• LIFE&STYLE

    Ξαφνική αποχώρηση πρωταγωνίστριας από τηλεοπτική σειρά – Τι συνέβη

    • NewsRoom


    Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει η ξαφνική αποχώρηση της πρωταγωνίστριας ενός από τα εγχειρήματα που θα ρίξει ο Alpha στην αρένα του τηλεοπτικού ανταγωνισμού την ερχόμενη σεζόν. Ο λόγος για τη σειρά «Κρατάς Μυστικό», της οποία οι συντελεστές έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων.

    Στην πολυαναμενόμενη σειρά της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ένα εκ των πρωταγωνιστικών ονομάτων ήταν και αυτό της Μαρίας Καβογιάννη, της πολύ γνωστής ηθοποιού, που μετρά σειρά επιτυχιών. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων γυρισμάτων, στα οποία η Μαρία Καβογιάννη συμμετείχε κανονικά, ανακοίνωσε στους συντελεστές ότι δεν θα συνεχίσει.

    Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει, παρ’ ότι είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή, καθώς διαπίστωσε ότι το πρόγραμμά της θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, καθώς η τηλεοπτική της παρουσία θα πρέπει να συνδυαστεί με τις θεατρικές της υποχρεώσεις. Η ηθοποιός έκρινε ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε όλες της τις υποχρεώσεις, επομένως αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρησή της από την επερχόμενη σειρά.

    μαρια καβογιαννη
    Μαρία Καβογιάννη
    Ωστόσο, αυτό δημιούργησε πρόβλημα στους συντελεστές της παραγωγής, καθώς η Μαρία Καβογιάννη κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

    Το σενάριο δεν μπορεί εύκολα να «σβήσει» το ρόλο της Μαρίας Καβογιάννη, επομένως η λύση που εξετάστηκε είναι η αντικατάστασή της από άλλη ηθοποιό. Η εξέλιξη της αποχώρησης της ηθοποιού, επομένως, σήμανε συναγερμό στο τμήμα μυθοπλασίας του ALPHA, που αναζητά την αντικαταστάτρια της ηθοποιού. Ωστόσο, αυτό δεν έχει καταστεί ακόμη εφικτό, καθώς δεν έχουν βρει το κατάλληλο πρόσωπο για το ρόλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Παλλήνης «φλερτάρει» έντονα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν ότι αυτός ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα στην ηθοποιό και θα μπορέσει να τον αποδώσει με επιτυχία, συμβάλλοντας στο πολύ καλό καστ των ηθοποιών.

    Παρ’ όλα αυτά, τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά, έστω και σε ένα περιορισμένο κομμάτι και με σκηνές στις οποίες δεν συμμετείχε η πρωταγωνίστρια που θα ενσάρκωνε η Μαρία Καβογιάννη.

    Το σενάριο της σειράς «Κρατάς Μυστικό;» υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού, ενώ πρωταγωνιστούν, με αλφαβητική σειρά οι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.

    Η σειρά θα προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του καναλιού υπόσχονται ότι πρόκειται για μια σειρά, που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.



    ΣΧΟΛΙΑ