• LIFE&STYLE

    Ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο κοσμήματα 3,5 εκατ. ευρώ που θα φόραγε η Ρίτα Όρα

    • NewsRoom


    Πολύ ακριβά κόντεψε να κοστίσει η αφηρημάδα μιας γυναίκας η οποία ξέχασε μέσα στο αεροπλάνο μια βαλίτσα στην οποία μετέφερε κοσμήματα αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Κοσμήματα τα οποία είχαν δανείσει χρυσοχόοι του Λονδίνου στην τραγουδίστρια Ρίτα ‘Ορα, προκειμένου να εμφανιστεί με αυτά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

    Στις 16 Μαΐου, καθώς έβγαινε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, μια γυναίκα που είχε αναλάβει να μεταφέρει τα κοσμήματα για την 28χρονη τραγουδίστρια Ρίτα ‘Ορα συνειδητοποιεί ότι ξέχασε την χειραποσκευή και το πανωφόρι της μέσα στο αεροσκάφος.

    “Μια αφηρημένη… με τα μυαλά στον αέρα, που ξεχνά εκατομμύρια μέσα στο αεροπλάνο!” είπε αστειευόμενη αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βαλίτσα ταξίδεψε πίσω στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, πριν μεταφερθεί από την αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

    Τελικά τα κοσμήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στο Λονδίνο, απ’ όπου προέρχονταν, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του γαλλικού δικτύου LCI.



    ΣΧΟΛΙΑ