Menu
-0.78%
Τζίρος: 23.08 εκατ.

Ιράν: Προειδοποιεί τις χώρες του Κόλπου να μην προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον στρατό των ΗΠΑ

Life & Style

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόσα λεφτά κέρδισε από το Survivor (video)

Βρισηίδα Ανδριώτου
Comments

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες η Βρισηίδα Ανδριώτου, έπειτα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Μαζί της υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, οι οποίοι παραμένουν ασφαλείς.

1

Η παίκτρια δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και έβαλε τα κλάματα κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στο Συμβούλιο του Νησιού: «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά».

Βέβαια, η Βρισηίδα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο, επιστρέφει στην Ελλάδα με γεμάτες τσέπες.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η παίκτρια έλαβε 2.800 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης, τότε οι συνολικές της απολαβές υπολογίζονται στα 56.000 ευρώ.

Δείτε την αποχώρησή της:

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Γκάρνερ: Το μεγάλο φαβορί για να ενσαρκώσει τη Μαντόνα στη μεγάλη οθόνη

Επεισοδιακός γάμος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εισέβαλε σε live μετάδοση ο πρώην της για να διαλύσει την τελετή

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαντόνα: Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό πάρτι με άρωμα Ελλάδας για τα 68α γενέθλιά της στην Κέρκυρα (φωτογραφίες)
Μαντόνα: Κρυφό πάρτι στην Κέρκυρα για τα 68α γενέθλιά της
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αποχαιρετά την ΕΡΤ – Η ανάρτησή του
Γιάννης Κούστας: Το σπάσιμο των πιάτων στους Αρκιούς, το τραγούδι της Άννας Βίσση με τον Λευτέρη Πανταζή και το φιλί στη σύζυγό του Δήμητρα (video)
Η Μαντόνα στα Μετέωρα – Επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ (video)
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σήμερα η Χαλκιδική πονάει (pics & video)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρές διακοπές στη Μεσσηνία (video)
Μαντόνα: Στην Κέρκυρα με ιδιωτική πτήση – Η πολυτελής βίλα, η θαλαμηγός και ο επόμενος σταθμός της
Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας