• LIFE&STYLE

    Your Face Sounds Familiar: Αποθέωση για τον μεγάλο νικητή του τελικού (video)

    • NewsRoom

    Μελίνα Μακρή, Αργύρης Αγγέλου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής


    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό Your Face Sounds Familiar με έναν εντυπωσιακό τελικό με τους Κατερίνα Στικούδη, Μελίνα Μακρή, Αργύρη Αγγέλου και Ίαν Στρατή να αποτελούν την τελική τετράδα.

    Την βραδιά άνοιξε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ενσάρκωσε την Donna και τραγούδησε το «Dancing Queen» από το μιούζικαλ «Mamma Mia».

    Οι τέσσερις φιναλίστ είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι την τελευταία μίμηση που θα έκαναν με το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον τελευταίο λόγο για την ανάδειξη του νικητή.

    Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μεταμορφώθηκε στο «Τέρας» από την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και ερμήνευσε το «Evermore» του Dan Stevens. Μία εμφάνιση που πραγματικά έκοψε την ανάσα!

    Η Μελίνα Μακρή μιμήθηκε την μοναδική Whitney Houston και τραγούδησε το απαιτητικό «I Have Nothing» κατακτώντας την τρίτη θέση στον διαγωνισμό.

    Στη δεύτερη θέση προσγειώθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία έκανε την μεγάλη έκπληξη στο φετινό YFSF αναδεικνύοντας το ταλέντο της. Στον τελικό ενσάρκωσε την Lady Gaga και τραγούδησε το οσκαρικό «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born».

    Εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ίαν Στρατής, καθώς κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτές και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του σόου. Για τον τελικό, ο Ίαν τραγούδησε το «I Was your Man» του Bruno Mars και κατέπληξε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Απίστευτη ανατροπή η αποχώρηση-Τι πρότεινε ο Ιωαννίδης σε αυτόν που έφυγε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαλατσινού – Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τον γάμο-Mε νυφικό ZEUS + DIONE η παρουσιάστρια;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef 3: Αυτό είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ