Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες η Βρισηίδα Ανδριώτου, έπειτα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.
Μαζί της υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, οι οποίοι παραμένουν ασφαλείς.
Η παίκτρια δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και έβαλε τα κλάματα κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.
Μάλιστα, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στο Συμβούλιο του Νησιού: «Νιώθω περίεργα! Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα του να γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της και τελείωσε η παύση, που ήταν όμορφη για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ οπότε όλα καλά».
Βέβαια, η Βρισηίδα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο, επιστρέφει στην Ελλάδα με γεμάτες τσέπες.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η παίκτρια έλαβε 2.800 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης, τότε οι συνολικές της απολαβές υπολογίζονται στα 56.000 ευρώ.
Δείτε την αποχώρησή της:
Διαβάστε επίσης:
Τζούλια Γκάρνερ: Το μεγάλο φαβορί για να ενσαρκώσει τη Μαντόνα στη μεγάλη οθόνη
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βάζει καλάθια και στις επενδύσεις! Από το ποδόσφαιρο έως τα ακίνητα
- Το ντελίριο της Ζωής, η τσαντίλα του Τσίπρα, τα ζευγάρια των «ερωτευμένων», ο κύριος Ντεγκρές και αγάπη μόνον
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις
- Νέο Ηράκλειο: Σοβαρή διαρροή από αγωγό πλημμύρισε δρόμους – Χωρίς νερό δεκάδες κατοικίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.