• LIFE&STYLE

    YFSF: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση που έκρινε την πρωτιά! (videos)

    • NewsRoom

    Your Face Sounds Familiar


    Άλλη μια Κυριακή πέρασε, με ένα ακόμη λαμπερό και φαντασμαγορικό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar να κάνει την εμφάνισή του. Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε εκπλήξεις, ανατροπές και πολλές διασκεδαστικές εμφανίσεις, αλλά και ένα buzzer, στο κλείσιμο της βραδιάς πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

    Νικητής αυτής της βραδιάς αναδείχτηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, που είχε το δύσκολο ρόλο να υποδυθεί το Διονύση Σαββόπουλο. Με μια μεταμφίεση, που πραγματικά έκανε τον ηθοποιό να μοιάζει πολύ με το σπουδαίο καλλιτέχνη, αλλά και μια μίμηση πιστή, ο Τσαρούχας κατάφερε να ξεχωρίσει στο χθεσινό επεισόδιο στα μάτια των κριτών, των συμπαικτών του, αλλά και του κοινού, κερδίζοντας την πρώτη θέση γι’ αυτή την εβδομάδα.

    «Σαν τον Kαραγκιόζη», το πασίγνωστο τραγούδι του Νιόνιου κλήθηκε να ερμηνεύσει ο ηθοποιός και στη σκηνή του YFSF στήθηκε ολόκληρο Θέατρο Σκιών. Ο Καραγκιοζοπαίκτης μάλιστα, μετά το τέλος της εμφάνισης, μοίρασε σε όλους, παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή από μια φιγούρα του καραγκιόζη που είχε φέρει ειδικά για εκείνους.

    Η συγκίνηση όλων ήταν ολοφάνερη και όχι μόνο για το δώρο, αλλά και για την συγκλονιστική δουλειά του Πασχάλη, που τους άφησε όλους άφωνους. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία από τις εμφανίσεις του ηθοποιού, που θα μείνουν αξέχαστες.

    Η διαδικασία, όπως κάθε βδομάδα, είχε ως εξής: Αρχικά βαθμολόγησαν οι κριτές, έπειτα όλοι έδωσαν από ένα 5άρι σε κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο και στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα με βάση και την βαθμολογία του κοινού!

    Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν νικητής της εβδομάδας ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος πραγματικά ήταν κλώνος του Διονύση Σαββόπουλου.

    Από τα πρόσωπα που επίσης ξεχώρισαν στη χθεσινή, λαμπερή βραδιά του YFSF ήταν και η Ελένη Φιλίνη, που με τη μαγκιά και το γρέζι στη φωνή, κατάφερε μια πολύ επιτυχημένη μίμηση της Ρίτας Σακελλαρίου, διασκεδάζοντας το κοινό και αποσπώντας καλά σχόλια για την εμφάνισή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: YFSF: Η viral εμφάνιση του Μαζωνάκη και τα απολαυστικά σχόλια στο Twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον σύζυγό της

    MH XAΣΕΤΕ: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ