• LIFE&STYLE

    Your Face Sounds Familiar: Σε ποιους μεγάλους αστέρες θα μεταμορφωθούν οι διαγωνιζόμενοι


    Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 8 Μαρτίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ…!

    Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, ξανά, κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

    Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή είναι :

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ  – BOBBY BROWN

    ΕΥΡΥΔΙΚΗ     – BABYMETAL – GIMME CHOCOLATE

    ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ – ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

    ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ – MARIAH CAREY

    ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ – FY

    ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ – THE CRANBERRIES

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ – JESSIE J

    ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ – ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

    ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ – RED HOT CHILI PEPPERS

    Αυτή την Κυριακή στο YFSF θα απολαύσουμε ένα απόσπασμα από το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber «Το φάντασμα της όπερας». Ο superstar του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου Ben Forster και η Amy Manford θα εμφανιστούν στην εντυπωσιακή σκηνή του YFSF και θα συνομιλήσουν με την Μαρία Μπεκατώρου.

    Ben Forster, Μαρία Μπεκατώρου και Amy Manford

    Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.



    ΣΧΟΛΙΑ