρώχνει τον -εξαίρετο στα αλήθεια- κύριο Ζούλια, που ήταν εκεί, παρά δίπλα, γιατί δεν της αρέσουν τα παπούτσια που φορούν κάτι κοριτσάκια.

    «Βγήκατε εχθές μετά τη φωτογράφιση; Πήγατε μπουζούκια; Γιατί το παπούτσι αυτό μόνο αν θα πας πίστα να πετάξεις γαρύφαλλα», λέει με γουρλωμένα μάτια, σα να είδε μπροστά της και την Άναμπελ να ανοιγοκλείνει μάτια με κέτσαπ να στάζουν σαν αίματα, απ’ το γνωστό θρίλερ και όχι κάτι κοριτσάκια γλυκούλικα που δεν είχαν τι να της απαντήσουν.

    «Έχω μια φασαρία στο κεφάλι μου» επιμένει, «τι παπούτσι είναι αυτό, σορι κιόλας»… Τη φασαρία την είχε απ’ το πετούμενο η γυναίκα που φορούσε λεοπαρδέ φόρεμα και άλλο λεοπαρδέ γόβα μυτερή, και μια πεταλούδα από χρυσόχαρτο -βραχιόλι στον καρπό του χεριού της, με δυο πέταλα για σκουλαρίκια, στα κοριτσάκια που τους δώσανε να βάλουν οι τηλε – στυλίστες ότι είχαν εύκαιρο και που στην ηλικία τους, των 20 χρόνων και την πετσέτα του μπάνιου με βατραχοπέδιλα να φορέσουν όμορφα είναι και χάρμα οφθαλμών!

    Πιάσε και μια μπουτάρες…

    Έχει χρόνια που στην τηλεόραση, το κράξιμο θεωρείται κριτική, η προσβολή, χιούμορ και οι φωνές, επιχειρήματα, εκεί χωρά και η αποθέωση όλης αυτή της αγένειας του συγκεκριμένου προγράμματος και της εν λόγω κυρίας Ζενεβιέβ.

    Το ύφος και η φωνή, θυμίζει παλιό σίριαλ τύπου «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και μόνο αν σεναριογράφοι υπέγραφαν αυτή την συμπεριφορά θα υπήρχε κατανόηση. «Πήγαινε να φας», λέει σε ένα κοριτσάκι πολύ αδύνατο. «Αυτή είναι πετίτ, δεν της κάνει το ρούχο», λέει για ένα άλλο παιδί, σα να μην ήταν μπροστά. «Πολύ κουνάς την περιφέρεια σου, αγάπη», ταπώνοντας μια κοπελίτσα που θέλει κι αυτή να περπατήσει ως μοντέλο στις πασαρέλες.

    Και στο τέλος σε ένα παιδί που φτιάχνεται και ετοιμάζεται να παρελάσει μπροστά απ’ τους ογκολίθους της παγκόσμιας μόδας, τους κριτές του GNΤΜ, δηλαδή, λέει με ύφος μητριάς της Σταχτοπούτας: «Μην τα πιάνεις τα βυζιά σου, αγάπη, δε θα φύγουνε»! Λες και το γυναίκειο κορμί είναι συναρμολογούμενο, μερίδες κρέας και δεν υπάρχει σύνολο γυναικείο, αλλά βυζιά, κω@οι και μπουτάρες! Ξεκαρδίζονται, φυσικά, τα social media απ’ το πετυχημένο! Κομψότης! Λεπτό χιούμορ. Ποιητικότητα βρε αδελφέ, ή μάλλον, αγάπη!

    ΚΑΓΙΑ-ΖΕΝΕΒΙΕΒ

    Μόδα είναι και η ίδια… θα περάσει!

    Σε όσους πουν πως η μόδα είναι πολύ σοβαρό πράγμα και παίζονται πολλά λεφτά γι’ αυτό οι απαιτήσεις είναι σοβαρές, θα ανταπαντήσουμε πως σκασίλα μας. Και στα χειρουργεία ανοιχτής καρδιάς παίζονται ζωές, δεν βαράνε τους εκπαιδευόμενους γροθιές για να μάθουν οι καθηγητές τους!

    Και δεν είναι η Κοκό Σανέλ, η κυρία Ζενεβιέβ Μαντζαρί, που η αισθητική του λεοπάρ επειδή το προστάζει η μόδα, θα τραυματιστεί! Αφήστε, δε, που αυτά που θεωρεί λάθη στιλιστικά σήμερα, αύριο θα τα θεωρήσει «fashion statement» και θα αποθεώσει τον Λάκη Γαβαλά, άμα τον δει με ένα λαμπατέρ στο κεφάλι, φουστανέλα, μπαρουτοθήκη για τσάντα, φυσίγγια για ζώνη και για παπούτσια εκείνα που φόραγε η κοπελίτσα της αρχής, τα «για να πετάξει λουλούδι στην πίστα».

    Και όχι ότι όλο αυτό το παίρνουμε εμείς στα σοβαρά, όσο τα κορίτσια και οι οικογένειές τους που βρίσκονται σ’ αυτό το σόου, αλλά, επειδή κυρίως ξέρουμε, πως και η κυρία Ζενεβιέβ, μόδα είναι και θα περάσει, αγάπη…

    ζενεβιεβ

    Η καταξίωση στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά

    Ποια είναι αυτή η αγαπημένη της κυρίας Καραβάτου και των social media; Μια κυρία, λέει που έγινε Genevieve Majari, γιατί έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998, που δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου, που εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως οι Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

    Τώρα, στον κολοφώνα της καταξίωσής της, εργάζεται ως Art Director στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά, που τι της μένει μετά; Κανά Νόμπελ για την προσφορά της στην Παγκόσμια Ειρήνη και που λίγο είναι!

    Η καψερή η κυρία Genevieve Majari, τη δουλειά της κάνει φυσικά και πληρώνεται για αυτό! Αυτοί που αποθεώνουν το να φέρεσαι έτσι μειωτικά σε κοπελίτσες σχεδόν παιδιά, τι κέρδος έχουν, εκτός απ’ την μαυρόψυχη καζούρα, δηλαδή, της περιστασιακής ευχαρίστησης, ότι πληγώθηκαν άνθρωποι. Και μετά σταματά και το γέλιο και μένει αυτή, η πικρή, αφόρητη σιωπή, αγάπη…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο αξιότιμος κύριος Γιώργος Καπουτζίδης και -όλοι- οι άλλοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Open: Xωρίς ρεύμα αλλά και βίδα στα σκηνικά, αλλάζουν χρώματα στα σήματα, μπας και αρέσουν στον δυσαρεστημένο Ιβάν Σαββίδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωρίστε τις 25 υποψήφιες του Greece’s Next Top Model (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ