• LIFE&STYLE

    Ξέφρενο πάρτι για γνωστό εφοπλιστή στην βίλα του στη Φιλοθέη με guest τον Ρέμο

    • NewsRoom
    αντωνης ρεμος

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος


    Τα  50α γενέθλιά του γιόρτασε ο εφοπλιστής Φίλιππος Ευσταθίου με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή, που διοργάνωσε στην βίλα του στη Φιλοθέη, με τον Αντώνη Ρέμο, μάλιστα, να αναλαμβάνει τη διασκέδαση των προσκεκλημένων.

    Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με την EspressoNews, σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι, καθώς το πάρτι γενεθλίων κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Μάλιστα, ο εορτάζων φρόντισε να ενημερώσει μέσω επιστολής τους γείτονές του για την ηχορύπανση από τα ντεσιμπέλ των ηχείων, ζητώντας την κατανόησή τους για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας.

    Η έντονη κινητικότητα πέριξ της βίλας του εφοπλιστή δεν παρατηρήθηκε μόνο το βράδυ του πάρτι, όπου είχαν επιστρατευτεί μέχρι και παρκαδόροι, οι οποίοι ανέβαζαν τα ακριβά αυτοκίνητα των καλεσμένων ακόμη και στα πεζοδρόμια.

    Τις προηγούμενες ημέρες οι προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά ήταν πυρετώδεις, με τα συνεργεία να δουλεύουν μέρα νύχτα για να στήσουν στον κήπο της βίλας το σκηνικό προκειμένου να εμφανιστεί live με την ορχήστρα του ο Αντώνης Ρέμος.

    Εκτός από τους συγγενείς της οικογένειας, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Τσάνος με τη σύζυγό του Μαρία Πατέρα, η Συλβάνα Πατέρα, ο Γιάννης και η Μαλβίνα Σαραντίτη, ο Βασίλης και η Χαρά Καίσαρη, η Χριστίνα Μήτση, ο Ηλίας Κοκοτός και ο Ανδρέας Κουρής.

    Ο χώρος περιμετρικά της πισίνας, γύρω από την οποία ήταν τοποθετημένα τα τραπέζια, είχε σκεπαστεί με τέντες, σε περίπτωση ξαφνικής νεροποντής.

    Ο καιρός, όμως, ήταν με το μέρος των προσκεκλημένων και όλα κύλησαν ομαλά, με τους γείτονες όμως να… ξαγρυπνούν για τα καλά από τη δυνατή μουσική.

    Φίλιππος Ευσταθίου, Αντώνης Ρέμος

    Τα τραπέζια του δείπνου ήταν στολισμένα με κεριά και μπλε ορτανσίες και το μενού ήταν εξαιρετικό, με εκλεκτά εδέσματα, όλα υπό την επίβλεψη και το εξαιρετικό γούστο της ωραίας και κομψής συζύγου του εορτάζοντος Εύας Πατέρα – Ευσταθίου.

    Μετά το σικ δείπνο, που άρχισε γύρω στις 9.30 υπό τους ήχους dj, ξεκίνησε το ξέφρενο γλέντι! Οι… επαναστάτες, μάλιστα, της Φιλοθέης τα έδωσαν όλα μόλις από τα decks ακούστηκε το «Bella Ciao», όπως αναφέρει η EspressoNews.

    Στις 12 παρά πέντε, μετά την επική εισαγωγή της ορχήστρας, εμφανίστηκε και ο star της βραδιάς Αντώνης Ρέμος, εν μέσω χειροκροτημάτων και άκρατου ενθουσιασμού.

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής από το μικρόφωνο χαιρέτησε τους φίλους-καλεσμένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εορτάζοντα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια ωραία βραδιά, καθώς τυγχάνει φίλος με τον Φίλιππο Ευσταθίου από την εποχή που εμφανιζόταν στις Χάντρες.

    Η Έφη Μαροσούλη, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Ρεγγίνα Κουρή ξεσάλωσαν με τις επιτυχίες του Ρέμου!

    Μάλιστα, η Ρεγγίνα Κουρή ήταν εκείνη που πέταξε στον αγαπημένο της καλλιτέχνη και τα περισσότερα πανέρια.

    Ναι, στο πάρτι υπήρχαν και δεκάδες πανέρια με λουλούδια, όπως ακριβώς συμβαίνει στα μπουζούκια, με τη διαφορά ότι ήταν… δωρεάν και οι καλεσμένοι τα πετούσαν αφειδώς…

    Το γλέντι τελείωσε τα ξημερώματα…



    ΣΧΟΛΙΑ