• LIFE&STYLE

    Μπαλατσινού – Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τον γάμο-Mε νυφικό ZEUS + DIONE η παρουσιάστρια;

    • NewsRoom
    μπαλατσινου κικιλιας

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού


    Οι μέρες περνούν και ο Βασίλης Κικίλιας μαζί με την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού προετοιμάζονται για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Ο γάμος θα τελεστεί στις 16 Ιουνίου στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

    Το ζευγάρι δυσκολεύτηκε αρκετά να καταλήξει στην ημερομηνία, καθώς ήθελαν ο γάμος να γίνει Κυριακή και όχι Σάββατο, ενώ η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι μία ημέρα πριν του Αγίου Πνεύματος, 17 του μηνός γεγονός που για τους ίδιους είναι ιδανικό καθώς πρόκειται για αργία.

    Ο ναός είναι ουσιαστικά ένα μικρό αλλά πολύ γραφικό εκκλησάκι, ένα εκκλησάκι που και οι δύο το επισκέπτονται πολύ συχνά στις βόλτες που συνηθίζουν να κάνουν στην Αθήνα. Έχει εντυπωσιακή θέα, και μπορεί κάποιος να αγναντέψει όλο το λεκανοπέδιο.

    Η Τζένη επρόκειτο να διαλέξει νυφικό από των δύο πολύ καλών της φίλων, του Δημήτρη Αλεξάκη και του Γρηγόρη Τριανταφύλλου, γνωστοί ως Deux Hommes. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια είχε συμφωνήσει ότι το γαμήλιο φόρεμα θα επιμεληθεί η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη η οποία μαζί με την Δήμητρα Κολοτούρα έχει το brand ZEUS + DIONE.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζένη τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται συχνά το σόου room της εταιρείας στην οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υποψηφιότητα – έκπληξη: Η Νόνη Δούνια στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απόλυτη πολυτέλεια στους αιθέρες από τη Four Seasons (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ