• LIFE&STYLE

    Zara Holland: Μια νύχτα πάθους της στέρησε τον τίτλο Miss Μεγάλη Βρετανία (αποκαλυπτικό βίντεο)


    Η Miss Μεγάλη Βρετανία, Zara Holland, έχασε τον τίτλο της, αφού έκανε live sex, στο reality show του ITV2,  Love Island. Οι υπεύθυνοι των καλλιστείων ανέφεραν πως δεν έχουν πρόβλημα με το sex, αλλά δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές από το νεαρό μοντέλο.

    Zara-Holland

    Το επεισόδιο έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές να  το παρακολουθούν. Παρότι δεν παίχτηκαν οι επίμαχες σκηνές, μετά την προβολή του επεισοδίου, υπήρξε καταιγισμός σχολίων. Η παρουσιάστρια του show, Caroline Flack, με δήλωσή της τάχθηκε υπέρ του μοντέλου, λέγοντας πως η Holland είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη σεμνοτυφία που υπάρχει.

    Οι διοργανωτές των καλλιστείων, από την άλλη πλευρά, δήλωσαν: “Είμαστε βαθύτατα στεναχωρημένοι για αυτή μας την απόφαση, αφού είχαμε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το μοντέλο. Οφείλουμε, όμως, να προωθήσουμε διαφορετικού είδους πρότυπα. Τα σχόλια που λάβαμε από τα μέλη και τους θαυμαστές του θεσμού μας δεν μας άφησαν περιθώρια να πράξουμε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να προβάλλουμε τη Zara ως πρότυπο. Καταλαβαίνουμε πως όλοι κάνουν λάθη, όμως, η Zara, προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που έχει ως Miss Βρετανία.”

    Zara-Holland 4

    Το μοντέλο προχώρησε σε δηλώσεις, αναφέροντας πως έχει μετανιώσει για αυτή της την κίνηση. Και συνέχισε λέγοντας: “Παρασύρθηκα από τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου έτσι”. Τα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτό το reality show πρέπει να δώσουν μια μάχη με το χρόνο προκειμένου να βρουν ένα ταίρι, αφού όποιος μείνει μόνος του κινδυνεύει με αποκλεισμό, χάνοντας £50,000 από το τελικό έπαθλο.

    Zara-Holland 1

    Η Holland θα αντικατασταθεί από τη Miss North Lanarkshire, Deone Robertson, η οποία θα διαγωνιστεί και για τον τίτλο Miss Κόσμος, ενώ οι υπεύθυνοι των καλλιστείων ευελπιστούν να συναντήσουν από κοντά τη Zara για να της εξηγήσουν τους λόγους, που τους ανάγκασαν να της αφαιρέσουν τον τίτλο.
    Zara-Holland 3

    Δείτε το βίντεο: 

    https://www.youtube.com/watch?v=XreYkAeik_g

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/aftes-ine-10-kaliteres-tsantes-clutch-pou-prepi-na-echoun-oles-ginekes-gia-fetino-kalokeri-foto/54404



    ΣΧΟΛΙΑ