• Media

    Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής (video)

    • NewsRoom


    Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης διανύει ένα αναμφισβήτητα πολύ δημιουργικό διάστημα στην επαγγελματική του ζωή.  Πριν λίγο καιρό, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «The Durrels in Corfu» του BBC One. Συμμετέχει σαν κριτής στο τηλεοπτικό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», YFSF στον Ant1 και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Σεφερλή.

    Στην κορυφαία σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά, «Ζητείται Ψεύτης», ο Αλέξης Γεωργούλης ερμηνεύει τον ρόλο του επαγγελματία ψεύτη Θόδωρου Πάρλα ή «Ψευτοθόδωρου», που έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά ζητώντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φερέκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

    Το Σάββατο 24/3, η Ναταλία Γερμανού, φιλοξένησε τον Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή της, όπου μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής και εκείνος αποκάλυψε: «Η ευρωβουλή, το ευρωκοινοβούλιο, είναι κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι πολύ θετικά. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, έχω χρόνο φαντάζομαι, αν δεν γίνει τώρα μπορεί να γίνει στα επόμενα πέντε χρόνια φαντάζομαι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Φιλαράκια: Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: «Η παραγωγή είναι ύπουλη και έβαλε τα παιδιά που…» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ