• LIFE&STYLE

    Ξενοδοχείο πέντε αστέρων μέσα σε ένα λατομείο(photos)

    • NewsRoom


    Μια πρωτότυπη θέση θα έχει ένα ξενοδοχείο στην Κίνα καθώς κατασκευάζεται μέσα σε ένα λατομείο. Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο θα είναι πέντε αστέρων και η ακριβής τοποθεσία του θα είναι στο βουνό Tianmenshan. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και η κατασκευή θα ολοκληρωθεί το 2017. Οι Κινέζοι διαθέτουν την εφευρετικότητα και την ευρηματικότητα για να σχεδιάζουν κατασκευές που ίσως και να μην υπάρχουν σε άλλες χώρες. Θέλετε να μάθετε και πόσο θα κοστίζει η βραδιά; Η διαμονή λοιπόν θα κοστίζει 250 ευρώ τη βραδιά.

    chineshagsa1

    Το συγκρότημα των 430 εκατομμυρίων ευρώ σχεδίασε η βρετανική εταιρεία Atkins και θα διαθέτει 370 δωμάτια σε 19 ορόφους. Απευθύνεται προφανώς στην κινεζική ελίτ.

    hotel-china

    Μόνο δύο από τους ορόφους θα είναι πάνω από την επιφάνεια της γης, οι υπόλοιποι 17 θα είναι υπόγειοι. Οι δύο τελευταίοι θα είναι κάτω από το νερό και θα διαθέτουν ενυδρείο, εστιατόριο και χώρους φιλοξενίας.

    chineshagsa4

    Το ξενοδοχείο θα έχει επίσης πισίνα και χώρο άσκησης, πολλά εστιατόρια και συνεδριακούς χώρους.

    chineshagsa8

    Η Atkins σχεδίασε το ξενοδοχείο με στόχο η κατασκευή να ενσωματώνεται στον περιβάλλοντα χώρο με οικολογική «πράσινη» ταράτσα όπου θα φυτευτούν πολλά δέντρα.

    chineshagsa7



    ΣΧΟΛΙΑ