• LIFE&STYLE

    Walking Dead: Η απίστευτη φάρσα του Norman Reedus στο συμπρωταγωνιστή του Andrew Lincoln


    Δεν υπάρχει κάτι πιο αστείο, από όταν βλέπεις πρωταγωνιστές της αγαπημένης σου σειράς να κάνουν τη μια φάρσα μετά την άλλη μεταξύ τους.

    Ένα αντίστοιχο “πείραγμα” συνέβη μεταξύ δύο πρωταγωνιστών της επιτυχημένης δραματικής σειράς zombie, The Walking Dead, οι οποίοι για τις ανάγκες γυρισμάτων του 7ο κύκλου επεισοδίων βρίσκονται στην Ατλάντα των Η.Π.Α.

    prank

    Τι και αν ο Rick Grimes, κατά κόσμον Andrew Lincoln είναι ο σωστός σερίφης “έπεσε” θύμα στα χέρια του συμπρωταγωνιστή του Norman Reedus.

    Η αφόρητη ζέστη της Ατλάντα έκανε τον Andrew να ψάχνει για ένα καταφύγιο, ο οποίος αναζητούσε την προστασία του αυτοκινήτου, χωρίς να φανταζόταν τι θα ακολουθούσε. Όλα έγιναν, όταν άνοιξε τον κλιματισμό και αντί να δροσιστεί λούστηκε από πολλά κομφετί.

    andrew

    Τα ντουζ από glitter που έλουσε τον Andrew ήταν μια καλοστημένη φάρσα του συμπρωταγωνιστή του Norman Reedus που υποδύεται τον Daryl Dixon που μάχεται τα zombie με το μοναδικό του τόξο.

    Daryl Dixon.

    Μετά από αυτό η αντίδραση του Lincoln ήταν ξεκαρδιστική, ενώ την ίδια στιγμή ο Reedus του εύχεται να έχει μια καλή διαδρομή σπίτι.

    Πάντως το video ανέβηκε στην σελίδα του Facebook του Reedus και έχει ήδη μαζέψει πάνω από 220,000 likes και πάνω από 13 εκατ. προβολές μόλις σε διάστημα λίγων ημερών.

    Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου του 2010, στο καλωδιακής κάλυψης κανάλι AMC και παγκοσμίως ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Νοέμβριο στον κανάλι FOX. Οι υψηλές τηλεθεάσεις της σειράς έχουν οδηγήσει το κανάλι να έχει προβάλλει έως τώρα έξι σεζόν. Η έκτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2015. Ενώ θα υπάρξει και έβδομη σεζόν με 16 επεισόδιο, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/agrios-tsakomos-sti-downing-street-o-prothipourgikos-gatos-echi-pleon-enan-ischiro-antizilo-video/64075

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/eva-longoria-epitithete-ston-donald-trump-video/64096



    ΣΧΟΛΙΑ