• WOMEN

    Αυτή είναι η πιο δημοφιλής στάση στο σεξ για το 2017

    σεξ


    Πολλές και διαφόρων ειδών έρευνες γίνονται κάθε χρόνο σχετικά με το σεξ. Κι ενώ γνωρίζουμε ποιες είναι οι κυριότερες και αγαπημένες στάσεις για τη μεγαλύτερη μερίδα κόσμου, κάθε χρόνο τα πράγματα αλλάζουν και αναδεικνύονται διαφορετικές τάσεις.

    Μια τέτοια έρευνα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον Dr. Ed, ο οποίος συμπεριέλαβε στη μελέτη του 2.000 ανθρώπους -άντρες και γυναίκες- από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και την Ευρώπη. Η έρευνα διεξήχθη γύρω από το θέμα της αγαπημένης τους στάσης και τα αποτελέσμα ήταν πολύ ενδιαφέροντα, αφού ανέδειξαν ως την πιο δημοφιλή στάση το “doggy style”.

    Άντρες και γυναίκες απολαμβάνουν το “doggy style” εξίσου, ενώ πρόκειται για μια στάση που προσεγγίζει εύκολα και ερεθίζει σε μεγάλο βαθμό το γυναικείο σημείο G. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις τους για φέτος, έλαβε η πασίγνωστη και κλαισκή στάση του “ιεραποστολικού”, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η “στάση της καουμπόισσας”, δηλαδή με τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω και έπειτα η στάση “69”.

    σεξ

     

    Από την έρευνα προέκυψαν και μερικά άλλα αποτελέσματα, τα οποία αφορούσαν τις στάσεις που οι συμμετέχοντες θέλουν να δοκιμάσουν οπωσδήποτε μέσα στο 2017. Η πρώτη στάση στη λίστα ήταν το σεξ πάνω στο τραπέζι, που “σάρωσε” στις απαντήσεις των Βρετανών και των Αμερικανών, ενώ η δεύτερη στάση που σκοπεύουν να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες είναι το “πρωκτικό σεξ”.

    Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι πως οι άντρες έχουν την τάση να πειραματίζονται στο σεξ και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, με τις γυναίκες να συμφωνούν, αφού απάντησαν πως όταν ανανεώνουν τη σεξουαλική τους ζωή με κάτι νέο, είναι μετά από προτροπή του συντρόφου τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξ: Η στάση που λατρεύουν οι γυναίκες και φοβούνται οι άντρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο συχνά σκέφτονται το σεξ οι γυναίκες;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ποιες είναι οι 3 μεγαλύτερες φοβίες των αντρών στο σεξ;



    ΣΧΟΛΙΑ